Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 sty 2007, 17:40
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 07 sty 2007, 17:48
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 sty 2007, 18:43
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 07 sty 2007, 21:18
Jarzinho pisze:moze Ferguson zostawi go do konca sezonu...
matt
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PhoT » 08 sty 2007, 19:46
PhoT

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 sty 2007, 20:12
Niestety?Wypożyczenie wystarczy. United to nie klub, który będzie podpisywał kontrakt z zawodnikiem 35-letnim.PhoT pisze:no właśnie niestety tylko wypożyczenie..
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 sty 2007, 20:18
Od kiedy... Larsson mimo wieku gra swietnie, wiec dlaczego nie. Zreszta klub Szweda, takze nie stawia wiekszego sprzeciwu, a pod w koncowce sezonu moze sie przydac i to bardziej niz obecnie.Cris7 pisze:Niestety?Wypożyczenie wystarczy. United to nie klub, który będzie podpisywał kontrakt z zawodnikiem 35-letnim.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 08 sty 2007, 20:18
Cris7 pisze: Niestety?Wypożyczenie wystarczy. United to nie klub, który będzie podpisywał kontrakt z zawodnikiem 35-letnim.
ATI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 sty 2007, 20:24
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 08 sty 2007, 20:28
No tak... Jeśli załóżmy takie przedłużenie wypożyczenia doszło by do skutku, to można by było spokojnie ocenić czy może czasem nie wykupić Larssona. Na początku neutralnie podchodziłem do transferu Szweda na Old Trafford jednak po tym co pokazał w debiucie jestem z niego zachwycony.Cris7 pisze:Zostałem źle zrozumiany. Jestem za przedłużeniem wypożyczenia do końca sezonu. Ale nie za transferem definitywnym.
ATI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 sty 2007, 18:06
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 14 sty 2007, 17:39
Cris7 pisze:No, ale każdemu może się zdarzyć chwila dekoncentracji.
Warto odnotować, iz ci fani przybyli na Old Trafford w oszołamiającej liczbie 76073Cris7 pisze:Fani na Old Trafford obejrzeli swoich pupili w świetnej formie i Manchester zwyciężył Aston Villę.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 sty 2007, 17:04
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 19 sty 2007, 17:26
Wczoraj czytalem wypowiedz wladz Helsinborga, ze Larsson jest dla nich zbyt wartosciowy i nie zgadzaja sie na jego wypozyczenie. News ten mozesz latwo znalezc na skysports. I mysle, ze Larsson dobrze robi.Jarzinho pisze:Hiszpanski Sport podał, ze Larsson odrzucił propozycje przedłuzenia wypozyczenia do konca sezonu i w marcu wraca do Helsingborga. Widac, ze zalezy mu na grze w Szwecjii, bo dzialacze sie zgodzili na takie przedłuzenie, a on sam woli wrocic.
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 sty 2007, 9:39
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio