Myślisz, że będzie jeden faworyt?Tobik33 pisze:Tylko mam 1 pytanko jak myslisz kto bedzie faworytem CL 2007-2008 ??
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 lip 2007, 17:19
Myślisz, że będzie jeden faworyt?Tobik33 pisze:Tylko mam 1 pytanko jak myslisz kto bedzie faworytem CL 2007-2008 ??
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2007, 17:21
Widzę lekki dystans po mininym sezonie. Rok temu niektórzy pisali o 6 trofeachiceald pisze:Ale ogólnie zgadzam się, że wywalczenie dwóch trofeów spośród tych trzech jest jak najbardziej możliwe (Pucharu Katalonii tu nie liczę ), przynajmniej oceniając siłę Barcelony "na papierze".
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 lip 2007, 17:24
Nie tyle niektórzy pisali co niektórzy tak odczytywali słowa Deco, który wspomniał, że będziemy walczyć na 6 frontach (bo w tylu rozgrywkach braliśmy udział) a niektórzy zrozumieli to jako zapowiedź wywalczenia ich wszystkich.RealFan pisze:Widzę lekki dystans po mininym sezonie. Rok temu niektórzy pisali o 6 trofeach
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 11 lip 2007, 17:26
Sorki zle sformulowalem pytanie, glownym faworytem moj bladMentor pisze:Myślisz, że będzie jeden faworyt?
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 lip 2007, 17:28
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 11 lip 2007, 17:29
O przepraszam Cię bardzo. Ja się nigdy do tej grupy nie zaliczałem. Zresztą, zanim ten sezon się zaczął to uważałem że jeśli uda nam się obronić ligę i dojść do półfinału/ćwierćfinału LM plus zdobyć któryś z Superpucharów - to będę bardziej niż usatysfakcjonowany. Ale po raz kolejny potwierdziły się słowa Burnsa:RealFan pisze: Widzę lekki dystans po mininym sezonie. Rok temu niektórzy pisali o 6 trofeach
iceald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2007, 17:35
Nie pamiętam kto dokładnie. Po prostu zrobiłem sobie takie małe porównanie z zeszłym sezonem - jest teraz więcej pokoryiceald pisze:O przepraszam Cię bardzo. Ja się nigdy do tej grupy nie zaliczałem.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 11 lip 2007, 17:42
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 lip 2007, 17:44
Tobik33 pisze:Ja by utworzyli druzyne skladajaca sie z najlepszych pilkarzy nie wygrali by oni ligi mistrzow choc byli by 100% faworytami.
Akurat mercato już można zaliczyć do udanych bo sprowadziliśmy wartościowych piłkarzy za dobre pieniądze (dobre tzn. adekwatne do ich umiejętności) i wzmocniliśmy najważniejsze pozycje. Osoby odpowiedzialne za transfery spisały się doskonale z to jak się sprawdzą nowi piłkarze to już nie zależy od Txikiego i Soriano tak więc ich nie będziemy z tego rozliczać.Tobik33 pisze:zobaczymy za rok jakie Barcelona sukcesy osiagnie i wtedy mozna mowic czy transfery byly udane.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 11 lip 2007, 17:54
Chodziło mi o to że będziemy głównymi faworytami i jeżeli odpadniemy w byle jakiej fazie to będzie niespodzianka. Źle mnie zrozumiałeś, mamy około 10% szans na zwycięstwo (sam nie wiem jak to obliczyłemMentor pisze:Wciąż nie do końca rozumiem co piszesz Tobik. Teraz trochę zmieniłeś ton na bardziej przypuszczalny, że tak powiem, ale przecież napisałeś, że jeżeli nie wygramy La Liga i LM to będzie niespodzianka a to nie jest prawda i tyle.
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 lip 2007, 17:57
Tobik33 pisze:jeżeli nie wygramy Primera Divison i Champions League to będzie niespodzianka.
I wszystko jasne... [']Tobik33 pisze:Źle mnie zrozumiałeś, mamy około 10% szans na zwycięstwo
?Tobik33 pisze:Transfery udane od strony marketingowej
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 11 lip 2007, 18:02
chociaż jeden mnie zrozumiałrkoeman pisze:owszem. jestesmy faworytem. nikt nie ma takiego polaczenia obrony z atakiem
oczywiscie na papierze. ale na poczatku sezonu bukmacherzy patrza wlasnie na kadre druzyny oraz jej zgranie
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 11 lip 2007, 18:04
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 lip 2007, 18:13
Ależ ja to doskonale rozumiem, że jesteśmy faworytami. Trudno nie wymieniać nas jako faworytów przy takiej kadrze, ale to tylko teoretyczne rozważania. Poza tym Twoje wypowiedzi, które zacytowałem nieco się wykluczają i tyle. Zwracaj większą uwagę na to co piszesz i będzie dobrze.Tobik33 pisze:chociaż jeden mnie zrozumiał
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 11 lip 2007, 18:21
Wtedy napisałem z roli optymistycznego kibica, a teraz w roli obiektywnego ja tam problemu już nie widzęMentor pisze: Poza tym Twoje wypowiedzi, które zacytowałem nieco się wykluczają i tyle.
II wielkie gwiazdy w jednym okienku to trochę za dużo nawet na RealMentor pisze:A jeśli chodzi o marketing to Henry oczywiście będzie znaczącym wzmocnieniem. Pozostali zawodnicy już bez rewelacji w tym aspekcie.
Zły raczej nie, niedobry niewiem, a czepialski czasem takMentor pisze:Tylko ja jestem zły, niedobry, czepialski.
The endproblem ?? jaki problem ??
Tobik33
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio