Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 29 lip 2007, 21:24
Tobik33

Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lip 2007, 16:14
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lip 2007, 16:21
T: Myślę tak samo. Kiedy grałem z tobą we Włoszech, ludzie uważali cię za najbardziej przystojnego zawodnika. Tutaj jest tak samo
Z: To nieprawda
T: Być może teraz jesteś za Beckhamem i Raulem. Prawdą jest, że to niespotykana sytuacja, iż nie jesteś pierwszy
Z: To nie jest prawda, to są żarty
T: To prawda. Zambrotta jest najbardziej przystojnym i sympatycznym piłkarzem na świecie
A więc nawet sam Thuram już wie, że jest stary i niedługo umrzeMD: Zambrotta, czy Thuram akceptuje fakt bycia rezerwowym?
Z: To nie jest dla niego problem, dla mnie również. Mamy szeroką kadrę. Ja będę walczył z Bellettim, Sylvinho z Abidalem, Lilian z Marquezem i Milito
T: Inaczej byśmy myśleli, gdybyśmy byli młodsi. Dla mnie ważny jest skład wyjściowej jedenastki. Musisz ciężko pracować ponieważ to trener wybiera tych najlepszych. Jeśli zaliczałbym się do tej grupy, to dla mnie nic by się nie zmieniło. Tak samo bym pracował. Nie potrzebowałbym żadnego ogłoszenia, gdyż to ja siebie reklamuję. Muszę to robić. Mam 35 lat i powoli zbliżam się do ...
Z: Czterdziestki (śmiech)
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 30 lip 2007, 16:22
Ja to interpretuje inaczejRealFan pisze:Autobus + dwóch bramkarzy + 7 obrońców + DM
Trza brać CapelloRealFan pisze:To jednak niemożliwe - autokar broni wszystko Razz
Kon2r miał racjeMentor pisze:A więc nawet sam Thuram już wie, że jest stary i niedługo umrze Laughing Wink
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lip 2007, 16:29
A ten klubowy, którym piłkarze jeżdżą na mecze się nie nada?Bask pisze:Trza brać Capello Ryjek fuera Tylko kto będzie pełnił rolę autobusu
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 31 lip 2007, 23:00
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 31 lip 2007, 23:06
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 31 lip 2007, 23:09
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 31 lip 2007, 23:12
Niedzwiedz musi zostac i tyle. Nie widze sensu sprzedawania Islandczyka tylko po to, zeby kupowac innego zawodnika jako zapchajdziure. Gudi umiejetnosci ma i chec zostania u nas, wiec nie widze problemu, zeby cos tu zmieniac. Jestem przeciwny sprzedazy Eidura.mistyk pisze:Moze to byc Guddy, badz inny napastnik grajacy na podobnym poziomie co on.
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 31 lip 2007, 23:12
Pewnie, ze sie godzi. Jak w zeszlym sezonie przychodzil to wiedzial, ze czego go rola zmiennika. Zycie potoczylo sie inaczej i z powodu kontuzji Eto`o gral czesto w pierwszej 11. Wedlug mnie jesli chce odejsc to niech odejdzie. Zarzad nie bedzie mu robil wiekszych problemow. Bedzie wtedy jednak trzeba rozejrzec sie jeszcze nad jakims napastnikiem. Taki scenariusz jest jednak moim zdaniem malo prawdopodobny.Tobik33 pisze:Zacznijmy od tego czy on właśnie sie godzi w poprzednim sezonie już mu się nie widziało siedzenie na ławce choć zagrał w wielu meczach od pierwszej minuty a co dopiero powiedzieć o zbliżającym się sezonie ?? Jednak mam nadzieje że zostanie
Jesli bedzie chcial u nas zostac to nikt go nie sprzeda.Berik pisze:Niedzwiedz musi zostac i tyle. Nie widze sensu sprzedawania Islandczyka tylko po to, zeby kupowac innego zawodnika jako zapchajdziure. Gudi umiejetnosci ma i chec zostania u nas, wiec nie widze problemu, zeby cos tu zmieniac. Jestem przeciwny sprzedazy Eidura.mistyk pisze:Moze to byc Guddy, badz inny napastnik grajacy na podobnym poziomie co on.
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 31 lip 2007, 23:36
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 31 lip 2007, 23:40
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Haraszo » 31 lip 2007, 23:46
Haraszo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 lip 2007, 23:47
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin