Ja tam cały rok na światłach jeżdzę i nie widzę przeszkód, aby inni też tego nie robiliczeher pisze:dla mnie troche bezsensu ale co zrobic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 16 lut 2007, 14:59
Ja tam cały rok na światłach jeżdzę i nie widzę przeszkód, aby inni też tego nie robiliczeher pisze:dla mnie troche bezsensu ale co zrobic
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 16 lut 2007, 15:02
dopiero ze szkoły wróciłem, więc wczesniej o tym nie wiedziałemfieldy pisze:wszedzie o tym głosno, ale czy to w czymkolwiek przeszkadza ?
no bafieldy pisze:a skąd one się w sklepach biorą ? ktoś je smaży - pączków nigdy nie smażyłeś ?
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 lut 2007, 15:43
Czy słońce świeci, jest pochmurno za oknem czy też pada deszcz a mi wtedy smutno jest to i tak zawsze o każdej porze dnia i w każdej pogodzie jadących na światłach lepiej widać. Mi to tak bardzo nie przeszkadza a nawet trochę jestem zafieldy pisze: choć z drugiej strony, po co na światłach jeździć w czerwcu, lipcu, czy sierpniu, jak słońce świeci Think
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 lut 2007, 15:53
No wlasnie to mnie najbardziej przerazaYukasz pisze:Tylko żeby jeszcze głąby jakich pełno na dogach miały dobrze poustawiane światła i nimi nie oślepiały jadących z przeciwka
Wlasniue jezeli ma to wjesc to chce azeby sprawdzali usatawienie swiatel - bo jak do tej pory widzac to co sie dzieje na ulicach raczej po lebkach jest to czynioneYukasz pisze:co też powinno być egzekwowane przez stróżów prawa
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lut 2007, 15:58
W Czechach jeżdza to u nas też moznaczeher pisze:My to nie skandynawia, zeby jezdzic na swiatlach caly rok
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 lut 2007, 16:18
Owszem wiem o tym. tak na marginesie w Slowacji rowniez a;e czy to oznacza, ze mamy brac z nichfieldy pisze:W Czechach jeżdza to u nas też mozna
Czy to poprawi bezpieczenstwofieldy pisze:Kolejna kontrowersyjna decyzja, która podzieliła naród
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 lut 2007, 16:32
Uwierz mi że gdy świecie słońce też szybciej cię zobaczę jak włączysz światła niż jabyś jechał bez nich.czeher pisze:Co do samego bezpieczenstwa raczej swiatla w nicyzm nie pomoga - bo rozumie ze nawet teraz kazdy normalny kierowca np w lecie gdy pada deszcz, jest jakas mgielka czy cos uzywa swiatel
Mieliśmy szukać poztywówfieldy pisze:Kolejna kontrowersyjna decyzja, która podzieliła naród Lol
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 lut 2007, 16:49
czasem jak swieci slonce trudno zobaczyc czy sygnalizator pokazuje czerwone czy zieloneYukasz pisze:Uwierz mi że gdy świecie słońce też szybciej cię zobaczę jak włączysz światła niż jabyś jechał bez nich.
Ja jestem zwolennikiem tego aby wogole takiego nakazu nie bylo, nawet w zimieYukasz pisze:A czym różni się pogoda 5.03 od 28.02 że już w marcu większość jeździ bez świateł
A ja juz taki jestem ze najpierw widze negatywy a dopiero na bardzo ale to bardzo dalekim planie jakies pozytywy - no coz taka osobowoscYukasz pisze:Mieliśmy szukać poztywów
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 lut 2007, 17:27
czeher pisze:Ja jestem zwolennikiem tego aby wogole takiego nakazu nie bylo, nawet w zimie Exclamation Cool Aby to kierowca decydowal, chociaz w sumie patrzac na niektorych byloby to jak wreczenie mordercy broni Laughing
Toczeher pisze:A ja juz taki jestem ze najpierw widze negatywy a dopiero na bardzo ale to bardzo dalekim planie jakies pozytywy - no coz taka osobowosc Twisted Evil

Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 16 lut 2007, 17:50
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lut 2007, 23:02

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 lut 2007, 23:20
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 16 lut 2007, 23:23
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 lut 2007, 23:26

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 lut 2007, 23:27