Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 lip 2006, 14:36
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 12 sie 2006, 18:36
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 23 sie 2006, 23:52
sory ze tak pozno, mam 19 minutową wersje...Bienias pisze:@ Kulek jaka masz wersje-15 minut?
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 24 sie 2006, 1:43
t_JB pisze:
AAA i niemogłem zapomieć o nowym joincie WOCC (w roli głównej TeTris , Kix i Torcik)
http://east.eventz.pl/_av/a/tetris_kixn ... am_sie.mp3
Prosze.
M@rkus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 24 sie 2006, 8:42
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 24 sie 2006, 9:06
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 24 sie 2006, 11:34
Narazie nic.M@rkus pisze:t_JB pisze:
AAA i niemogłem zapomieć o nowym joincie WOCC (w roli głównej TeTris , Kix i Torcik)
http://east.eventz.pl/_av/a/tetris_kixn ... am_sie.mp3
Prosze.
masz tego wiecej?
licze ze tez cos Tetris wyda albo cos nowego ciekawego sie pojawi

JWP to miało wyjsc pare lat temukulekfcb pisze:JWP ( to miało wyjsc w wakacje...) - Znasz Nas
Jak sam Pezet mówił ma wydac dwupaka. Jeden CeDek to bedzie płyta na bitach Ajrona, a drugi bardziej "uliczny".kulekfcb pisze:MI się wydaje, że Pezet w najbliższym czasie solówki nei wyda, prędzej wejdzie z kimś do studia i nagra materiał...
wloski pisze:Oooo szukalem tego tematu. Mam pytanie do sluchaczy Eminema, czy wydał on piosenki podobonego typu co "Lose yourself"? Chodzi mi o taki bit i glos
t_JB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 24 sie 2006, 11:50
znaczy sie ja tez nie slyszalem o zadnych jego planach... Biorac pod uwage to jaki byl odstep czasu pomiedzu Klasyczna a powazna...i to ze niedawno PZ pracowal nad P81..to jeszcze nie czas na niego....kulekfcb pisze:MI się wydaje, że Pezet w najbliższym czasie solówki nei wyda, prędzej wejdzie z kimś do studia i nagra materiał...
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 sie 2006, 11:58
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 24 sie 2006, 12:13
zczaj plytke jego Curtain Callwloski pisze:Oooo szukalem tego tematu. Mam pytanie do sluchaczy Eminema, czy wydał on piosenki podobonego typu co "Lose yourself"? Chodzi mi o taki bit i glos.
Hardkorowe Brzmienie (w skrócie HB) to nowy styl odbiegający od dotychczasowych polskich produkcji muzycznych, który bezkompromisowo przedstawia rzeczywistość. W skład grupy wchodzą trzej wokaliści oraz producent: JARECKI, JOLF, KRIT, TROJAK.cloner pisze: Ktos mi cos wiecej o tym projekcie napisze Question
M@rkus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 10 wrz 2006, 16:26
t_JB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 14 wrz 2006, 16:14
Właśnie charpie z netacloner pisze:A slyszal z Was ktos Hardkorowe Brzmienie Ja mialem wczoraj przyjemnosc posluchania takiej ekipy na 4funie, i ... za cholere nie wiem skad oni sie wzieli Jedynie widzialem, ze byli ubrani w PeeLeNy A pod koniec piosenki rapowal Tede
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 wrz 2006, 2:27
cloner pisze:A slyszal z Was ktos Hardkorowe Brzmienie Question Ja mialem wczoraj przyjemnosc posluchania takiej ekipy na 4funie, i ... za cholere nie wiem skad oni sie wzieli Shocked Jedynie widzialem, ze byli ubrani w PeeLeNy Cool A pod koniec piosenki rapowal Tede Cool
Ktos mi cos wiecej o tym projekcie napisze Question
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 27 wrz 2006, 15:13
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 27 wrz 2006, 15:35
kulekfcb
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio