Hiszpania - Transfery (zbiorczy) - Strona 48

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 03 lip 2005, 0:08

Moim skromnym zdaniem jeżeli stanie sie piłkarzem Realu to nie bedzie z niego drugi Pele czy Adriano :( ,no ,ale moze tym razem bedzie innaczej i piłkarz rozwinie sie w Realu, miejmy nadzieje :!:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lip 2005, 0:13

Jaka nadzieje? Real nie rozwinal zadnego pilkarza

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 lip 2005, 2:36

nudza mnie takie zrzedzenia. w realu sie zmarnuje... bal... bla... bla... nienawidze realu, ale zyby gadac ze ktokolwiek tam przejdzie robi blad jest chore. w przeciwienstwie do wiekszosci tutaj zabierajacych glos ogladalem robinho w kilkunastu meczach, w lidze brazylijskiej, w copa libertadores i w pucharze konfederacji. to jest naprawde wysmienity pilkarz wart tych pieniedzy jakie daje real, a nawet wiecej. w reprezentacji jest jednym z najlepszych. jezeli ktos na tle brazyli sie wybija to cos to znaczy. nie boje sie powiedziec, ze w PK byl lepszy od ronaldinho, bo byl. bedzie z niego wielki pilkarz. to, ze przechodzi do wielkiego klubu to bardzo dobrze. jego format i klasa w niczym nie odstaje od klasy klubu do ktotrego przejdzie. jestem pewien, ze sobie poradzi i bedzie sie wyroznial. a smiech, ze sprowadzaja jeszcze jednego napastnika to bezsens. robinho potrafi grac na pozycjach ronaldinho, bardziej z boku, gra blizej bramki, alenie musi byc koniecznmie napastnikiem. dla kazdego klubu bylby wzmocnieniem, dla barcelony rowniez. tego transferu mozna tylko zazdroscic. nie ciesze sie wcale, ze trafi do realu, ale jestem pewien, ze to dobry ruch (przejscie do wielkiego klubu)

Awatar użytkownika
SebCristiano
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SebCristiano » 03 lip 2005, 11:31

Robinho jest swietny ogladalem PK i widzialem go w akcji wymiatal straszliwie REalzrobil jeden z najlepszych transferow w histori klubu mlody perspektywiczny gracz z takimi umiejetnosciami tylko bic im brawo mimo ze ichnie lubie ale brawo dla nich bo w tym sezonie mysla co trzeba wzmocnic w druzynie a nie jak zrobic rozglos

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 03 lip 2005, 11:33

Moje przeczucia sie sprawdzają :( Robinho juz zaczyna zachowywac sie np. jak Beckham ,odmowil gry w meczu i udzialu w treningu Santosu :!: :evil:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 03 lip 2005, 11:45

Ta dyskusja jest coraz bardziej bez sensu! Wszyscy mówią, że Robinho jest cienki bo przeszedł do Realu. WSZYSTKICH WAS ZŻERA ZAZDROŚĆ! To jest wiadome, ale czy musicie od razu tego chłopaka wyzywać?! Co się plujecie, że Robinho nie przeszedł do Barcy, czy Milanu czy Interu? A złożyłe te kluby oferty? NIE! Więc jest im raczej nie potrzebny, a skoro Real złożył ofertę to jest im potrzebny.
Jakoś w ciągu kilku dni wszyscy na forum przyznali się, że od kilku miesięcy oglądają ligę brazylijską. Podajcie mi kanał na którym ją oglądacie, bo ja jakoś nie moge go znaleźć. A to pech. Wszyscy mówią, że Robinho jest cienki, a miesiąc temy były same ochy i achy dla niego!
Zastanówcie się co piszecie! Posty są na poziomie 10 latków! Takie spekulacje możecie sobie GDZIEŚ wsadzić!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 lip 2005, 11:46

No to teraz udowodnił swój profesionalizm!!!! Nie ma dla niegos sensu trenować w klubie ktory go wychował no to ładnie się odplaca. Teraz jestem pewnien że ma mentalność " Galaktikos " :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 lip 2005, 11:46

Ibrahimović18 pisze:Moje przeczucia sie sprawdzają :( Robinho juz zaczyna zachowywac sie np. jak Beckham ,odmowil gry w meczu i udzialu w treningu Santosu :!: :evil:

To Becks się tak zachowywał :shock: ...nie wiadome mi przypadki...
Robinho czuje się już jako gracz Realu, chce odejść a zarząd Santos'u nie pozwala mu na to...Robinho takze odmowił gry gdy porwano jego matke...
"z niewolnika nie ma zawodnika"...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 lip 2005, 11:55

No w sumie to jest juz pewne że odejdzie do Realu bo on ma w tej sprawie decydujący głos. Ale nie podoba mi sie jego zachowanie :?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 03 lip 2005, 12:01

Figo11 pisze:
Ibrahimović18 pisze:Moje przeczucia sie sprawdzają :( Robinho juz zaczyna zachowywac sie np. jak Beckham ,odmowil gry w meczu i udzialu w treningu Santosu :!: :evil:

To Becks się tak zachowywał :shock: ...nie wiadome mi przypadki...
Robinho czuje się już jako gracz Realu, chce odejść a zarząd Santos'u nie pozwala mu na to...Robinho takze odmowił gry gdy porwano jego matke...
"z niewolnika nie ma zawodnika"...
Beckham dostal kare za niestawienie sie na treningu

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lip 2005, 12:12

zawdi pisze:nudza mnie takie zrzedzenia. w realu sie zmarnuje... bal... bla... bla... nienawidze realu, ale zyby gadac ze ktokolwiek tam przejdzie robi blad jest chore. w przeciwienstwie do wiekszosci tutaj zabierajacych glos ogladalem robinho w kilkunastu meczach, w lidze brazylijskiej, w copa libertadores i w pucharze konfederacji. to jest naprawde wysmienity pilkarz wart tych pieniedzy jakie daje real, a nawet wiecej. w reprezentacji jest jednym z najlepszych. jezeli ktos na tle brazyli sie wybija to cos to znaczy. nie boje sie powiedziec, ze w PK byl lepszy od ronaldinho, bo byl. bedzie z niego wielki pilkarz. to, ze przechodzi do wielkiego klubu to bardzo dobrze. jego format i klasa w niczym nie odstaje od klasy klubu do ktotrego przejdzie. jestem pewien, ze sobie poradzi i bedzie sie wyroznial. a smiech, ze sprowadzaja jeszcze jednego napastnika to bezsens. robinho potrafi grac na pozycjach ronaldinho, bardziej z boku, gra blizej bramki, alenie musi byc koniecznmie napastnikiem. dla kazdego klubu bylby wzmocnieniem, dla barcelony rowniez. tego transferu mozna tylko zazdroscic. nie ciesze sie wcale, ze trafi do realu, ale jestem pewien, ze to dobry ruch (przejscie do wielkiego klubu)
Moim zdaniem to zly ruch bo trafiajac do takiego klubu nie rozwinie sie porzadnie tak jak Jrr, Saviola i wielu innych amerykanow pd i bedzie mial stracony jakis okres kariery. Chlopak ma wileki talent i Pele ma racje mowiac ze lepiej byloby dla niego pograc jescze w Brazylii ewentualnie przejsc do klubu w ktorym bedzie gral regularnie na dobrym poziomie dodam ze takim klubem moze byc PSV.

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 03 lip 2005, 13:30

Bienias pisze:
zawdi pisze:nudza mnie takie zrzedzenia. w realu sie zmarnuje... bal... bla... bla... nienawidze realu, ale zyby gadac ze ktokolwiek tam przejdzie robi blad jest chore. w przeciwienstwie do wiekszosci tutaj zabierajacych glos ogladalem robinho w kilkunastu meczach, w lidze brazylijskiej, w copa libertadores i w pucharze konfederacji. to jest naprawde wysmienity pilkarz wart tych pieniedzy jakie daje real, a nawet wiecej. w reprezentacji jest jednym z najlepszych. jezeli ktos na tle brazyli sie wybija to cos to znaczy. nie boje sie powiedziec, ze w PK byl lepszy od ronaldinho, bo byl. bedzie z niego wielki pilkarz. to, ze przechodzi do wielkiego klubu to bardzo dobrze. jego format i klasa w niczym nie odstaje od klasy klubu do ktotrego przejdzie. jestem pewien, ze sobie poradzi i bedzie sie wyroznial. a smiech, ze sprowadzaja jeszcze jednego napastnika to bezsens. robinho potrafi grac na pozycjach ronaldinho, bardziej z boku, gra blizej bramki, alenie musi byc koniecznmie napastnikiem. dla kazdego klubu bylby wzmocnieniem, dla barcelony rowniez. tego transferu mozna tylko zazdroscic. nie ciesze sie wcale, ze trafi do realu, ale jestem pewien, ze to dobry ruch (przejscie do wielkiego klubu)
Moim zdaniem to zly ruch bo trafiajac do takiego klubu nie rozwinie sie porzadnie tak jak Jrr, Saviola i wielu innych amerykanow pd i bedzie mial stracony jakis okres kariery. Chlopak ma wileki talent i Pele ma racje mowiac ze lepiej byloby dla niego pograc jescze w Brazylii ewentualnie przejsc do klubu w ktorym bedzie gral regularnie na dobrym poziomie dodam ze takim klubem moze byc PSV.

Zgadzam sie ale mysle ze lepiej by mu poszlo na w Betisie. To jest liga dla niego a klub nie jest na takim poziomie jak Real. Jesli tam by sie sprawdzil moglby potem z powodzenim isc do Realu

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 lip 2005, 13:36

corintians - moge ogladac lige brazylijska, jezeli ty nie mozesz to widocznie za malo sie strasz.
saviola nie nadaje sie do europejskiej pilki, a riquelme w barcy gral malo, a jak gral to byl pod rezimem taktycznym van gaala. to nie bylo dla niego, sadze, ze jakby przyszedl do tej druzyny, ktora jest teraz, swietnie by sie odnalazl. robinho radzi sobie w copa libertadores, radzi sobie na najwyzszym szczeblu reprezentacyjnym, to w wielkim europejskim klubie tez sobie poradzi. real trenuje brazylijczy i w skladzie tez sa brazylijczycy, to mu moze tylko pomoc.
pele byl znakomitym pilkarzem (podobno, tak mowia, bo osobiscie nie ogladalem go), ale na pilce zna sie srednio. trenowal kiedys jakas druzyne?... byl zatrudniony w jakims klubie po skonczeniu kariery pilkarskiej?...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lip 2005, 13:53

pamietam tyle ze napewno byl ministrem do spraw sportu albo cos w tym stylu ale trenerka chyba sie nie zajmowal.
Zawdi za 2 miesiace zobaczymy kto z nas mial racje choc fakt brazylijskiego realu jest chyba glownym powodem "milosci" Robinho do madrytu

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 03 lip 2005, 21:34

Barca znakomite transfery zrobila...zero euro za pilkarzy...za reszte kasy scuagnac galasa do siebei lub juana :twisted: :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”