Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 22 gru 2012, 19:14
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nauro » 22 gru 2012, 21:47
nauro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nauro » 23 gru 2012, 15:34
janop pisze:Z kadry Algierii wypadł Djamel Abdoun. Bez dwójki z Olympiakosu ten team prezentuje się dużo słabiej. Przynajmniej na papierze. Togo namówiło Adebayora do gry na turnieju. Pytanie jak wypadnie, bo ten sezon to ma dość słaby. Dla Tunezji te informacje są bardzo na plus.
nauro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nauro » 23 gru 2012, 15:42
nauro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nauro » 23 gru 2012, 15:55
Jeśli chodzi o Tunezję, to mnie osobiście w składzie brakuje Amine Chermitiego. Co prawda w Herthcie niezbyt dobrze sobie radził, ale potem w Al-Ittihad i teraz w FC Zurych jest już, według moich danych, o wiele lepiej. No, ale najwidoczniej selekcjoner mu nie ufa. Chociaż może nie wszystko wiem i ma jakąś kontuzję albo coś. Nie wiesz? Dobrze za to, że jest drugi z moich tunezyjskich ulubieńców, Oussama Darragijanop pisze:Heh, to ja Tunezji od Francji i kadencji Kasperczaka. Trochę żałuję, że Trabelsi tak szybko skreślił Lassada z Celticu, która coraz lepiej radzi sobie w Glasgow i nie sprowadził Hamzana Younesa, który dobrze sobie radzi w lidze rumuńskiej. Dobrze, że Khelifa i Harbaoui mają niezłą formę.nauro pisze:@janop:
Na PNA kibicuję RPA oraz WKS. Kibicem RPA jestem od mistrzostw świata we Francji w roku 1998. WKS zacząłem kibicować parę lat później
nauro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nauro » 23 gru 2012, 16:40
nauro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nauro » 24 gru 2012, 10:57
nauro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nauro » 24 gru 2012, 14:33
nauro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 24 gru 2012, 14:42
Z tym świetnym turniejem to bym nie przesadzał, jego gra na przedpolu była bardzo niepewna, gdyby Zambia nie zdobyła trofeum raczej nie zostałby wybrany najlepszym bramkarzem turnieju (inna sprawa, że wielkiej konkurencji nie było).nauro pisze: Jak dla mnie na papierze najsłabiej wygląda defensywa reprezentacji Zambii. W Bramce, rzecz jasna, Mweene, który może mieć świetny turniej, jak poprzednio, a równie dobrze może zagrać na przeciętnym poziomie. Mnie osobiście ciekawi postawa młodziutkiego Mukuki Mulengi, który okrzyknięty został jednym z największych talentów w Zambii.
Cement
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nauro » 25 gru 2012, 18:29
nauro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 25 gru 2012, 19:24
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 25 gru 2012, 19:39
A Mohamed Kader jeszcze w reprze grywa? Kiedyś grał we Francji, strzelił gola na MŚ, wyjechał na Półwysep Arabski i w sumie tam przepadłjanop pisze: Togo bez Adebayora wydaje się najsłabszą z tych 16 drużyn.
Cement
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nauro » 25 gru 2012, 21:53
Gall pisze:Dziwna sprawa z Ameobim, w zasadzie to to, ze nie zagra podal Pardew i nie podal zadnych powodow. Trener Nigerii od razu mowil ze odda sprawe do FIFA jak NUFC mu nie pozwoli zagrac, wydaje mi sie ze trener namowi Shole zeby sam zrezygnowal z gry majac na uwadze najwazniejszy okres w Premier League i sytuacje z Cisse, ktory wpadl w bezbramkowa serie.
nauro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nauro » 26 gru 2012, 15:21
nauro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nauro » 27 gru 2012, 17:32
nauro
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio