Włosi nie grali ładnej piłki ,a są mistrzami świata.LookAsh pisze:One nie graja ladnego tenisa,
Dalej upieram się, że ona narazie jest w cieniu i nikt na nią nie zwraca uwagi, w finale z Jankovic lub Sharapovą myślę, że sobie poradzi.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 22 sty 2008, 23:42
Włosi nie grali ładnej piłki ,a są mistrzami świata.LookAsh pisze:One nie graja ladnego tenisa,
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 22 sty 2008, 23:58
Włosi nie grali ładnej piłki ,a są mistrzami świata.
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 23 sty 2008, 0:04
W żadnym swoim zdaniu nie napisałem, że jej kibicuje.LookAsh pisze:o mimo wszystko to troche dziwne ze kibicujesz zawodniczkom ktore graja "brzydko".
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 23 sty 2008, 0:07
EnJoy's pisze:Osobiście to kibicuje tenisistką, które są ładne.
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 23 sty 2008, 0:10
Robisz im test IQ i takie są Twoje kryteriaLookAsh pisze:Ja kibicuje tym inteligentnym
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 23 sty 2008, 0:33
Diablo_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 23 sty 2008, 0:38
EnJoy's pisze:Robisz im test IQ i takie są Twoje kryteria Razz ?
EnJoy's pisze:lubię dziewczyny, a Ty ?
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 sty 2008, 3:13
Yukasz nie mogles poprostu powiedziec: tak, mecz bedzie o 1 Razz
Co ty wiesz o zabijaniu... yyy znaczy o tenisieLookAsh pisze:Nie matakiej opcji. Wierzcie lub nie ale postawilem juz stowe na TsongeYukasz pisze:U mężczyzn życzyłbym sobie finału Nadal - Djokovic.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 sty 2008, 9:35
Jesienią mozemy przychac Wam mordy obicBardziej mnie pocieszy to ze i na jesien do nas przyjedziecie
No to czekamy na powrót tego zasluzonego dla polskiej pilki klubu. Oby w "czystych" okolicznosciach.Z tym, ze my potem wrocimy na nalezne miejsce w ekstraklasie a was czekac beda prestizowe batalie z Turem Turek i Pogonia Slubice
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 sty 2008, 11:28
Oczywiście jak dla ciebie bo tak naprawdę dziś obędzie się bez jakichkolwiek niespodzianek gdyż awansowali faworyci: Hantuchova, Ivanovic, Djokovic i za chwilę Federer.cloner pisze:A co do tenisa, same sensacje, Agnieszka odpadła, Venus Crying or Very sad
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arturo_ » 23 sty 2008, 12:39
Yukasz pisze:- oglądając AO kibicuję tenisistkom które wyglądają jak kobiety, są ładne i kolorowo ubrane
- gra Ivanovic
arturo_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 23 sty 2008, 16:34
Yukasz pisze:komentatorzy kończąc komentarz meczu nie zegnają się z widzem a następni rzadko kiedy witają Rolling Eyes
Yukasz pisze:Co ty wiesz o zabijaniu... yyy znaczy o tenisie
cloner pisze:Jesienią mozemy przychac Wam mordy obic
No tak, Aga odpadla i cale antypody sa teraz w szokucloner pisze:A co do tenisa, same sensacje, Agnieszka odpadła, Venus
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 sty 2008, 16:55
Ale w większości pojawiają się znienacka i tak samo nagle znikająLookAsh pisze:Nie prawda ! 3 dni temu pamietam jak Kasia sie zegnala wiec nie wmawiaj mi tu takich ! Razz
Ja się boję żeby na tym mówieniu o detronizacji Szwajcara sie nie skończyło i wyjdzie na to że szanse były duże jak nigdy a skończy się jak zawsze.LookAsh pisze:Serb to wciaz moj kandydat nr 1 do zdetronizowania Rogera Very Happy
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 24 sty 2008, 10:51
Diablo_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arturo_ » 24 sty 2008, 12:04
respektLookAsh pisze:Nie matakiej opcji. Wierzcie lub nie ale postawilem juz stowe na Tsonge. Ma chlopak niezle przebicie
arturo_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio