FMy - Strona 45

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: h

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 mar 2005, 17:38

morświn pisze:podajcie mi jakiegoś dobrego obrońce który może grać na każdej pozycjii w obronie najlepiej na prawej i lewej stronie
Również mam 2008 rok więc obczaj sobie moja ostatnie posty. Tam powinieneś kogoś znaleść :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 mar 2005, 7:11

ja mam zawsze problemy ze środkiem pola .. jak myślicie wystawić 3 pom. czy 2 na środek ??

lukus
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 09 mar 2005, 15:48

RoRo pisze:ja mam zawsze problemy ze środkiem pola .. jak myślicie wystawić 3 pom. czy 2 na środek ??
Zalezy z jakim grasz przeciwnikiem i jakich masz pomosnikow:
jesli grasz z teoretycznie slabszym to wystaw na srodek dwoch a jesli z mocniejszym albo jesli masz tylko trzech klasowych pomocnikow to graj piecioma w pomocy z czego boczni i srodkowy do przodu a srodek lewo i srodek prawo do tylu i masz wtedy zabezpieczony zarowno przod jak i tyl !!!
Pozdro wszystkim
lukus :P :P :P

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 09 mar 2005, 16:20

Czy ktoś z Was zmieniał klub w trakcie gry, tzn. odchodził z jednego i rozpoczynał pracę w innym? Jak długo trzeba pracować aby dostać propozycję z klubu z "górnej półki", przy założeniu że, pierwszy klub nie należał potentatów.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 mar 2005, 16:23

mrc pisze:Czy ktoś z Was zmieniał klub w trakcie gry, tzn. odchodził z jednego i rozpoczynał pracę w innym? Jak długo trzeba pracować aby dostać propozycję z klubu z "górnej półki", przy założeniu że, pierwszy klub nie należał potentatów.
Ja przeszedłem z Juventusu do Chievo :D sam musisz wa;czyc o to aby Cie przyjeli. Oni rozpatrują Twoje zgłoszenie i albo przyjmują albo nie. Bardzo ważnym elementem jest dobra opinia, najlepiej kontynentalna :D

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 09 mar 2005, 16:32

Tomusmc pisze:
mrc pisze:Czy ktoś z Was zmieniał klub w trakcie gry, tzn. odchodził z jednego i rozpoczynał pracę w innym? Jak długo trzeba pracować aby dostać propozycję z klubu z "górnej półki", przy założeniu że, pierwszy klub nie należał potentatów.
Ja przeszedłem z Juventusu do Chievo :D sam musisz wa;czyc o to aby Cie przyjeli. Oni rozpatrują Twoje zgłoszenie i albo przyjmują albo nie. Bardzo ważnym elementem jest dobra opinia, najlepiej kontynentalna :D
Własnie wymyśliłem sobie taką 'karierę', mam zamiar prowadzić po jednym sezonie różne kluby w róznych ligach aby zdobyć jak najwięcej doświadczeń. Zacząłem od Legii - 1 sezon - mistrzostwo i puchar kraju oraz półfinał PUEFA, następnie złożyłem rezygnację. Zgłosiłem kilka podań do klubów bez menadzera i spośród kilku ofert słabszych klubów, wybrałem peruwiańskiego pierwszoligowca ADFPC Cienciano. Mam nadzieję, że po kilku latach i klubach dostanę się do Arsenalu (jak le boss Arsene przejdzie na emeryturę) :wink: Pozdro.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 09 mar 2005, 17:34

mrc pisze:
Tomusmc pisze:
Własnie wymyśliłem sobie taką 'karierę', mam zamiar prowadzić po jednym sezonie różne kluby w róznych ligach aby zdobyć jak najwięcej doświadczeń. Zacząłem od Legii - 1 sezon - mistrzostwo i puchar kraju oraz półfinał PUEFA, następnie złożyłem rezygnację. Zgłosiłem kilka podań do klubów bez menadzera i spośród kilku ofert słabszych klubów, wybrałem peruwiańskiego pierwszoligowca ADFPC Cienciano. Mam nadzieję, że po kilku latach i klubach dostanę się do Arsenalu (jak le boss Arsene przejdzie na emeryturę) :wink: Pozdro.
oj nie wiem z klubu peruwianskiego cos mi sie nie wydaje ale nic probuj

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 09 mar 2005, 17:49

mathiasek12 pisze:
mrc pisze:
Tomusmc pisze:
Małymi kroczkami do celu. Bede Was informował o postępach :wink:

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 09 mar 2005, 23:39

mrc pisze:
mathiasek12 pisze:
mrc pisze:
Małymi kroczkami do celu. Bede Was informował o postępach :wink:
Ja raz zaczynałem w rerpezentacji Polski karierę. Po mistrostwach świata (1/4 Finału) przeszedłem do Śląska, nim wszedłem do pierwszej ligi i w 3 sezony zdobyłem mistrostwo Polski, 2x puchar i 2x doszedłem do 1/4 finału pucharu UEFA, potem przeszedłem do Bari i awansowałem nim po 2 sezonach do LM, potem przyjeli mnie do KAiserslautern po 1 sezonie zdobyłem Puchar UEFA i z tamtąd przeszedłem do Man City tym zdobyłem wicemistrostwo Anglii i przyjęli mnie do wymarzonego klubu - Liverpoolu, którym 2 razy zdobyłem LM, ale save mi się zepsuł :(

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 10 mar 2005, 10:20

najlepszym napastnikiem jest Adriano...grałem Veroną trzeci sezon i Inter mi złożył ofertę pracy...przyjąłem i od razu Adriano zdobył...uwaga.....5 razy pod rząd noty 10...póżniej była 9 a póżniej znowu tak na przemian 10 9 8....zajebiście gra....tylko póżniej jest tak jakby przemęczony i ma słąbe noty...Adu zawsze wpuszczam z rezerwy....bo jak gra od pierwszego gwizdka to gra słabiej...Martins podobnie jak Adriano ga zajebiście a póżniej znowu się wypala chociaż jest napisane że jest wypoczęty i gotowy do gry...obrońce polecam Lucio Lahm Heitinga i Evra lub Jankulovski...ostatnio załapałem dobrego młodzika i zajebiście zaczął karierę w pierwszej drużynie....zdobył ocenę 9 i jedną bramkę a jest obrońcą....pomoc to NAJLEPSZY dosłownie jest Shweingeister....nie wiem dokładnie jak to się pisze ale gra wyjebanie...dobry jest też Montolivo i Snejder ale ten drugi musi się ograć

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 mar 2005, 15:41

Zależy czy Schwiensteiger gra u ciebie w środku czy po skrzydle ... na skrzydle lepszy jest Joaquin a w środku choćby Gerrard .... 8)

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 10 mar 2005, 16:20

A ja zaobserwowałem dziwne zjawisko u Daniela Szeteli. U mnie w drugim sezonie nie ma zadobrych statystyk, ale gra naprawdę dorze tylko że się jeszcze szybko męczy. POdejrzewam, że jak odejdzie ode mnie Teemu Tainio po kilku seznach to SZetela już nawet statystyki będize miał lepsze. A radzę zwrócić uwagę na Edgarasa Chesnauskisa 18 meczy, 2 gole, 18 asyst. Przy dobrym treningu jest nie do pobicia...

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 10 mar 2005, 19:32

Gram milanem i mi sie zaczyna sezon 2007/2008 skład:
----------Dida----------
--Bonera-Nesta-Kompany--Dede
-----------Pirlo---------
--Seedorf-----------Robben
----------Kaka----------
---Robinho--Torres

drugi skład:
-----Kameni----------
--Colloccini-Stam-Van den Boogaart--Olembe
--Jenas--------------Luis Gonzalez
--Riquelme-------Adu
--Pozzi-----Gilardino

i jeszcze mam Esposito,Carbone,De Vechci.

Ale sprzedaje teraz Seedorfa,Pirlo,Stama,Olembe

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 10 mar 2005, 21:00

ja mam sezon 2008 - 2009 i potrzebuje pomocników , bo moi odchodzą na emeryture. Podajcie mi dobrych ale młodych . Z góry dzięki

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 10 mar 2005, 21:55

z młosych pomocnikow proponuje De Rossiego , D'Agostino gram Roma i wszystkie nagrody zgarniaja pozatym srednia ocen z sezonu to dla De Rossiego 8.33 a dla D'Agostino 9

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”