AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 425

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 11 maja 2008, 16:52

no i zajebiscie , derby niby wygrane ale co z tego 2-0 w dupe a Viola wygrywa i bye bye Lm , to nie mialo byc tak :evil:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 maja 2008, 16:53

Tutaj nie ma co pisać. Trzeba być debilami żeby samemu sobie odebrać LM. Za tydzień potrzeba cudu bo nie wierze że Fiorentina po raz 10 zagra dla nas.
To jakaś masakra jest.
Nie byłbym tak wściekły gdybyśmy na tym 4 miejscu nie byli. A my je mieliśmy i oddaliśmy na własne życzenie.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 maja 2008, 16:54

Wilmore pisze:Poza wszystkimi Francuzami.
Gdy przychodził Gourcuff do Milanu, to miał za sobą naprawdę dobre występy w Lig Ę. To nie jest tak, że ściągaliśmy kota w worku.
Wychodzi na to ze Yoann to taki francuski Janczyk.

Po tej kolejce wracamy na z gory upatrzone pozycji czyli miejsce dajace nam miejsce w Pucharze UEFA.
W ostatniej kolejce potrzebne nam jest zwyciestwo przy gora remisie Violi.Nie jest to niemozliwe ale po co znowu ogladac sie na rywali skoro juz wszystko mielismy w naszych rekach?
Smutna sprawa.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 maja 2008, 16:57

Nie byłbym tak wściekły gdybyśmy na tym 4 miejscu nie byli. A my je mieliśmy i oddaliśmy na własne życzenie.
Dokładnie po raz już któryś z kolei pokazują że jeżeli chodzi o boiskowe Frajerstwo to jesteśmy najlepsi bo tylko Milan potrafi oddać 4 miejsce.Zawodzi cały zespół.Gramy przez cały sezon żenująco słabo w lidze i są tego efekty a pan łysa pała powie że wszystko jest dobrze i 5 miejsce jest do zaakceptowania bo w końcu jesteśmy KMŚ :? .A i pytanie to co teraz myślicie że Silvio znowu zakocha sie w R10 :?: czy seedorf do spółki z innymi frajerami przegadają mu że jesteśmy najlepsi

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 11 maja 2008, 17:05

Po co było w ogóle wygrać z Interem,by tydzień później w tak frajerski sposób stracić praktycznie szansę na grę w eliminacjach LM?Człowieka naraża to tylko na zawał :/
Nie,żebym żądał głów (jak w przypadku kibiców Barcy),ale POTRZEBUJEMY WZMOCNIEŃ PRAKTYCZNIE NA KAŻDĄ POZYCJĘ.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 729

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 maja 2008, 17:20

POTRZEBUJEMY WZMOCNIEŃ PRAKTYCZNIE NA KAŻDĄ POZYCJĘ.
najwazniejsze to wywalic pol kadry.mamy chyba najliczniejsza kadre we wloszech placimy najwiecej i przez to jest dziura w budzecie.zmniejszyc liczbe pilkarzy ale zeby tyo byli pilkarze na miare Milanu.po co Simic Digao Emerson(choc tu nie chodzi o wzgledy czysto pilkarskie) inni ktorzy nic nam nie daja a kase biora i to nie mala.mamy na wyporzyczeniach mlodych zdolnych ale i juz ogranych pilkarzy w Seria A to sciagnac ich spowrotem.Sanmarco Marzoratti Grimi nie wierze ze sa gorsi od pilkarzy ktorych obecnie mamy w kadrze.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 maja 2008, 22:22

Kendo pisze:Na taki wielki talent na jakiego go kreujecie to zagrał miernie.
Gdzie ja go kreuję na wielki talent? :lol:
Kendo pisze:którą kontroluje kilka milionów ludzi.
Żydomasońska korporacja zdominowana przez cyklistów?
Nie rozśmieszaj mnie. Milan kontroluje Berlusconi, Giallani, Braida, Ancelotti, jeszcze paru innych gości, którzy mają trochę mniejsze kompetencje.
Kendo pisze: Wytłumacz mi, jeśli możesz dlaczego w takich meczach zawodnik nie może błysnąć. Mają mu dac szanse w derbach?
Nie. Mają mu dać szansę w paru meczach pod rząd, jak Brocchiemu. Jakby wtedy Gofer dał ciała -niech idzie w pierony.
Kendo pisze:Ale nie możesz powiedzieć że w obronie jest beznadziejny bo budujesz obwodnicę prawdy, a to niedobrze. Brocchi jest przydatny w obronie i potrafi zastąpić naszych DP.
Jak już komuś pisałem, odstaw te zielone tabletki, bo najwyraźniej Ci nie pomagają.
Brocchi jest piłkarzem beznadziejnie słabym w obronie. Myślałem często, że researcherzy CM/FM się mylą, że taki piłkarz nie może być TAK SŁABY, ale patrzę na jego grę od dwóch lat, i można podsumować to jednym słowem - katastrofa.
Kendo pisze: Jeśli wypożyczenie jest pozbyciem się to... . Btw i tak nie sądze żeby Grimi był piłkarzem odpowiednim dla Milanu. Ale młody i do tego Argentyńczyk!.
Jest. Obserwuję go w Sportingu od jakiegoś czasu, obserwowałem w meczach z Arezzo rok temu i uważam, że jest. Pozbywaniem jest traktowanie tego piłkarza przez trenera - wypowiedzi, by został w Portugalii, bo w Milanie ciągle są piłkarze lepsi (styczeń 2008), wypożyczenia raz za razem wszędzie dookoła, gdy w Milanie gra koszmarny Favalli i leczy się Jankulovski.
Kendo pisze:Tylko próbujesz na siłę znaleźć w nim kozła ofiarnego słabej gry Milanu. Słabe wyniki klubu- odpowiedzialnośc trenera, który wygrywał jeszcze niedawno trofea.
Jak gra słabo pomoc, to obwiniam pomocników. Jak źle grają napastnicy, to winy szukam w ich skuteczności.
Tymczasem Milan jest źle przygotowany fizycznie, źle przygotowany szybkościowo, prezentuje się źle w większości meczów, ma problemy z wykrzesaniem nieprzeciętnych możliwości nawet w meczach o stawkę (wyjazd z Napoli!), większość piłkarzy gra gorzej, niż zwykle, a przede wszystkim taktyka jest przestarzała, rozgryziona dawno przez rywali i nieskuteczna, jak niegdyś.
Powiedz mi, za który z tych elementów NIE ODPOWIADA Ancelotti?
Kendo pisze: Chciał mu dodać pewności siebie, która bramkarzowi jest niezbędna
To czemu Dida ciągle nie gra, tylko został odsunięty od składu nie po pierwszym czy drugim, tylko po nastym błędzie? Jeden więcej czy mniej nie robiłby wielkiej różnicy.
Wiesz czemu? We Włoszech rozpoczęła się po derbach nawałnica, która nie zostawiła suchej nitki na Didzie. Zmiażdżono go po derbach, zresztą sprawiedliwe. Wiesz dlaczego wtedy? Bo wielkie gazety nie interesowały się tak kolejnym klopsem Didy w meczach bez stawki w wygranej grupie LM czy meczu z jakimś Empoli.
Media zrobiły z Didą to, co z Frankowskim cztery lata temu w kadrze, tylko na odwrót - zmusiły trenera do odsunięcia go. Ancelotti, na szczęście, się ugiął.
Chlopaczek pisze: Wychodzi na to ze Yoann to taki francuski Janczyk.
Janczyk za darmo nie trafił do Rosji, nie dostaje tam szans, nie byłby w kręgu zainteresowań Leo. Możesz go nie cenić, ale talentu odebrać mu się nie da. Gourcuffa z rzadka oglądałem również we Francji i już wtedy prezentował się nieźle. Przede wszystkim jednak prasa go doceniła, bo recenzje niemalże co tydzień dostawał fenomenalne.
mete pisze:mamy chyba najliczniejsza kadre we wloszech
Taa, i dlatego nie mamy rezerwowych. Nawet kontuzjami tego nie wytłumaczysz.
Płacimy faktycznie krocie w porównaniu do tego, na co faktycznie zasługują takie miernoty, jak Brocchi, Favalli, podstarzali Cafu z Serginho... Ale jasne, przedłużajmy kontrakt z Giuseppe. :roll:

Co do meczu, to katastrofa. Z komentarzy wynika, że życie w najlepszy sposób odpowiedziało wszystkim, którzy - jak kendo - bronią Brocchiego. Zebrał jak najgorsze recenzje za występ, ale i tak nie wierzę, że im, jak Ancelottiemu, nagle odwidzi się obrona miernoty piłkarskiej, jakim jest Włoch.
Za tydzień mam nadzieję na porażkę i pogonienie po sezonie zarówno Ancelottiego, jak i jego pupilków, pseudopiłkarzy - Ba, Brocchiego, Serginho, Cafu, Didy, Favalliego, Digao...

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 maja 2008, 22:34

Cenic Yoanna to ja sobie moge szkoda ze to nie ma zadnego znaczenia.Nie ma bo chlopak nie daje wielkich powodow zeby kibice Milanu go cenili.Jak tak dalej pojdzie skonczy w gronie niezliczonych pilkarzy ktorzy swego czasu okreslani jako "wielkie talenty" tudziez "nastepcy X (tutaj wstawic jakiegos znakomitego pilkarza)" popadli w przecietnosc lub w ogole przepadli.
Tak naprawde to walkujemy ten temat od pol roku a sytuacja Yoanna sie nie zmienia.

Co do oceny Brocchiego za spotkanie z Napoli to nie odstawal od innych naszych pilkarzy czyli dno.Mediolan dzisiaj kleknal przekonamy sie za tydzien jak to sie skonczy.Wolalbym jednak zeby Milan nie zapewnial nam tego typu emocji bo przejada sie jak Bayern z Zenitem.

Radzilbym sie nie sugerowac zarobkami widniejacymi pod linkiem ktory podal nam Maciek.Dane sa nieaktualne a Milan im zaprzeczyl.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 11 maja 2008, 22:48

No one są jak widac z początku sezonu. Nie wiem jak ma się sprawa u Was, ale u nas jakichś większych niezgodności nie widzę. Choc nie ukrywam, że byłem pewny, że Camor zarabiał więcej, ale to kwestia podchodząca pod inny temat forumowy.

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 11 maja 2008, 22:59

Muszę odpisać bo mnie szlag trafi :lol:
Wprowadzę innowację i zacznę od końca bo ta częśc mnie najbardziej oburzyła.
Wilmore pisze:Z komentarzy wynika, że życie w najlepszy sposób odpowiedziało wszystkim, którzy - jak kendo - bronią Brocchiego. Zebrał jak najgorsze recenzje za występ, ale i tak nie wierzę, że im, jak Ancelottiemu, nagle odwidzi się obrona miernoty piłkarskiej, jakim jest Włoch.
Pisałem już wczesniej, że nie bronię Brocchiego. Nie wiem, chyba masz solidny problem z przeslaniem danych. Nie lubię Brocchiego, nie uważam,że zasługuje na gre w czerwono-czarnym trykocie. Próbuje tylko jakoś racjonalnie(!) a nie w sposób telenoweli rodem z Limy(wspólne sympatie i antypatie- zabrałeś mi grabki to posiedzisz na ławce) wyjaśnić decyzje Ancelottiego między innymi co do Włocha, którego jednak nie uważam za taką miernotę, bo jednak w Milanie gra.
Za tydzień mam nadzieję na porażkę i pogonienie po sezonie zarówno Ancelottiego, jak i jego pupilków, pseudopiłkarzy - Ba, Brocchiego, Serginho, Cafu, Didy, Favalliego, Digao...
Tak, jak już pisałem Carlo Dyktator I podpisał kontrakty ze swoimi koleżkami z dawnych lat, internował przy okazji opozycje Gallianiego i reszty bo sprzeciwiali się tym decyzjom :lol:

Wilmore pisze:Dida
Ja sobie przypominam Kalaca, choćby z Pucharu Włoch gdzie bronił KATASTROFALNIE i zawalił nam niejeden mecz. Wolałbys postawić na bramce Dide, u ktrego jest szansa na poprawe, bo przecież bronić umie, czy na Pająka który jest kompletnie niesprawdzony, a jak się mu daje szanse to zawodzi.

Wilmore pisze:Jak gra słabo pomoc, to obwiniam pomocników. Jak źle grają napastnicy, to winy szukam w ich skuteczności.
Tymczasem Milan jest źle przygotowany fizycznie, źle przygotowany szybkościowo, prezentuje się źle w większości meczów, ma problemy z wykrzesaniem nieprzeciętnych możliwości nawet w meczach o stawkę (wyjazd z Napoli!), większość piłkarzy gra gorzej, niż zwykle, a przede wszystkim taktyka jest przestarzała, rozgryziona dawno przez rywali i nieskuteczna, jak niegdyś.
Kolejne prostowania tej krzywizny, którą próbujesz ze mnie zrobić.
I Nie uważam że Ancelotti to jakiś trenerski heros, który po pracy na Olimpie pije sobie nektar. To czlowiek który tez popełnia błędy, które są jednak konsekwencją działań wielu ludzi.
Przygotowanie fizyczne-ok. Znasz pojęcie zmęczenia, kiedy każdy mecz jest ważny i nie możesz go odpuścić i musisz wystawiać najsilniejszy, jednakże przemęczony skład. Gdyby byli wartościowi zmiennicy, o co zarząd nie raczył sie postarać to i zmęczenie byłoby mniejsze i zawodnicy mieli by pewnie troche lżejsze nogi. Ale to wszystko wina Ancelottiego, trenera z długoletnim doświadczeniem, który akurat na jeden sezon zapomniał jak przygotować zespół fizycznie.

Wilmore pisze:Grimi
Osobiście nie miałem go okazji oglądać w Sportingu bo nie lubie oglądać jakoś ligi portugalskiej, ale od razu Cie uspokajam. Jeśli gra tak dobrze, to na pewno Milan będzie o tym wiedział i zastanowi się nad Leandro. Chyba że jakoś podpadł ostatnio Carlo bo wtedy to :kocioł:

Wilmore pisze: Jak już komuś pisałem, odstaw te zielone tabletki, bo najwyraźniej Ci nie pomagają.
Brocchi jest piłkarzem beznadziejnie słabym w obronie. Myślałem często, że researcherzy CM/FM się mylą, że taki piłkarz nie może być TAK SŁABY, ale patrzę na jego grę od dwóch lat, i można podsumować to jednym słowem - katastrofa.
Po pierwsze, primo ne biore żadnych tabletek.
Po drugie, primo przestań już nie opowiadać jaki ten Brocchi jest katastrofalny bo nie masz na poparcie tej tezy żadnych argumentów ani dowodów. Nie mówie że to jest Super piłkarz i w ogóle dlaczego to Kaka jest najlepszy a nie on, tylko po prostu że jest to solidny średniak, który w razie potrzeby potrafi zastapic naszych defensywnych pomocników. A i jeszcze jego dodatkowym plusem sa zajebiste wchody u Ancelottiego.
Wilmore pisze:Żydomasońska korporacja zdominowana przez cyklistów?
Nie rozśmieszaj mnie. Milan kontroluje Berlusconi, Giallani, Braida, Ancelotti, jeszcze paru innych gości, którzy mają trochę mniejsze kompetencje.
Chodziło mi o kibiców. Specjalnie dla Ciebie nastepnym razem będę już pisał jaśniej :wink:
Wilmore pisze:Gdzie ja go kreuję na wielki talent?
Od kiedy nie zajrzę do tematu to narzekania, obiekcje, frustracje dlaczego ten nowy Zidane nie gra, przecież on ma tak wielki talent, nazywają go nowym Zizou a on siedzi na ławie.

Finito.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 maja 2008, 23:02

Podales i nic w tym zlego. Mowie tylko ze nie sa to aktualne dane co widac chocby po zarobkach Kaki.
Tak jak pisalem Galliani zaprzeczyl tym wyliczeniom (bo to przeciez dziennikarze opierajac sie na jakis swoich zrodlach je przedstawiaja nie majac raczej wgladu do kontraktow zawodnikow) twierdzac iz kwoty pokrywaja sie z rzeczywistoscia tylko w przypadku jednego czy dwoch nazwisk jesli chodzi o Milan.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 maja 2008, 23:17

Kendo pisze:Próbuje tylko jakoś racjonalnie(!) a nie w sposób telenoweli rodem z Limy(wspólne sympatie i antypatie- zabrałeś mi grabki to posiedzisz na ławce) wyjaśnić decyzje Ancelottiego między innymi co do Włocha, którego jednak nie uważam za taką miernotę, bo jednak w Milanie gra.
Ergo bronisz Ancelottiego.
Nie próbuj racjonalnie tłumaczyć nieracjonalnych decyzji. Dlatego się śmieje czasem z propisowskich dziennikarzy, gdyż bronią często absurdów. Narażasz się więc na śmieszność, bo odrzucając wersję, że w Milanie za Ancelottiego decydują osobiste sympatie, twierdzisz, że czarne jest białe.
Mam nadzieję jednak, że nie będzie już kolejnego sezonu na potwierdzenie tych słów - może po trzecim katastrofalnym sezonie w lidze przekonałbyś się w końcu, że w Milanie Carlo rządzi kumoterstwo, ale tego ani sobie, ani Tobie nie życzę - wolę, żeby w Milanie były wyniki, a żebyś Ty nadal tkwił w słodkiej nieświadomości problemu.
Kendo pisze: Ja sobie przypominam Kalaca, choćby z Pucharu Włoch gdzie bronił KATASTROFALNIE i zawalił nam niejeden mecz. Wolałbys postawić na bramce Dide, u ktrego jest szansa na poprawe, bo przecież bronić umie, czy na Pająka który jest kompletnie niesprawdzony, a jak się mu daje szanse to zawodzi.
Masz własną rzeczywistość, w której nie było świetnych interwencji Kalaca z meczu z Arsenalem, Violą czy wielu innych z początku roku - ok, masz prawo do własnego zdania.
Ale znów, nie wypowiadaj go częściej, bo narażasz się na śmieszność. Kalac był niesprawdzony w roku 2007, w roku 2008 wiele, bardzo wiele Milan mu zawdzięczał.
Kendo pisze: Przygotowanie fizyczne-ok. Znasz pojęcie zmęczenia, kiedy każdy mecz jest ważny i nie możesz go odpuścić i musisz wystawiać najsilniejszy, jednakże przemęczony skład. Gdyby byli wartościowi zmiennicy, o co zarząd nie raczył sie postarać to i zmęczenie byłoby mniejsze i zawodnicy mieli by pewnie troche lżejsze nogi. Ale to wszystko wina Ancelottiego, trenera z długoletnim doświadczeniem, który akurat na jeden sezon zapomniał jak przygotować zespół fizycznie.
Sprytnie, olewasz resztę zarzutów, twierdząc, że nie masz go za trenerskiego półboga, a odpowiadasz tylko na jeden zarzut. Sprytnie.
Bo tylko w ten sposób możesz uniknąć krytyki, która ma mocne podstawy, pod adresem Carlo. Jedynie słowa krytyki mogą posypać się pod jego adresem, gdy mówi się o przygotowaniu fizycznym, psychicznym, szybkościowym i taktycznym piłkarzy do każdego kolejnego meczu.
Kendo pisze: Osobiście nie miałem go okazji oglądać w Sportingu bo nie lubie oglądać jakoś ligi portugalskiej, ale od razu Cie uspokajam. Jeśli gra tak dobrze, to na pewno Milan będzie o tym wiedział i zastanowi się nad Leandro. Chyba że jakoś podpadł ostatnio Carlo bo wtedy to Kocioł
To na jakiej podstawie uważasz, że najlepszy według wielu lewy obrońca ligi portugalskiej, o którego bije się w tej chwili cała SuperLiga, nie nadaje się do Milanu?
Nadaje się świetnie. Stylem gry, wytrzymałością, umiejętnościami. Są od niego lepsi lewi obrońcy, ale od Favalliego Leandro jest o wiele (WIELE!) lepszy.
Kendo pisze: Po drugie, primo przestań już nie opowiadać jaki ten Brocchi jest katastrofalny bo nie masz na poparcie tej tezy żadnych argumentów ani dowodów.
No pewnie, nie mam. :lol:
Spójrz sobie w statystyki tego piłkarza, jeśli jakieś istnieją, we włoskiej prasie.
Ściągnij sobie mecze Milanu z jakiegoś serwera.
Nadal uważasz, że oglądanie co tydzień katastrofalnych występów Brocchiego to mało?
Jeśli tak, to nie wiem, czego Ci więcej potrzeba. Jeśli patrzysz przez pryzmat OE na Brocchiego, to super, może być dobry. Ba, w Violi Włoch się prezentował świetnie. Ale w Milanie od dwóch lat gra żenująco źle. Sam go chciałem w Milanie po niezłych występach na wypożyczeniach. Ale najwyraźniej on gra dobrze tylko tam. Bo w Milanie prezentuje się katastrofalnie.
Kendo pisze:Chodziło mi o kibiców. Specjalnie dla Ciebie nastepnym razem będę już pisał jaśniej Wink
Jeśli uważasz, że kibice kontrolują Milan, to czy jesteś pewny, że wiesz, co znaczy słowo "kontrola"?
Kendo pisze: Od kiedy nie zajrzę do tematu to narzekania, obiekcje, frustracje dlaczego ten nowy Zidane nie gra, przecież on ma tak wielki talent, nazywają go nowym Zizou a on siedzi na ławie.
Żal. Przytocz jedną moją wypowiedź, w której piszę o nim jako o nowym Zizou. :lol:
Po drugie, gdyby w Milanie był dobry ofensywny pomocnik na zmianę, to ok, niech wchodzi on, a Gofer się nawet smaży w piekle.
Ale kiedy wchodzi Brocchi, to krew mnie zalewa, że taki Sobol, Cantoro czy Vukovic grają w jakiejś OE, skoro koszmarny Brocchi gra (GRA!) w Milanie na środku pola - whatever, czy DP, czy OPŚ.
Niech Brocchi wchodzi, jeśli nie ma lepszych. Ale są - Emerson, Gourcuff. Tymczasem, wbrew wszelkiej logice i interesom zespołu gra ta miernota.
Ale Ciebie się nie przekona co do rzeczywistej jakości tejże.

EoT

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 729

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 maja 2008, 7:35

Osobiście nie miałem go okazji oglądać w Sportingu bo nie lubie oglądać jakoś ligi portugalskiej, ale od razu Cie uspokajam. Jeśli gra tak dobrze, to na pewno Milan będzie o tym wiedział i zastanowi się nad Leandro. Chyba że jakoś podpadł ostatnio Carlo bo wtedy to Kocioł

o ile sie nie myle to Favalli ma nowy kontrakt wiec juz sie zastanowili nad Grimim.teraz tylko pytanie po co go kupili??z tych danych wynika ze Favalli zarabia 2 mln za taka kase rocznie gralby u nas lepszy obronca juz nie mowiac o Grimim ktory na rezerwowego nadaje sie lepiej

Awatar użytkownika
TouReQ
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TouReQ » 12 maja 2008, 11:53

Z tego co ja wiem to Favalli powiedzial ze konczy kariere. Oby tak bylo.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 maja 2008, 14:27

TouReQ pisze:Z tego co ja wiem to Favalli powiedzial ze konczy kariere. Oby tak bylo.
I dlatego przedłużył kontrakt z Milanem? Zostanie co najmniej na kolejny sezon. I wtedy, mam nadzieję, pożegna się z Milanem.
Tak czy owak do odstrzału pozostaje Maldini, Cafu, Serginho, Dida, komuś jeszcze kończą się kontrakty? Z nimi nie należy ich przedłużać, nawet z Paolo, z całym szacunkiem, ale czas na młodszych.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”