piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 22 lis 2020, 12:40
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: enk » 22 lis 2020, 16:03
Mi pokonanie Vordt'a zajęło co najmniej 20 podejść. Także napierasz.
W tą postać zamieniał się Gundyr w drugiej fazie walki a Ci nawiedzeni modlący pojawiają się w dwóch miejscach w grze jak dobrze pamiętam.
Nie wiem jak inni ale ja trzymałem się długo wybranego setu (tzn najlepszego na dany moment dla mojej klasy postaci). Ogólnie set Nieumarłego Legionu zmieniłem pod sam koniec w drugim DLC. Może czasami kombinowałem z setem pod konkretnego bossa.
enk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 26 lis 2020, 17:06
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 01 gru 2020, 5:45
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 01 gru 2020, 8:11
Dla mnie źle wygląda ten model zniszczeń podłoża który znika po 2 sekundach. Ciekawe czy kiedyś dojdą do tego że jak niszczysz (albo Boss niszczy) posadzkę czy asfalt to już zostaje. Bo tu piękne wyryte kawałki podłoża po 2 sekundach wracają na swoje miejsce i znów mamy czyściutko...
Eyesmon

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 05 gru 2020, 3:17
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 07 gru 2020, 19:55
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 gru 2020, 20:00
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 07 gru 2020, 20:33
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 gru 2020, 20:36
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 07 gru 2020, 21:17
z Wiedzminem było z tego co pamietam podobnie. Z początku był praktycznie niegrywalny a kolejne łatki doprowadziły grę do stanu grywalności.
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 07 gru 2020, 21:38
Ponoć obecnie jest tego dużo więcej - ale wiadomo, to jeszcze jest przez patchem, który będzie dostępny na początku, wiec coś poprawią. Ale gwoli ścisłości - jeden z patchy już wjechał, i to nie mały. Więc aż nie chcę wiedzieć co było tłoczone na płycie.Delpiero14 pisze: ↑07 gru 2020, 21:17z Wiedzminem było z tego co pamietam podobnie. Z początku był praktycznie niegrywalny a kolejne łatki doprowadziły grę do stanu grywalności.
Sporo opinii, że niektóre problemy nie pozwalają w ogóle gry ukończyć, więc wywalanie gry do menu głównego to nie jest najgorsze co może się stać.Delpiero14 pisze: ↑07 gru 2020, 21:17Tez pytanie z jaka częstotliwością te glitche występują i żeby nie były to błędy zmuszające zamknięcie gry i wywalajace np do menu głównego.
venomik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio