Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 446

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 kwie 2007, 21:52

Real idzie na mistrza :]

Oto fragment relacje live z fioletowej stronki:

"89 Tragedia w Santanderze. Karny dla Racingu za kolejny faul. Królewscy okradzeni z mistrzostwa Hiszpanii...."

Far$a kradnie :lol2:

frustru frustru?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 kwie 2007, 21:59

WOW :shock: Co za spotkanie, choć nie dawałem większych szans Realowi na zwycięstwo to i tak mi dzisiaj zaimponował... Mecz bardzo dobry, a nawet świetny, szybki z nieżła ilościa sytuacji. Oczywiscie był także sedzia, który myli sie conajmniej raz na 3 minuty, jednak w obie strony. Racon chyba jednak wygrał zasłuzenie, bo Real jakoś nie wygladał na takiego, ze zalezy mu bardzo na podwyzszeniu wyniku, a juz po stracie wszystko sie rozsypało.
Strata a raczej zdobycz 0 punktów to świetny wynik i chyba znowu kibice Realu wrocili do rzeczywistości.
Dzisiaj pan Orłowski wreszcie powiedział cos co ma odzwierciedlenie. Real juz do konca sezonu nei bedzie mial słąbszych rywali niż Osasuna :lol: Racing do dobra ekipa, ktora ostatnio urwała punkty prawie całej czołowce.
Szkoda mi troche Gonzalo, bo kontuzja pewnie wykluzy go na sporo, raczej do konca seoznu nie zagra. Coś takiego przydałoby sie Meiji. Tym wejsciem zaimponował...

Widok zalanego łzami Helguery bezcenny :P
Mentor pisze:"89 Tragedia w Santanderze. Karny dla Racingu za kolejny faul. Królewscy okradzeni z mistrzostwa Hiszpanii...."
Czyżby to była ironia wg. jezzo
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2007, 22:00 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 14 kwie 2007, 22:00

Mentor a jak myślisz ten 1 karny był odgizdany prawidłowo?? Bo mi sie wydaje że Diarra trafił w piłkę :roll: Drugiego karnego nie komentuje bo szczerze powiedziawszy to nie za bardzo widzialem co tam się działo :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 kwie 2007, 22:06

wichniar pisze:Mentor a jak myślisz ten 1 karny był odgizdany prawidłowo??
Nie wiem bo nie widziałem, ale to nie zmienia faktu, że pisanie "Real okradziony z mistrzostwa" to mes que un LOL :rotfl:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 kwie 2007, 22:09

Ten pierwszy karny to zdecydwoanie na nie, drugi to raczej nie pozostawiał watpliwosci to nie SerieA panie Cannavaro. Inna sprawa, ze sedzia liniowy widział dwa spalone Racingu, ktorych oczywiscie nie było, a po nich byłby pojedynek 1/1 z Casillasem. Czyli o żadnym rabunku nie moze byc mowy... Sędzia mylil sie często jednak nie tylko na niekorzyśc Realu, a raczej wiecej pomyłek była na "-" dla Santander.
Po co to było, te zwyciestwo z Osasuna, podjarali wszyskich kkibiców, a tu taki zonk. :(

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 14 kwie 2007, 22:15

Rabunek w Madrycie :lol:

Meczu nie ogladalem wiec nie bede sie wypowiadal o grze, w kazdym razie Real zostal dzisiaj okradziony z mistrzostwa :!: IV RP siega nawet Madrytu. To na pewno wina ukladu, katalonskiego ukladu.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 kwie 2007, 22:21

Pierwszy karny ewidentnie z dupy, drugi to coś na pograniczu - sędzia równie dobrze mógł puścić grę ale dyktując karnego na pewno błędu nie popełnił. W sumie gra nie wyglądała źle, przez większość spotkania kontrolowaliśmy sytuację. Najbardzie mi jest żal Higuaina który chyba zerwał więzadła i już raczej w tym sezonie nie zagra. On sam powinien ze 2 bramki strzelić ale nie wiem dlaczego jak ma czystą sytuację to na siłę próbuje podawać :? NIe mam już cierpliwości do Raula. Strzelił co prawda bramkę ale tak poza tym to głównie spowalniał akcje i tracił piłki. Po raz kolejny bardzo dobry występ Diarry i Emersona oraz bardzo dobry Cannavaro który byłby praktycznie bezbłędny gdyby nie ten faul przy drugim karnym. Trochę słabiej natomiasst Robson i zupełnie bezproduktywny RvN. Frajersko przegrany mecz i można już sobie powiedzieć szczerze że o mistrzostwie to możemy pomarzyć. :roll: Przynajmniej nie trzeba się będzie kisić z Capello kolejny sezon. Co do arbitra w tym meczu to ['] Nie wiem jak w tak silnej lidze mogą sędziować tak beznadziejni arbitrzy. Kilka wymyślonych spalonych, przeszkadzał w rozgrywaniu akcji i na dodatek ten pierwszy karny...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 kwie 2007, 22:23

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 kwie 2007, 22:24

Mentor pisze:Rabunek
Jak można się wypowiadać o meczu którego się nie widziało :? Nie rozumiem tego...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 kwie 2007, 22:25

Jak można pisać, że sędzia okradł Real Madryt z mistrzostwa Hiszpanii i to na dodatek nie po cichu, ale w głównym newsie na największym polskim serwisie o Realu Madryt? Nie rozumiem tego...

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 kwie 2007, 22:29

Jak można pisać, że sędzia okradł Real Madryt z mistrzostwa Hiszpanii i to na dodatek nie po cichu, ale w głównym newsie na największym polskim serwisie o Realu Madryt? Nie rozumiem tego...
Pewnie chodzi tu o to że sędzia podyktował dwa karne których nie było i które zadecydowały o tym że Real nie ma już szans na tytuł. Ja z fioletową stronką już nie mam zbyt wiele wspólnego ale wydaje mi się że to było impulsem do takiego tytułu.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 kwie 2007, 22:33

To Ty twierdzisz, że karnych nie było. Inni (którzy oglądali) twierdzą, że drugi karny ewidentny. Poza tym były spalone z kosmosu na niekorzyść Racingu podobno więc o co kaman?

I nie rozumiem też Ciebie. Jak można pisać, że te dwa karne zadecydowały o tym, że Real nie ma szans na mistrza? Zastanów się trochę zanim coś napiszesz. To Real musiał wcześniej tracić punkty? Zawsze jest okradany? Od kiedy to mecz z Racingiem jest kluczowym elementem walki o mistrzostwo? O mistrza walczy się przez 36 kolejek. Czy zwycięstwo czy też remis dzisiaj dawałyby Realowi mistrza? Weź się zastanów :|

Skrajny idiotyzm i to wszystko.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 337

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 14 kwie 2007, 22:36

Dupa a nie idiotyzm - na samym finiszu rozgrywek, przy tak małych różnicach punktowych, akurat ten mecz miał bardzo dużą wagę. Ale jasne, sędziowie sędziują pod Madryt. Żal pisać.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 kwie 2007, 22:39

Przed chwilą obejrzałem sobie bramki. Pierwszy karny rzeczywiście kontrowersyjny i sędzia chyba nie musiał tego gwizdać. Chętnie zobaczyłbym jeszcze inne powtórki, ale chyba bardziej nie było niż był. Drugi z kolei ewidentny i trzeba być cholernie zaślepionym, aby tego nie dostrzec. Cannavaro uwiesił się na Zigiciu a ten to wykorzystał i sędzia miał absolutne podstawy do podyktowania karnego.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 kwie 2007, 22:40

Mentor pisze:Poza tym były spalone z kosmosu na niekorzyść Racingu podobno więc o co kaman?
Spalone były w obie strony jeśli mamy być szczerzy.
I nie rozumiem też Ciebie. Jak można pisać, że te dwa karne zadecydowały o tym, że Real nie ma szans na mistrza?
Porażka oznacza że Real nie ma już szans na mistrza. Przy stanie 1:0 sędzia podyktował jeden karny zupełnie z dupy a drugi co najmniej kontrowersyjny.
Mentor pisze:To Real musiał wcześniej tracić punkty? Zawsze jest okradany? Od kiedy to mecz z Racingiem jest kluczowym elementem walki o mistrzostwo? O mistrza walczy się przez 36 kolejek.
Nikt tu nie mówi że sędzia był kupionyy czy coś. :roll: Chodzi tylko o to że niekompetencja arbitra doprowadziła do tego że Real już się nie liczy w walce o mistrzostwo.
Mentor pisze:Skrajny idiotyzm i to wszystko.
A tak w ogóle to czy ja napisałem że Real został okradziony czy coś podobnego? Powiedziałem tylko co myślę o tym tytule. Poza tym nie czepiał bym się że jest to napisane
Mentor pisze:głównym newsie na największym polskim serwisie o Realu Madryt
bo chyba pamiętasz frustracje (zawsze chciałem użyć tego słowa :mike: ) BO po Gran Derby.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”