A co powiecie na to że Nicola Burdisso zasili Viole ? był by cześcią zapłaty ale i zastapił by Ufo który zasili Milan - Burdisso - Bonera cele Cesare Prandelli'ego w razie odejscie Czecha

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 lip 2006, 18:30
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 21 lip 2006, 18:42
Zaza pisze:ale Romy chyba gdzie indziej wycelowała działa - Matuzalem i Appiach
Zaza pisze:Bonera cele Cesare Prandelli'ego w razie odejscie Czecha
goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 lip 2006, 18:51
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 21 lip 2006, 19:13
Zaza pisze:a za razem co dzienni inna opcja transferu
goofii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 lip 2006, 9:53

Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 23 lip 2006, 21:07
Będzie trzeba się do tego przyzwyczaićDiamen23 pisze:
tak będzie wyglądać Vieira w naszej koszulce
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 lip 2006, 22:38
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 24 lip 2006, 9:54
to jest bardziej ustawienie 4-5-1 niż 4-3-3Babel pisze:Zamiast robić fotomontaże, poczekajcie jeszcze kilka dni. Na pewno lepiej będzie to wyglądać.
Widać wygrała opcja 2 DM. Nie można było kupić wybitnego rozgrywającego więc logiczne wyjście. Bedziemy mieli 2 wartościowych, bramkostrzelnych defensywnych pomocników. Zawsze można grać Pizarro, który powinien bardziej zgrac się z zespołem w tym sezonie. Może powróci do formy jaka prezentował z Udine.
Tak sobie myślałem i wymysliłem sobie takie ustawienie. Chodź jestem zwolennikiem 4-4-2 i mam nadzieje, że Inter bedzie gra w takim ustawieniu.
4-3-3
Toldo - Zanetti, Samuel, Matrix(Cordoba), Grosso - Vieira, Stankovic, Cambiasso - Figo, Adriano(Toni, Ibra, Trezguet, Rasiak - zależy kogo kupią), zdrowy Recoba.
To tylko taka alternatywa dla 4-4-2 jakby nie wychodziła gra 2 DM.
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawdi17 » 24 lip 2006, 11:00
Hehe ciekaw jestem swoją drogą mi by odpowiadała taka wymianaInter stara się o Toniego, Ibrahimovica i Trezegeut, ale Moratii zrezygnuje z nich w jednej chwili, jeśli dostanie zielone światło w sprawie Ronaldo. - Chcę go mieć tak bardzo, jak bardzo chce się mieć syna - powiedział szef Interu.
dawdi17

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lip 2006, 11:19
Babel pisze:Widać wygrała opcja 2 DM [...]
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 24 lip 2006, 11:38
goofii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 lip 2006, 11:59
Zaza pisze:Jak narazie wypisz wymaluj Juve z popszedniego sezonu - oczywiście jeszcze nie zagrali nawet jednego meczu ale mało jest prawdopodobne to by wygladało to inaczej. Bo o tym się nie od dziś mówi.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lip 2006, 12:27
A Juventus jak kto robił gre DM też skrzydłowi i Ztalan ewentualnie wracający na 35 metr.Babel pisze:Jakby nie patrzeć gre Interu będą budować skrzydła: Zanetti, Grosso, Figo (który gra bardziej do przodu niż Camoranesi), Stankovic. Więc wcale nie wygląda to, że Inter musi grać długą piłką na wysokiego napastnika
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 24 lip 2006, 13:26
loldawdi17 pisze:Na stronie Realu wyczytałem, że możliwa jest wymiana Ronaldo-Adriano.
Hehe ciekaw jestem swoją drogą mi by odpowiadała taka wymianaInter stara się o Toniego, Ibrahimovica i Trezegeut, ale Moratii zrezygnuje z nich w jednej chwili, jeśli dostanie zielone światło w sprawie Ronaldo. - Chcę go mieć tak bardzo, jak bardzo chce się mieć syna - powiedział szef Interu.Młodszy za starszego
No i u nas Adriano by ponownie błyszczał no i Capello też go chce
Więc co umowa
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 lip 2006, 13:39
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio