Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 445

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 17 lip 2008, 23:05

Wedlug mnie tu nie ma mowy o zadnej obrazie. Zawodnicy juz tak maja ze lubia sie na poczatku dobrze wprowadzic i wkupic w łaski kibicow. Np. taki Alves byl duzo bardziej przywiazany do Sevilli niz Hleb do nas, a mimo to tez herb klubu z Katalonii pocalowal. Nie ma to dla mnie wiekszego znaczenia. Bialorusin gral u nas bardzo dobrze i roziwnal sie w klasowego gracza. Wg. mnie na dzis ma duze szanse na wywalczenie sobie miejsca w pierwszej 11. tylko gdzie on bedzie tam grał?
Co do transferow, to po transferze Silvy konieczne jest sciagniecie def. pomocnika, no i przydalby sie jakis srodkowy obronca zeby znowu w najwazniejszych meczach nie polegac na Senderosu.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 17 lip 2008, 23:40

'- Mam nadzieję, że Barcelona będzie chciała mnie kupić, ale Zenit Sankt Petersburg żąda za mnie bardzo dużo pieniędzy. Wiem tylko tyle, że Barca oferowała za mnie 15 milionów euro, a Zenit chciał 30. Ja już podjąłem decyzję i trener Zenita Dick Advocaat wie dobrze, że jestem zdecydowany odejść. Mogę odejść do jednego z londyńskich klubów, ale klub w którym pragnę grać jest znany - mówi Arszawin.'
Czyli jednak Arsenal prawdopodobnie złożył ofertę lub jest poważnie zainteresowany usługami rosyjskiego napastnika. Czyżby Wenger planował nas jeszcze czymś zaskoczyć? Czas najwyższy.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lip 2008, 0:01

trochę to sensu nie ma. Teraz przyjdzie za te 25 czy ileś tam mln, a za rok odejdzie do BArcy, bo chce tam grać i sie zbuntuje

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 lip 2008, 0:28

czemu bezsensu? Zarobicie przynajmniej na nim

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 18 lip 2008, 2:11

Lakier pisze:czemu bezsensu? Zarobicie przynajmniej na nim
To nie jest pewne. Jeśli sprawdziłby się w Anglii to tak, jeśli nie to byłby Reyes2.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lip 2008, 9:55

Lakier pisze:Zarobicie przynajmniej na nim
bez sensu, bo nawet jakbyśmy zarobili, to mnie nie o to chodzi. Wolałbym aby skład został utrzymany choć przez kilka lat.
Arsenal ostatnimi czasy wyprzedaje najlepszych, aby na ich miejsce sprowadzić młodych zdolnych. Fajnie, że młodzi grają, choć szkoda ze tylko młodzi. W tym sezonie straciliśmy też tych najstarszych: Lehmann, Gilberto, Hleb. Jeszcze sie okaże, że Tomas który ma klopoty z urazami nagle się gdzieś wyniesie, albo kariere zakończy ...

I teraz ma przyjść piłkarz, który za rok będzie też chciał odejść ? Nie uśmiech mi się to.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 18 lip 2008, 10:43

Hanni pisze:
'- Mam nadzieję, że Barcelona będzie chciała mnie kupić, ale Zenit Sankt Petersburg żąda za mnie bardzo dużo pieniędzy. Wiem tylko tyle, że Barca oferowała za mnie 15 milionów euro, a Zenit chciał 30. Ja już podjąłem decyzję i trener Zenita Dick Advocaat wie dobrze, że jestem zdecydowany odejść. Mogę odejść do jednego z londyńskich klubów, ale klub w którym pragnę grać jest znany - mówi Arszawin.'
Czyli jednak Arsenal prawdopodobnie złożył ofertę lub jest poważnie zainteresowany usługami rosyjskiego napastnika. Czyżby Wenger planował nas jeszcze czymś zaskoczyć? Czas najwyższy.
chelsea misiu. chelsea

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 19 lip 2008, 3:13

Misiu:

'któregoś z Londyńskich klubów'

Jak myślisz - które z Londyńskich klubów wchodzą w grę?

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 lip 2008, 13:17

Ktos tu pytal pare dni temu o mecz Arsenalu z Barnett czy bedzie mozna gdzies obejrzec. Macie linka mms://live.wm.arsenal.servecast.net/arsenal_wmlz_xx_secure_live450k

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lip 2008, 16:56

No i za nami pierwsze 45 minut. Ładna bramka, trzeba przyznać :D
Przegrywamy 0:1, może Wenger kupi kogoś po takim widowisku. Widać, że nie są jeszcze gotowi, Clichy, Nicklas, Lansbury słabo. Ramsey i Nordtveit całkiem nieźle, zwłaszcza Walijczyk, widać że chłopak ma potencjał i to dość spory.

2 połowa przed nami ...

... a w 2 połowie inny mecz. Wenger, jak nie on - wymienił wszystkich graczy już po 45 minutach. Zagrali sami rezerwowi, nawet ten nowy Francuz co wczoraj do nas dołączył, a ja jeszcze jego nazwiska nie pamiętam :lol: Wygrana 2:1 na początek. Rene Steer ładnie grał na lewej obronie, bardzo ofensywnie, to mi się podoba. Choć gubił sie troche w defensywie. Dobrze prowadzi piłkę, ale z podaniami gorzej. Barazite strzelił gola, tak jak przed rokiem. Ma na nich patent. Simpson gol i asysta - cóż chcieć więcej. Nawet Wojtek zagrał 17 minut i wybronił jedną setke.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 lip 2008, 18:14

Amaury Bischoff już do Was dołączył? Czy jak tam z nim?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lip 2008, 20:40

Akarin pisze:Amaury Bischoff już do Was dołączył? Czy jak tam z nim?
Dziś podczas transmisji mówili [na Arsenal TV pokazywali, więc pewnie mają dobre informacje] że na dniach ma się pojawić.
Wenger po meczu strasznie chwalił Aarona, dodał też ze sprowadzi jeszcze może 2, a na pewno 1 zawodnika. Ciekawe kogo, i ciekawe czy to prawda :D

Barnet - Arsenal gdyby ktoś chciał obejrzeć

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 19 lip 2008, 21:07

to arsenal teraz ma startowac w lidze juniorow mlodszych?

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 lip 2008, 21:07

A można o jakiś skrót prosić?
Bo całego meczu mi się nie chce oglądać :P

Btw, jeśli chodzi o wzmocnienia to wg mnie przydałby się skrzydłowy. Również chciałbym aby Theo zaczął częściej grać w pierwszym skladzie. Myśle, że dorósł do tego, aby walczyć o stałe miejsce w pierwszym składzie.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lip 2008, 21:13

http://www.fcfootballblog.com/2008/07/1 ... ighlights/

Też bym wolał Theo zamiast Eboue na prawej pomocy, ale z Wengerem nie wygrasz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”