Zmiany na forum - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 lip 2005, 20:34

Co do zmian. Parę emotek dodano,jeśli macie jeszcze inne, które waszym zdaniem powinny być, a nie ma, to piszcie. Może coś się da zrobić :boruta:.

Co do tematów klubowych transferów, to w zabójczej ilości trzech, lądują w zbiorczych. Bo niektórzy mieli minorowe nastroje, jak zamknąłem beniaminka :pogrzeb:.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 24 lip 2005, 21:03

Pare emotek:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jak dzidzius wgra te wszystkie, to zaloze jego fanklub :D

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 lip 2005, 14:32

Doszło jeszcze parę emotek. Jesli ktos ma jeszcze propozycje, to pisać :warrior:.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 25 lip 2005, 14:43

Lakier pisze:Jak dzidzius wgra te wszystkie, to zaloze jego fanklub :D
Ha! Wgrał! Zakładaj! ;P

Bajer emoty są teraz, ale czy nie dałoby rady umiescic je od razu obok posta, a nie w osobnym okienku? To znacznie ulatwiloby pisanie.

P.S. Proszę o gg-owe <olaboga> :glass:

:wink:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 25 lip 2005, 15:23

A co z nowymi grupami??

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 25 lip 2005, 15:56

I co z pomysłem selektywnego cytowania ? Żeby zamiast wchodzić w odp, będzie można odrazu pod postami mieć możliwość "szybka odpowiedź".Pomysł jak najbardziej dobry, a pytało o niego już kilka osób.Odp nie dostali, dlatego ponawiam pytanie ...

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 25 lip 2005, 16:11

Bogi pisze:I co z pomysłem selektywnego cytowania ? Żeby zamiast wchodzić w odp, będzie można odrazu pod postami mieć możliwość "szybka odpowiedź".Pomysł jak najbardziej dobry, a pytało o niego już kilka osób.Odp nie dostali, dlatego ponawiam pytanie ...
jestem za! musimy stworzyc większość :P

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 25 lip 2005, 16:19

Ja także jestem za cytowaniem selektywnym, to ciekawy bajer, napewno by się przydał. Co do grup jakos nie jestem do tego przekonany - wzrośnie tylko poziom rywalizacji, będzie więcej napinki, choć niektórzy napinają sie tak że już chyba bardziej nie można, zluzujcie gumki.

P.S. Będzie emota <olaboga>? No będzie? :>

8)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 25 lip 2005, 16:21

Dobra, teraz zamiast podpisu "pierwszy sklad" mozecie mi napisac "fan dzidziusia" :hardkor:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 lip 2005, 16:55

Co do tego jaką emotę dodac, to ją wklejcie, zamiast pisac nazwe :wink:. Taka mała prośba.

Co do konieczności rozwijania listy z emotami, to chyba tak musi być. Przynajmniej na innych forach z tym skryptem jest. Kwestia przyzwyczajenia, nic wiecej.

Co do nowych grup, to inni modzi obszernie odpowiedzieli na to. Mi to obojętne, więc krótko: :nein:. Osobiście radziłbym dac sobie identyczny wpis w rubryce "Skąd". I tak kazdy będzie wiedział, ze czujesz coś więcej do tej osoby.

Co do cytowania selektywnego, to jakbyście podali forum z taka funkcja, bylbym wdzieczny. I jeszcze pytanie, czy dałoby się to urządzić bez szybkiej odpowiedzi? Bo bym nie wyrobil z WP za nabijanie :wink:. Małoletni fani pokemonów są jak szarańcza...

Cytowanie selektywne raczej bedzie. W końcu w tym poście też by się przydało :whistle:.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 lip 2005, 16:58

piwus pisze:Co do cytowania selektywnego, to jakbyście podali forum z taka funkcja, bylbym wdzieczny. I jeszcze pytanie, czy dałoby się to urządzić bez szybkiej odpowiedzi? Bo bym nie wyrobil z WP za nabijanie :wink:.
Nie jestes sam Piwus wiec z dawaniem WP nie bylo by problemow :twisted:
piwus pisze:Małoletni fani pokemonów są jak szarańcza
Chyba fani Juve :lol: albo przynajmniej polowa z nich :twisted:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 lip 2005, 22:15

A może coś bardziej konkretnie :? ?

Istotna kwestia to jest to;
piwus pisze:Co do cytowania selektywnego, to jakbyście podali forum z taka funkcja, bylbym wdzieczny. I jeszcze pytanie, czy dałoby się to urządzić bez szybkiej odpowiedzi?
reszta, to tylko odpowiedzi, albo moje wstawki bez znaczenia...

[EDIT] Podbijam. Jeśli ktoś zna forum, gdzie jest bajer z cytowaniem selektywnym, to proszę się nie wstydzić i podawać :wink:.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 25 lip 2005, 22:26

Nie ma sprawy - to konkurencja, ale uważam że od niej forum powinno czerpać garściami, bo jest na scenie dłużej. Przy odpowiednim zaangażowaniu poszczególnych członków powinniśmy przęscignać ich pod względem poziomu wypowiedzi. Niestety nie każdy sie o to stara....

Chodzi mi o http://pilkanozna.pl/board/index.php :roll:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 25 lip 2005, 23:18

Piwusie, zapomnijmy o ostrzeżeniach.Stwórzmy forum doskonałe.W sumie bajery w stylu : przeglądarka i system USERA są zbędne, no ale taka szybka odp jest na miejscu.Może i rzeczywiście będzie dużo WP, ale nie będziesz przynajmniej się nudził w pracy.Shoutbox chyba nie potrzebny na gwałt, no ale gdyby był taki pomysł, to byłbym za.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 lip 2005, 23:34

Shoutbox przejdzie chyba po moim trupie :lol:. Wystarczy jedna wypowiedz, aby się wszyscy zaczęli napinać i idea luźnej, przyjemnej rozmowy, poza oceną modów, posądzeniami o nabijanie etc, poszłaby się je...ekhem :wink:.
przeglądarka i system USERA

Was ist das? Bo w sprawach nowinek, czy jakichkolwiek technicznych jestem do niczego.

Co do cytowania selektywnego (a z tym wiąże się chyba szybka odpowiedz :roll:) to wstępnie jest na tak. Ale nie do konca. Nie będę obiecywał czegoś, czego będę robił :boruta:.
Może i rzeczywiście będzie dużo WP, ale nie będziesz przynajmniej się nudził w pracy.
Jaka troskliwość :>. Robota jest niewdzięczna i nudzę się zarówno dając ostrzeżenia, jak i czytając niektóre wypowiedzi. To wypowiedz nie autoryzowana i w razie czego wyprę się jej :smoke:.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”