Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gniazdowy » 07 kwie 2009, 11:51
Gniazdowy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 kwie 2009, 12:11
Jeszcze Ruch, Polonia W-wa, Jagiellonia, ŁKSGniazdowy pisze: Piast
Arka
Wisła
Lech
Legia
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 kwie 2009, 12:58
Tak to już jest, Wisła ma kompleksy na punkcie Lecha, Kraków Poznania, Dziwisz Paetza, Firma Acsetoholixów... poprawka Firma nie ma kompleksów na niczyim punkcieMENDEZ pisze:Oj macie chyba kompleksy ziomki bo co mecz z nami na Roosvelta to pojechanka na Lecha pełną parą [...] chodzi o napinki do kibiców Lecha, których... nie było

petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 07 kwie 2009, 13:14
BERGKAMP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 kwie 2009, 14:46

petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gniazdowy » 07 kwie 2009, 15:08
piwus pisze:
PS. A tutaj znowu widać, jak Wisła wywiozła punkt z pomocą sędziego
Gniazdowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 07 kwie 2009, 17:55
Problem polega na tym, że to wy się tym jaraciepiwus pisze:Nie jestem z Poznania, nie wiem czym aktualnie się jaracie, więc musiałem poszukać:
Kto ma najlepszych kibiców w Polsce to każdy kto orientuje się w środowisku piłkarskim wie. A, że kibice tego klubu zgarniają nagrodę dla najlepszych kibiców na koniec sezonu jest tylko potwierdzeniem.piwus pisze:i faktycznie kupa wstydu jak na "najlepszych" kibiców w Polsce.
W której sekundziepiwus pisze:Widać tutaj też jak krzyczycie "wypierdalaj" do Głowackiego
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 kwie 2009, 19:07
No to właśnie o tej produkcji mówiłem, gdzie ktoś z waszej oficjalnej strony się "pomylił" w montażu i dał trybuny w Krakowie do góry kołami, ale nie mieli jaj i ją wycofali jak przeczytali o tym na wiślackiej stronieMENDEZ pisze:Jak Lech miał EKSTRA z Reymonta to naszczęście nie zrobili z siebie zakompleksionych człowieczków... Dumny z bycia PYRĄ
A jednocześnie każdy wie, gdzie kibice gwiżdżą na własnych piłkarzy i swoją zgodę nie idzie (Lech - Arka), gdzie doping umiera po stracie bramki na parę minut, gdzie kibice obrażają trenera (zeszły sezon), by go później nosić na rękach.MENDEZ pisze:Kto ma najlepszych kibiców w Polsce to każdy kto orientuje się w środowisku piłkarskim wie. A, że kibice tego klubu zgarniają nagrodę dla najlepszych kibiców na koniec sezonu jest tylko potwierdzeniem.
To pierwsze "wypierdalaj", przed "wypierdalaj" do Diaza. Narysować wykres?MENDEZ pisze:W, której sekundzie[tego filmiku]
Nic nie sklejałem, ale tam dowcip polegał na tym, że on "jeszcze głosniej", a wy gwiżdżecie dwa razy głośniej niż dopingowaliście wcześniej.MENDEZ pisze:Aha i fajnie skleiliście ten moment kiedy Grzeda śpiewa "jeszcze głóśniej" na chama "wcielając" to niby do tych pojazdów.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 07 kwie 2009, 19:15
BERGKAMP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 07 kwie 2009, 19:16
piwus pisze:Wisła Kraków, klub ze 106-letnią historią, mający ponad dwukrotnie więcej mistrzostw od oryginalnego Lecha i 11 mistrzostw więcej od Lecha obecnego może mieć kompleksy wobec klubu, który gra dobrze w piłkę od pół roku.
100% poparcia. Ciekaw jestem tylko, czy kiedy Amica przestanie tak dobrze grać, to kibice nie zaczną domagać się powrotu do tradycji, bo że wygodnie im szmacić imię klubu w imię pieniędzy i sukcesów, to niestety widać od dłuższego czasu...I tyle ode mnie, bo to raczej nie jest merytoryczna dyskusja; odpowiadanie na czyjeś przemyślenia o januszach i kompleksach, wobec klubu, który powstał w 1992.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 07 kwie 2009, 19:31
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 07 kwie 2009, 19:44
emdżej pisze:Ja tylko zastanawiam się czy w Polsce każda dyskusja na temat rodzimej piłki musi przebiegać w atmosferze wzajemnych żali, wywyższania się nad resztą, leczenia jakichś chorych kompleksów itd.?
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 kwie 2009, 20:06
Zawsze dobrze poczytać post osoby naprawdę obiektywnej, niezaangażowanej w to polskie bagienko kompleksów, nie prowadzącej tak śmiesznych dyskusji. http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... ml#p418456EnJoy's pisze: Dokładnie, jedyne co się da zauważyć, że Wisła ma kompleks na punkcie Lecha i odwrotnie, nie wiem z czego to wynika, ale jest to śmieszne dla kibica, który nie kibicuje żadnej z tych drużyn.
Zapytaj co sądzi na temat mistrzostwa dla Cracovii albo Arki. Wobec tych klubów to dopiero mamy kompleksyEnJoy's pisze:ponieważ w prywatnej rozmowie z Wiślakiem on mi mówi, że obojętnie kto niech zdobędzie Mistrza tylko nie Lech
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 07 kwie 2009, 20:20
Nie oceniam swojej drużyny, a patrze jako obiektywny obserwator na kłótnie między kibicami Lecha i Wisły, więc nie wiem w czym problem.Jak chcesz całkowicie obiektywnej oceny to chyba musisz jakiegoś obcokrajowca, który nie ma w tym żadnego interesu.piwus pisze:Zawsze dobrze poczytać post osoby naprawdę obiektywnej, niezaangażowanej w to polskie bagienko kompleksów, nie prowadzącej tak śmiesznych dyskusji.
Wyobraź sobie, że taką samą odpowiedź uzyskałem od niego [ wymienił ten klub ], śmieszne jest "wolenie" czegoś czego i tak się nie lubi.piwus pisze:Osobiście też bym wolał, by mistrzostwo zdobyła np. Legia, jeśli nie mogłaby tego osiągnąć Wisła.
Jakiej odpowiedzi oczekujesz ? Naprowadź mnie, bo nie wiem o co Ci chodzi.A z resztą z pełną satysfakcją mogę Ci powiedzieć, że na razie nie muszę się o to martwić.piwus pisze:A co ty sądzisz o utrzymaniu Górnika Zabrze kosztem Polonii Bytom?
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 kwie 2009, 20:51
W mojej świadomości o mistrzostwo walczą w tym momencie trzy kluby: Legia, Lech i Wisła, więc zostaje nawet drogą eliminacjiEnJoy's pisze:wymienił ten klub
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio