Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 24 lut 2007, 23:02
assurbanipal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lut 2007, 23:54
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 lut 2007, 23:54
Przede wszystkim to nie jestem twoim kolesiem. I kto tu mowil o tym, ze Higuain jest lepszy? Czytanie ze zrozumieniem sie klania. I wlasnie Argentynczyk uratowal wam dzisiaj remis, wiec powienienes sie cieszyc z tego, ze dzisiaj gral.Vianuch pisze:mistyk pisze:Strata w kazdym razie niewielka
Żeś sie koleś ośmieszył. Twoim zdaniem lepszy jest Higuain który żadnego gola jeszcze nie strzelił?? RvN nie gra bo nie wyleczył kontuzji na czas i odpoczywaChyba nie chodzi tu o kartki.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 lut 2007, 23:55
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lut 2007, 23:56
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 lut 2007, 23:57
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 24 lut 2007, 23:58
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 25 lut 2007, 0:00
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 25 lut 2007, 0:03
Wydaje mi sie, ze nie tylko z Getafe. Jako, ze mial juz pauzowac spotkanie po pierwszej zoltej kartce i dolozyl do tego jeszcze druga zolta, w rezultacie czerwona to na moj umysl nie zagra w dwoch nastepnych spotkaniach. Czyli zabraknie go na Camp NouRealFan pisze:Cannavaro ['] Nie zagra z Getafe = wzmocnienie defensywy![]()
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 lut 2007, 0:10
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 lut 2007, 0:18
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 25 lut 2007, 0:23
ZAZA na litość ...... ja tak nie twierdziłem, tylko wyjaśniałem w czym polega problem środkowych obrońców w Realu. Nie chodzi tu nawet czy się boczni włączają czy nie, ale w porównaniu do zdycyplinowanej włoskiej obrony, nie daja nalezytego wsparcia. Od razu, aby kolega problemu nie robił ....napiszę drukowanymi DOTYCZY TO TYLKO REALU !!!!!!!!!!!!Bagg czyli sugerujesz że róznica polega na tym iż w Itali boczni obroncy nie biora udziału w grze ofensywnej jak to napisał assurbanipal Shocked I piszesz to przypominając Canne z Juve gdy obok miał Zambrotte i np Chieliniego ? Czy my sie dobrze rozumiemy ?
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 lut 2007, 0:30
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 lut 2007, 0:36
Jarzinho pisze:Zambrotta sie jakos odnalazł, Coco takze. Samuel i Canna nie
assurbanipal pisze:Widzisz wiele artykułów napisano na ten temat. Dlaczego środkowi obrońcy przychodząc z l.włoskiej nie sprawdzają się w PD? We Włoszech mają ogromne wsparcie od bocznych obrońców, którzy raczej nie zapuszczają się do przodu, więc mogą pełnić funkcję ostatniej „instancji obronnej”. W Hiszpanii natomiast są przeważnie ostatnia i ….. JEDYNĄ instancją obronna zarówno przykład Caniego jak i Samuela to potwierdza.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 lut 2007, 3:02
Jarzinho pisze: Nie wspomnialem o jednej rzeczy, Raul jest kapitanem Question Fajna akcja była z Diarra, kto ich rozdzielal Higuain, Marcelo i Torres. Szukac na prozno mozna było Raula, podobnie w innych podobnych sytuacjach. Mysle, ze pora opaske dac komus kto na nia pracuje. Jedyny trafny wybór to Iker. Raul sie konczy jako pilkarz i tak samo jako kapitan, dowodca Cool Skoro nastepuje zmiana wart to i opaska powinna zmienic własciciela. Wink
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio