Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 43

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 05 gru 2005, 8:52

Deisler nieźle pozamiatał Magniniem... mam nadzieje, że dostanie łagodny wymiar kary.

Co do meczu i jego przebiegu to czerowna kartka ustawiła mecz, nie ma co, gdyby nie bezmyślny faul mecz wyglądał by inaczej. Do 42 minuty Bayern znacząco przeważał ale no cuż potem, Bayern grał słabo trzeba to przyznać, Makaay jest w strasznie słabej formie, oglądałem mecz i chyba miał może przez 75 minut 10 razy styczność z piłką. Słabo, bardzo słabo... Pizarro jak dla mnie najlpeszy na boisku w Bayernie, miał świetną okazje na gola, szkoda, że ten strzał nie wszedł.

A, wiec kibice Bayernu mogą sie cieszyć z pkt. na trudnym terenie w Stuttgarcie. Teraz mecz z Brugge, jestem dobrej myśli... :wink:

Awatar użytkownika
robo-bvb
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 05 gru 2005, 15:28

tak masz racje,Makkay slabiutko ostatnio ale nie mozna opierac gry w napadzie na nim tylko.mecz ze stuttgartem jak dla bayernu dobry bo maja punkt z ciezkiego terenu i to w 10.co do LM to spoko ale o koncowym zwyciestwie moga zapomniec w tym skladzie.pol final bedzie sukcesem.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 05 gru 2005, 17:29

wazi pisze:Deisler nieźle pozamiatał Magniniem... mam nadzieje, że dostanie łagodny wymiar kary.
Oj pozamiatał, pozamiatał :? Dostał 3 mecze kary i uważam, iż to słuszna decyzja wydziału dyscypliny DFB. Takie zachowanie trzeba tępić.
wazi pisze:Pizarro jak dla mnie najlpeszy na boisku w Bayernie

A jak dla mnie najlepszy był Hargreaves :D

Makaay na prawdę zagrał fatalnie. Niestety, mimo, że próbuje nie moge sobie przypomnieć jego jakiegos dobrego zagrania. Cieszy natomiast dobra postawa Lahma, który powraca do swojej dawnej, wysokiej formy :)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 05 gru 2005, 18:45

Moze Makay sie wypalił w Bayernie? jak przchodził to wiedziałem ze sobie poradzi i naprawde swietnie grał ale ten sezon pomimo ze rozpoczał wspaniale jak narazie jest dla niego najgorszy od czasu gdy gra w bundeslidze :!: Moze powinien usiąsc na ławie i moze wtedy jakos sie obudzi i zacznie grac na swoim poziomie :!: Dobrze ze ma niezłych parnterów bo inaczej chyba ciezko byłoby utrzymac pierwsze miejsce do tej pory :wink:

Awatar użytkownika
robo-bvb
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 06 gru 2005, 15:11

na pewno sie Makaay nie wypalil.Ma slabszy okres tylko.Lahm wraca i dobrze bo czas Lizy juz mija i czas go zastapic.mam nadzieje,ze kupia Chimbonde z Wigan na miejsce Sagnola.Ballack powinien odejsc i na jego miejsce widze Snejdera.Do ataku dokupilbym Djibrila Cisse,ktory grzeje lawe w Liverpoolu--Makaay,Cisse,Pizzaro!!!Tylko czy Bayern ruszy gotowka bo sa skapi niestety.Na razie zakup mlodego peruwianczyka Julio dos Santos(pomocnik) to za malo.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 06 gru 2005, 16:55

robo-bvb pisze:Na razie zakup mlodego peruwianczyka Julio dos Santos(pomocnik) to za malo.
sa nim zainteresowani, ale o definitywnym transferze nic mi nie wiadomo

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 06 gru 2005, 17:00

Przeszkodą może być brak europejskiego paszportu...

Trzeba poczekać aż Lucio, Karimi, Ze Roberto, Guerrero któryś z nich odejdzie w co wątpie i jest to mało prawdopodobne, realniejszym rozwiązaniem jest paszport UE dla któregoś z nich, Ze i Lucio mieli by najwieksze szanse bo są już długo w niemczech. A wracając do tego młodego paragwajczyka to myśle, że warto go sciągnąć...

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 06 gru 2005, 17:08

robo-bvb pisze:,ze kupia Chimbonde z Wigan na miejsce Sagnola..
nom Ulli wyrazil zainteresowanie tym obronca, ogladajac mecz Liverpool Wigan musze przyznac ze Pascal to pilkarz naprawde o wielkich umiejetnosciach. co do jego transferu to napewno wolalby grac w jednym z 4 najlepszych klubow swiata niz w sreedniaku Premiership jakim bez watpienia jest Wigan.

robo-bvb pisze:, Snejdera..
no nie wiem...osobiscie bylbym przeciw, watpie zeby dal sobie rade. Na pozycje Balli najlepiej byloby sprowadzic Hleba, ktoremu nie zabardzo uklada sie w Arsenalu, a grajac w BL napewno wrocil by do swojej wczesniejszej znakomitej dyspozycji.

robo-bvb pisze:,Do ataku dokupilbym Djibrila Cisse,ktory grzeje lawe w Liverpoolu
wydatek rzedu 20 mln euro, do tego pilkarz ktory nie jest tylu wart, dlatego raczej nierealne.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 06 gru 2005, 17:36

Gomez pisze:grac w jednym z 4 najlepszych klubow swiata

z ciekawości spytam jakie są te 3 inne najlepsze kluby świata :)

Gomez pisze:no nie wiem...osobiscie bylbym przeciw, watpie zeby dal sobie rade. Na pozycje Balli najlepiej byloby sprowadzic Hleba, ktoremu nie zabardzo uklada sie w Arsenalu,

On gra b. dobrze tylko, że nękają go kontuzję. Wątpię żeby Gunners go sprzedali.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 06 gru 2005, 19:22

bagg pisze:
Gomez pisze:grac w jednym z 4 najlepszych klubow swiata

z ciekawości spytam jakie są te 3 inne najlepsze kluby świata :)
.
Chelsea, Barca i Juve 8)

Awatar użytkownika
robo-bvb
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 07 gru 2005, 14:36

, Snejdera..[/quote]

no nie wiem...osobiscie bylbym przeciw, watpie zeby dal sobie rade. sprowadzic Hleba, ktoremu nie zabardzo uklada sie w Arsenalu.Cisse
wydatek rzedu 20 mln euro, do tego pilkarz ktory nie jest tylu wart, dlatego raczej nierealne.[/quote] Snejder da sobie rade a niedowiarkom dam przyklad: van der Vart tez nie mial dac sobie rady w HSV...a teraz jest gwiazda.Hleb gra w podstawowym skladzie tylko ma teraz kontuzje--nie odejdze na 100%. Cisse strzelil juz bramki ratujace punkty Liverpoolovi wchodzac z lawki.Jest to klasowy pilkarz.Bayern mowi o wygraniu LM,ale kim ma to zrobic?? Makaay w slabej formie,Pizzaro sam nie da rady.Trzeba kupowac dobrych pilkarzy a nie srednich jak Santa Cruz.

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 07 gru 2005, 15:01

robo-bvb pisze:van der Vart tez nie mial dac sobie rady w HSV...
Van der Vaart miał być tam chyba najlepszym graczem, i jak na razie dobrze się ze swej roli wywiązuje.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 08 gru 2005, 11:31

Widzieliście wogóle jak sędzia zakończył mecz Bayernu :?: :shock:
Bodajże Guerrero biegł z piłką, był przy polu karnym a sędzia w tym momencie zakończył mecz, przy tym że kilka sekund później piłka wylądowała w siatce. I nijak nie mogli namówić sędziego żeby uznał tą bramke...
Chyba za długo nie posędziuje ten sędzia w LM :roll: kończyć mecz gdy zawodnik z piłką wpada w pole karne :roll:

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 08 gru 2005, 12:16

Juv pisze:Widzieliście wogóle jak sędzia zakończył mecz Bayernu :?: :shock:
Bodajże Guerrero biegł z piłką, był przy polu karnym a sędzia w tym momencie zakończył mecz, przy tym że kilka sekund później piłka wylądowała w siatce. I nijak nie mogli namówić sędziego żeby uznał tą bramke...
Chyba za długo nie posędziuje ten sędzia w LM :roll: kończyć mecz gdy zawodnik z piłką wpada w pole karne :roll:
zgadza sie...mi sie wydaje ze nawet prawie ze w momencie strzalu sedzia zagwizdal...co za bezsens..jeszcze taki zmieszany byl jak gol padl, chyba nie wiedzial troche co ma teraz zrobic heh :) ...lahm zagral na swojej pradawnej pozycji i poszlo mu calkiem niezle...pizza gra bosko ostatnio, niech sie makaay uruchomi i atak bedzie straszyl w calej europie 8)

Awatar użytkownika
robo-bvb
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 09 gru 2005, 17:26

sedzia zachowal sie dziwnie.nie przerywa sie akcji ofensywnej tym bardziej w polu karnym bo sama Fifa mowila,zeby sprzyjac druzynom grajacym do przodu,postepowac z duchem tej dyscypliny.mam nadzieje,ze ten sedzia dlugo nie pojawi sie w LM.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”