Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 10 maja 2008, 18:54
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 maja 2008, 19:03
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 10 maja 2008, 19:12
Podałem przykład, że prawdziwego fana nigdy nie przekonasz. A skąd Ty możesz wiedzieć, że chce przejść? Nigdzie tego nie potwierdził, ale że w każdej plotce jest ziarno prawdy dlatego się wypowiedziałem co do niezbyt możliwego transferu.PubuśBubuś pisze:Kto jest tym zagorzałym fanatykiem? Ja? Jeśli tak to się mylisz. Ja tylko próbuję się dowiedzieć, czemu Gattuso-symbol Milanu, nagle, po jednym nieudanym sezonie chce zmienić barwy klubowe, przechodząc do słabszego zespołu.
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 10 maja 2008, 19:14
Wreszcie ktoś się ze mną zgadza.Chlopaczek pisze:Moze poczekajmy na wypowiedz samego zainteresowanego. Jeszcze nigdzie nie przeszedl wciaz jest pilkarzem Milanu.
Ciezko mi uwierzyc w ten transfer.Pozostaje sceptykiem.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 maja 2008, 21:19
Ancelotti, zlituj się. Serginho już dajże spokój, niech facet idzie gdziekolwiek, byle dalej od Milanu.BRAMKARZE: Fiori, Kalac, Offredi;
OBROŃCY: Bonera, Digao, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo, Serginho, Simic;
POMOCNICY: Ambrosini, Ba, Brocchi, Gattuso, Kakà, Seedorf;
NAPASTNICY: Gilardino, Inzaghi, Pato.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 maja 2008, 21:33
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 maja 2008, 21:39
Zakładając, że Berlusconi powiedział razem z Ancelottim, że od nowego sezonu będzie Francuz dostawał szanse, to chyba nie zostanie wystawiony...guru pisze:Mam pytanie. Czy Gourcuff czasem nie zostanie wystawiony na listę transferową?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 10 maja 2008, 21:40
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 10 maja 2008, 21:43
Wątpię. Mimo, iż swego czasu mówiło się o zainteresowaniu ze strony Arsenalu, to jednak Wenger nie pozwoli odejść swojemu najbardziej bramkostrzelnemu napastnikowi.THEMANIEK pisze:Może jakiś dodatek do pieniędzy za Ade będzie Razz?
PubuśBubuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 10 maja 2008, 22:12
Skąd możesz wiedzieć kogo Carlo darz sympatią a kogo nie. Strasznie mnie denerwuje poruszanie tematu młodego Francuza. Każdy jest chyba zajarany 'młodym talentem' i uważa, że tylko z tego powodu musi on grać. Carlo prowadzi codziennie treningi i moge wam szczerze powiedzieć, że on najlepiej wie, na co stać Gourcuffa i wie w jakiej obecnie formie znajduje się Yoann. Także wyluzujcie troche, bo to nie szkoła podstawowa że ktoś się może na kogoś uwziąć tylko najlepszy klub na świecie.THEMANIEK pisze:Chyba niestety będziemy musieli go pożegnać, Carlo go niezbyt lubi i nie wierzy prawdopodobnie w jego talent.
Po casusie z Flaminim i ostatniej wypowiedzi Wengera mysle, że Sparta Rejowiec ma większe szanse na pozyskanie Adebayora niż Milan.THEMANIEK pisze:Może jakiś dodatek do pieniędzy za Ade będzie Razz?
Kendo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 11 maja 2008, 9:56
Czyli uważasz że Brocchi jest lepszym piłkarzem od Gofra ? Uważam, ze on stawia na Brocchiego tylko i wyłącznie z powodu swojej sympatii do niego. Tyle meczy i zawsze wchodził.Kendo pisze:Skąd możesz wiedzieć kogo Carlo darz sympatią a kogo nie. Strasznie mnie denerwuje poruszanie tematu młodego Francuza. Każdy jest chyba zajarany 'młodym talentem' i uważa, że tylko z tego powodu musi on grać. Carlo prowadzi codziennie treningi i moge wam szczerze powiedzieć, że on najlepiej wie, na co stać Gourcuffa i wie w jakiej obecnie formie znajduje się Yoann. Także wyluzujcie troche, bo to nie szkoła podstawowa że ktoś się może na kogoś uwziąć tylko najlepszy klub na świecie.THEMANIEK pisze:Chyba niestety będziemy musieli go pożegnać, Carlo go niezbyt lubi i nie wierzy prawdopodobnie w jego talent.
De facto Gourcuff ma jakieś małe problemy zdrowotne.
Po casusie z Flaminim i ostatniej wypowiedzi Wengera mysle, że Sparta Rejowiec ma większe szanse na pozyskanie Adebayora niż Milan.THEMANIEK pisze:Może jakiś dodatek do pieniędzy za Ade będzie Razz?
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 11 maja 2008, 11:34
Kendo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 maja 2008, 11:46
Widziałeś kiedyś piłkarza który nie rozgrywa meczy, zero ciągłości w jakiejkolwiek grze i tryska formą ? Ja takiego nie widziałem.Kendo pisze:A dlaczego nie wprowadza Gofra? Może jest po prostu w słabej formie.
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 maja 2008, 12:07
wydaje mi sie ze takim pilkarzem jest Ba ktory caly sezon nie powachal nawet lawki a teraz gdy jest bardzo wazny mecz to jest na lawce.nie zdziwie sie jak wejdzie w II polowie za ktoregos z DMWidziałeś kiedyś piłkarza który nie rozgrywa meczy, zero ciągłości w jakiejkolwiek grze i tryska formą ? Ja takiego nie widziałem.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 maja 2008, 12:43
Może jest po prostu dlatego, że nie ma lepszych? Spójrz na pomoc - Gourcuff kontuzjowany, Pirlo zawieszony, kto ma być w pomocy? A kadrę trzeba wypełnić jakimś nazwiskiem.mete pisze: wydaje mi sie ze takim pilkarzem jest Ba ktory caly sezon nie powachal nawet lawki a teraz gdy jest bardzo wazny mecz to jest na lawce.
Co innego wierzyć absolutnie w trenera, który osiąga sukcesy, a co innego wierzyć na słowo Ancelottiemu - on dawno odstaje od rzeczywistości pod kątem prostym i podejmuje chore decyzje. Brocchi w kadrze i jako pierwszy zmiennik Milanu to taka wisienka na torcie.Kendo pisze:Ancelotti chyba tak uważa i ja z tym nie polemizuje bo to on jest na co dien z drużyną i wie kto jest w jakiej formie.
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio