Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 44

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 15:44

Kibice Arsenlu czy Arsenal sprowadzil juz do Hleba z vfb ? bo dawno neiczytalem wiadomosci i miglo mi uciec ...

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 15:47

BartiX_FCI pisze:Kibice Arsenlu czy Arsenal sprowadzil juz do Hleba z vfb ? bo dawno neiczytalem wiadomosci i miglo mi uciec ...
no juz pare dni temu

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2005, 15:55

Przyszedł Hleb, teraz Wenger interesuje sie podobno J. Jenasem z Newcastle, którego chce wymienić na Campbella (który ostatnio nie grywał w pierwszym składzie)
Widać, że Arsenal sie odmładza - teraz najbardziej doświadczony z podstawowego składu bedzie pewnie Henry - i bardzo dobrze.

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 15 lip 2005, 16:03

J.J. przejdzie do ManU!! :twisted:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 16:04

fieldy pisze:Przyszedł Hleb, teraz Wenger interesuje sie podobno J. Jenasem z Newcastle, którego chce wymienić na Campbella (który ostatnio nie grywał w pierwszym składzie)
Widać, że Arsenal sie odmładza - teraz najbardziej doświadczony z podstawowego składu bedzie pewnie Henry - i bardzo dobrze.

Czyli Ljungberg odejdzie? Sol Campbell o ile mi wiadomo to nie grywał w podstawowym składzie z powodu kontuzji w przegranym spotkaniu z ManU :twisted: .

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2005, 16:06

radekutd pisze:
fieldy pisze:Przyszedł Hleb, teraz Wenger interesuje sie podobno J. Jenasem z Newcastle, którego chce wymienić na Campbella (który ostatnio nie grywał w pierwszym składzie)

Czyli Ljungberg odejdzie? Sol Campbell o ile mi wiadomo to nie grywał w podstawowym składzie z powodu kontuzji w przegranym spotkaniu z ManU :twisted: .
a czy ja gdzieś napisałem, że nie grał ze względu na słabszą formę ? Radku :lol:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 16:18

fieldy pisze:
radekutd pisze:

a czy ja gdzieś napisałem, że nie grał ze względu na słabszą formę ? Radku :lol:
Więc wprowadzasz użytkowników w błąd!! :twisted: Ktoś kto nie interesuje się angielksą piłką mógł pomyślec, że Sol Campbell nie ma już miejsca w podstawowym składzie!!!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2005, 16:32

radekutd pisze:
fieldy pisze:
radekutd pisze:

Więc wprowadzasz użytkowników w błąd!! :twisted: Ktoś kto nie interesuje się angielksą piłką mógł pomyślec, że Sol Campbell nie ma już miejsca w podstawowym składzie!!!
buehehe, po pierwsze jak ktoś sie nie interesuje angielską piłką top nie zajrzy do tego tematu
po drugie - nikogo nie wprowadziłem w błąd bo napisałem prawdę - a że ty rozumujesz tak a nie inaczej - to już jest tylko twój problem

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 16:41

radekutd pisze:
fieldy pisze:
radekutd pisze:

ty jestes taki glupi czy tylko udajesz??

wracając do tematu to campbell nie gral bo gdy skonczyla mu się kontuzja i byl gotowy do gry to AW wolał zostawic swietnie wspolpracojacego z toure mlodego senderosa.. jak widac dobrze zrobil

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lip 2005, 8:55

Arsenal przedłużył umowy z młodymi zawodnikami.
Nowe - dugie umowy podpisali JAR Calderon i G. Clichy
tak więc widać, że Wenger (który zapowiedział swoje odejśćie z klubu po następnym sezonie) chce postawiś na młodzież - pozbywa się doświadczonych zawodników (Dennis podpisał kontrakt - ale na rok i zapewne razem z Wengerem opuści Kanonierów)
przychodzxą młodzi zawodnicy, młodymi się interesują szefowie klubu.
I wszystko pięknie się rysuje na przyszłośc, gdyby nie to, że strata Wengera może okazać się zbyt duża.
Niewiadomo, kto zastąpi Francuza. Ony jakiś dobry szkoleniowiec - najlepiej z Francji (może P. le Guen :?: )

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 lip 2005, 16:38

Arsenal Londyn rozegrał jak do tej pory 3 mecze sparingowe. Wszystkie 3 wysoko wygrane - co bardzo cieszy :D

Barnet, wygrany 4:1 (Bergkamp, Henry, Hleb, Hoyte)
Weiz, wygrany 5:0 (Bergkamp, Henry, Flamini, Bentley)
Ritzing, wygrany 5:2 (Bergkamp, Henry, Hleb, Larsson, Reyes)

dziś Kanonierzy grają mecz z FC Utrecht (następnie z Ajax'em i z FC Porto)

Jak widać w świetnej dyspozycji znajdują się snajperzy Arsenalu, Henry i Dennis - jak narazie świetna skuteczność (a i bramki przepiękne)
Bardzo dobrze wypada w sparingach Alexander Hleb, który w swoim debiucie - gola zdobył już w 2 minucie.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lip 2005, 17:12

A ktoś z fanów arsenalu gdzieś chyba tu na forum mówił że Bergkamp sie juz nie nadaje bo jest za stary :D Może nie jest pierwszej młodość ale jak narazie widać strzela wiecej bramek w sparingach od Reyesa który dla wielu jest the besiciak :D Ciekawe ile jeszcze Dennis pogra w Premiership :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 lip 2005, 17:19

Dennis - jak już wspominałem (naj...piłkarz na świecie)
człowiek legenda, świetna skuteczność no i gra przede wszystkim - cofa się w kazdym meczu - walczy, jakby miał dwadzieście parę lat
ten rok napewno jeszcze pogra na wysokim poziomie. I się okaże czy to on będzie zmiennikiem JAR czy odwrotnie.
Skoro kibic ManU go chwali - to coś w tym musi być :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lip 2005, 17:25

Poprostu Bergkamp to profesionalsiata w kazdym calu ( no może nie bo boi się latc :wink: ) Wogóle nigdy nie słyszalem o jego żadnych wybrykach a nie aferach. Już swoje lata ma ale ten sezon jeszcz pociągnie a potem nie wiem ale chyba odmówił powrotu do Ajaxu więc może gdzieś w Katarze zarobi troche forsy o :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 lip 2005, 17:29

szkoda, że dennis nie lata bo już za parę dni grają sparibg z Ajaxem - może popłynie ? , tylko czy on sie nie boi pływać :?

rzeczywiście profesjonalista - był już gwaizdą jako nastolatek w Ajaxie - i woda sodowa mu do głowy nie uderzyła jak niektórym :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”