To które karne według ciebie były do gwizdania na SB, skoro faulu na Henrym nie widzisz ?
3 i 4 sytuacja na MUR BETON. Pique ręki nawet chyba nie trzeba uzasadzniać. Eto'o ręki właściwie to samo, kto do cholery w polu karnym wyciąga tak wysoko ręke? Jak wyciągasz tak ręke i powiększasz powierzchnie ciała to licz się z tym iż jak dostaniesz piłką, że jest to jedenastka. Dwa czyste karne, z czego to Pique to jak powiedzieli w studiu panowie niewiarygodne, że typ tego nie gwizdnął, wszyscy na świecie widzieli tego karnego tylko nie sędziowie.
Co do Maloudy to też jest jedenastka. Typ zrobił zwód, zmienił kierunek biegu, a Alves poprzez swoje trzymanie uniemożliwił mu bieg. Ktoś powie, że trzymanie zaczyna się przed polem karny, tyle tylko, ze wg przepisów Fifa
Tak więc jedenastka. Porównywanie tej sytuacji do Henry'ego jest glupotą, bo tutaj Alvis Maloudzie zagrodził drogę, gdy ten zmieniał kierunek biegu, nawet jakby tylko stanął a nie używał rąk to powinien być karny. Nie ma w ogóle o czym mówić.[...]If a defender starts holding an attacker outside the penalty area and continues
holding him inside the penalty area, the referee must award a penalty kick[...]
Do do sytuacji Drogby, to jeśli ktoś nie jest hipokrytą to jeśli uważa, że na Henrym był karny to i musi uważać, że karny był na Drogbie bo był ewidentnie łapany za koszulkę i ściągany w dół. I nie jest tak jak piszę pan Emerald, że niby Drogba sam sobie wypuśćił za daleko piłkę. To jakaś bzdura. Tam jeszcze w ruch poszły nogi Abidala i dlatego piłka mu odskoczyła. Tak więć z pewnością bardziej tutaj powinna być jedenastka niż na Henrym.
Krótko mówiąc w pierwszym meczu miekki karny na Henrym, w drugim trzy ewidentnte karne+ czwarty miekki. Wg. pana Emeralda oba zespoły zostały skrzywdzone równomiernnie i na CN był podobny smród jak na SB. Kpisz chłopie czy o drogę pytasz? W szkole też Cie uczyli, że 4 równa się 1 czy co?
Bzdura. Bodaj po meczu z Atletico jak była tutaj burza na forum, że nie dostał czerwieni Alves i Fabregas, to wbiłem i powiedziałem, że nie przesadzajcie ja bym tam czerwonej kartki nie dał ani jednemu ani drugiemu. Wszystko można sprawdzić odsyłam do odpowiednich wątków. Nawet Moody mnie pochwaliłpierwszy sledczy bledow sedziowskich na korzysc Barcelony, bo tych na niekorzysc nie zobaczysz chocby Ci spadly na glowe...
Wam nie gwizdnięto karnego na Alexisie, w drugim meczu poszedł śmieszny karny, i do tego nie odgwizdano jedenastki na Ibrze. Czy ja znowu się pomylę jeśli powiem, że znowu co najmniej wychodzicie na zero?Piszesz o przekrecaniu dwumeczu z Milanem, ale nie wspominasz nigdzie o meczu numer jeden, w ktorym nie ma watpliwosci co do niepodyktowanego karnego.
Już to pisałem. Wy nigdy nie wychodzicie na minus w Europie w ostatnich latach, albo wał niesamowity na waszą korzyść vide. Chelsea, albo wał spory vide. Real rok temu, albo sytuacje mniej więcej na zero Arsenal czy teraz Milan.
I pewnie 90% nie fanów Barcelony i nie zaangażowanych w te mecze postronnych obserwatorów potwierdziło by to samo.
Ciągle jakieś kontowersje w meczach Barcy, przypadek, uwzieli się na biedną Barcelonkę. Wredni hejterzy, cały świat przeciwko Barcelonie