Trzeba myśleć o wszystkimA skąd wiesz z jakiej przyczyny i w jaki sposób przegramy ten sezon? Very Happy
Racja, ale to tylko ankieta i chce zobaczyć jak na dzień dzisiejszy kibice Blaugrany zapatrują się na porażkę w sezonie 2007/2008.Haraszo pisze:Może on być nieudany z wielu powodów. Nie można na dzień dzisiejszy powiedzieć co się powinno zrobić, a co nie. Po sezonie można się zastanawiać, ale nie teraz.
Za rok będzie można "odkopać" tą ankietę i porównać. To będzie ciekawe zjawisko
Jasne. NadinterpretacjaMentor pisze:zaoranie stadionu + Gaspart wróć + Saviola wróć'
Zgadzam się, ale napisałem już powyżej jaki jest tego powód.Mentor pisze:za daleko wybiegamy w przyszłość
Moim zdaniem właśnie po słabym sezonie dymisja Laporty będzie najlepszą opcją z możliwych.Mentor pisze:Jeśli chodzi o możliwe odpowiedzi to jestem po prostu zaszokowany. Głównie chodzi mi o odpowiedź drugą oraz ostatnią. Aż nie będę tego komentował bo to jakiś pseudo-śmieszny żart chyba.
Laporta mówił, że ostatni sezon to po części wina każdegooraz ostatnią
Jak ci się nie podoba to mogłeś nie wstawiać. ProsteTak w ogóle to bardzo mi się nie podoba, ale co tam. Nie wszystko musi mi się podobać.
Mentor pisze:Fan Przemęczenia
Tak w ogóle to ankieta była robiona na "prędce" i nie jest w ogóle dopracowana. Jak wam się tak bardzo nie podoba to nie trzeba było jej wstawiać. Była to tylko propozycja z mojej strony