Bardzo dobra i czytelna powtórka, to że Motta faulował przed polem karnym (!) a De Rossi wyciągnął nogę która Balotelliego nie dotknęła oraz że sędzia miał tyle czy tyle czasu na podjęcie decyzji mnie nie przekonuje do tego że karny był bo jak widać nic takiego nie miało miejsca. Karny jest albo go nie ma, a jak nie ma to się nie gwiżdże. Proszę nie przywołuj mi waszej rozmowy z arkiem (? jak dobrze pamiętam) bo sam wiesz że te procenty są śmieszne.Babel pisze:Na fcinter.pl jest gol do pobrania.
Mam nadzieję że jak Inter przegra w podobnych okolicznościach a mozna być pewnym że prędzej czy później to nastąpi bo Fortuna raz z wami, raz przeciwko a sędziowie to ludzie, mylą się ble ble ble (nigdy nie twierdziłem że kupiliście jakiś mecz jak co niektórzy) to ci co teraz tak cfaniakują będą konsekwentni w swoim zachowaniu i wtedy wspólnie się pośmiejemy.
Poza tym niektórzy KIBICE INTERU mogliby się przyznać że są kibicami Romy skoro twierdzą że 'karnego raczej nie było' albo 'karnego nie było' .
Do kiedyś...
Edit: Myślałem że jak Rosettiego nie będzie to mecz rozstrzygnie się na boisku, Teraz widać trzeba omijać wszystkich na literę R.
A zachowania Nurka lepiej nie komentować.