Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 kwie 2009, 20:02
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 kwie 2009, 20:14
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 18 kwie 2009, 22:19
Dziewczyno Polskiego w szkole nie miałaś? Czy juz % dają o sobie znać?guru pisze:Polonii dziękujemy remisu.
A ja mam nadzieje, że zbudujecie sektor gości i Wasz bramkarz dojdzie do siebie pod wzgledem fizycznym i psychicznym po tym jak został zaatakowany przez bande kiboli "bez honoru". Dla tych co nie widzą o co chodzi, GW: "Kibole wystrzeliwali ze skleconych naprędce kusz, katapult i wyrzutni „lotki z igłami” w stronę bramkarza Piasta."czeher pisze:Ja mam nadzieje ze MP nie zdobedzie Legia
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 kwie 2009, 22:33
Jedno i drugie.franz pisze:Dziewczyno Polskiego w szkole nie miałaś? Czy juz % dają o sobie znać?
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 18 kwie 2009, 22:55
No to pojemyguru pisze:edno i drugie.
Ej to, że Twoja stara zaraziła mnie menadami to nie powód, żeby używać słów… których nie rozumiem… co to jest „btw.”? Do kuwy nędzy!guru pisze:btw, wszarzu tylko nie dziewczyno
Prosteguru pisze:Lider
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 kwie 2009, 4:20
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 kwie 2009, 7:06
ja mam nadzieje, ze na Legii rownie szybko powstanie ...franz pisze:A ja mam nadzieje, że zbudujecie sektor gości
No tak, bo przeciez pewne rzeczy nie sa w stylu "najlpeszych" kibicow w Polscefranz pisze:Wasz bramkarz dojdzie do siebie pod wzgledem fizycznym i psychicznym po tym jak został zaatakowany przez bande kiboli "bez honoru". Dla tych co nie widzą o co chodzi, GW: "Kibole wystrzeliwali ze skleconych naprędce kusz, katapult i wyrzutni „lotki z igłami” w stronę bramkarza Piasta."
chyba uklad...To były gwoździe zawinięte w papier, przypominające popularne lotki - tłumaczył po meczu Tomasz Radkiewicz
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 kwie 2009, 10:11
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 19 kwie 2009, 16:45
Na pewno szybciej i lepszy niż u Wasczeher pisze:ja mam nadzieje, ze na Legii rownie szybko powstanie ...
Po pierwsze najlepszych, a nie "najlepszych"czeher pisze:No tak, bo przeciez pewne rzeczy nie sa w stylu "najlpeszych" kibicow w Polsce
Jakieś zdjęcia, filmy, czy jakiekolwiek dowody na to, że rzucaliśmy tymi "lotkami" masz? Oprócz tego metalowego czegość (jeden przedmiot!) co znalazł bramkarz i podał sędziemu, chyba nic tam nie było. Zresztą z "sektora" gości do bramki jest dobrze ponad 50 metrów, a nikogo z kadry oszczepników nie widziałem.czeher pisze:Pewne przedmioty, na plycie i na biezni to przypadek
Podobno ma 800 tys. euro w kontrakcie zapisane, a według prasy chcieli go dać już za 600 tys. To chyba nie jest dużo dla czołowki. Tylko czy przy jego kontuzjach jest tej kasy wart, żeby to nie był "drugi Grzelak"Jarzinho pisze:Na koniec poraz kolejny z dobrej strony pokazał sie Nowak, podbijajac pewnie sume jaka bedzie trzeba za neigo zapłacic. Ciekawe kogo bedzie na niego stać.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 kwie 2009, 16:53
Pogadali o sektorach gości w Polsce dwaj czynni wyjazdowiczefranz pisze:Zresztą po co Wam on jak jeździcie w 30-40?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 19 kwie 2009, 17:03
Tak zgadza się, a cloner się z tego faktu cieszy i dlatego wstawia radosną emotkę wyrażającą zadowolenie.cloner pisze:Pogadali o sektorach gości w Polsce dwaj czynni wyjazdowicze
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 19 kwie 2009, 17:10
Nie rozumiem, przecież wczoraj był na meczu SWOJEJ drużyny więc w czym problem.Ty byłeś wczoraj w Kołobrzegu ?franz pisze:Prawdziwy wyjazdowiec cloner wspiera w młynie swoją zgodę z Gdyni.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 19 kwie 2009, 17:54
No właśnie w niczym - nie ma problemu, ale tylko dla mnie, dla Was widocznie jest.EnJoy's pisze:Nie rozumiem, przecież wczoraj był na meczu SWOJEJ drużyny więc w czym problem
Nie! Niby po co?EnJoy's pisze:Ty byłeś wczoraj w Kołobrzegu ?
Odpowiedz w stylu cloner:EnJoy's pisze:Swoją drogą czytając ten team rzucają się w oczy warszawskie maniery i kultura [ a raczej jest brak ], wyżej sracie niż dupe macie.Chamstwo i mniemanie o sobie macie wysokie, ale może wynika to z faktu, że macie przeświadczenie 'najlepszych'' kibiców w Polsce.
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 19 kwie 2009, 18:04
Właśnie o tym mówię.Tu mówisz o Piaście, że jeżdźą w 40 osób, tu się nabijasz z Nas [ zaznaczam, że zabawny nie jesteś, choć na pewno sam twierdzisz, że jest śmiechawa bo przecież jesteś z Warszawy = a tam jest wszystko naj ].Twoja buta i tak jak już wspomniałem mniemanie o sobie nie pozwala Ci napisać czegoś obiektywnego.Jak możesz to napisz mi jak u Was ruch kibicowski bo mówisz, że jesteście ''najlespsi'' to proszę o jakieś argumenty, bo może będziemy chcieli doścignąć wzór kibica - kibica Legii Warszawa.franz pisze:O sprawach kibicowskich się nie wypowiadam nie jestem w tej kwestii kompetentny, wobec przedstawicieli Polonii Bytom. My Legia jesteśmy młodą ekipą, która dopiero raczkuje, zaś Wy SZANOWINI KIBICE WIELKIEJ Polonii Bytom jesteście dla nas niedoścignionym wzorem kulturalnego i fanatycznego dopingu.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 kwie 2009, 18:32
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio