z tego co się orientuję, to do końca tego sezonu. najbardziej chyba szkoda WelbeckaDO kiedy oni w ogóle mają te wypożyczenia ... Cleverly już chyba niedługo no nie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktorius » 22 lis 2010, 23:19
z tego co się orientuję, to do końca tego sezonu. najbardziej chyba szkoda WelbeckaDO kiedy oni w ogóle mają te wypożyczenia ... Cleverly już chyba niedługo no nie
Viktorius

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 22 lis 2010, 23:24
Nie no według mnie też fajnie że są wypozyczeni i grają ale jednak jeden z nich powinien zostać ,sir Alex dobrze wiedział co się dzieje w napadzie - kontuzjogenny Owen, nie chce mi się Berbatov, Rooney który ostatnimi czasy tylko "zaliczał" spotkania a nie brał w nich jakiegoś aktywnego udziału i grający w kratkę Hernandez. W tym momencie sezonu bardzo by się nam któryś przydał szczególnie przy takim natężeniu - co pokazał ostatni mecz Wigan gdzie w ataku ( o zgrozoMGiggs pisze:DLa mnie swietnie że go wypozyczyl, dla młodego chlopaka to wspaniala sprawa grac co tydzien w Premiership w zespole w ktorym nie ma takiego cisnienia, w zespole ktory na niego stawia.Mam nadzieje ze dogra tam sezon,po sezonie konczymy zabawe z Owenem,niech wraca Welbeck, Macheda na wypozyczenie na sezon gdzie bedzie grał, i mamy w kadrze bardzo fajnych napastnikow,każdy inny.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 22 lis 2010, 23:46
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 23 lis 2010, 17:49
Ferg niestety nie ma szklanej kuli która pokaże mu co bedzie w przyszłości. Gdyby taką miał zapewne wiedziałby, że Valencia złapie poważną kontuzje i być może zostawiłby Cleva w zespole. Welbeck z Machedą natomiast potrzebują gry i stąd jeden z nich poszedł na wypożyczenie. Nie wiem gdzie w tym jest jakiś wielki błąd ze strony Fergusona.majer13 pisze:Mamy wielkie problemy ofensywne a tym czasem Welbeck w Sunderlandzie gra aż miło ... Nie wiem czemu Fergie wypożyczał i Welbecka i Cleverlego - teraz widać jak duży błąd to był.
smurano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 23 lis 2010, 18:08
Taki że każdy powinien mieć plan B my go niestety nie mamy czego efekty na boisku. Poza tym każdy wie że jeśli chcemy któryś sezon z rzędu grać na wszystkich frontach to trzeba jednak mieć dużo szerszą kadrę niż jest to obecnie ... Tim mógł zostać szczególnie że latem pokazywał się z bardzo dobrej strony i nie powinien mieć kłopotów z minutami w tym sezonie.smurano pisze: Nie wiem gdzie w tym jest jakiś wielki błąd ze strony Fergusona.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 23 lis 2010, 19:30
Skrzydła: Park, Nani, Valencia, Giggs, Obertan, Bebe, Cleverley.majer13 pisze:Taki że każdy powinien mieć plan B my go niestety nie mamy czego efekty na boisku. Poza tym każdy wie że jeśli chcemy któryś sezon z rzędu grać na wszystkich frontach to trzeba jednak mieć dużo szerszą kadrę niż jest to obecnie ... Tim mógł zostać szczególnie że latem pokazywał się z bardzo dobrej strony i nie powinien mieć kłopotów z minutami w tym sezonie.smurano pisze: Nie wiem gdzie w tym jest jakiś wielki błąd ze strony Fergusona.
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 lis 2010, 20:00
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 23 lis 2010, 20:52
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 23 lis 2010, 21:04
smurano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktorius » 23 lis 2010, 21:48
myślę, że De Gea to odpowiedni kandydat na bramkę. świetny i obiecujący bramkarz. już w poprzednim sezonie bardzo mi się podobał, a szczególnie w meczu z Liverpoolem w LE. potrafi też dobrze grać nogami, tak w stylu Casillasa.Jak ten De Gea gra na przedpolu mógłby ktoś napisać bo to, że refleks ma kosmiczny już zdążyłem zauważyć.
Viktorius

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 23 lis 2010, 22:07
O to właśnie mi chodziło co z tego że jest masa zawodników na każdą pozycję jak praktycznie żaden poza Nanim i Rooneyem - miejmy nadzieję - nie jest w stanie przez dłuższy okres utrzymać mocnej formysmurano pisze:Jakość obecnej kadry to druga sprawa
Jest dość dobry na przed polu i ma już stosunkowo dużo doświadczenia jak na swój wiek. Po mojemu jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy bramkarz młodego pokolenia - jeśli jest szansa to sir Alex powinien beż mrugnięcia okiem wykładać pieniądzę bo VdS przy swoim wieku w każdej chwili może złapać kontuzję która może skończyć jego karierę. Wystarczy taka przez która będzie musiał pauzować z 6 miesięcy (co przy tym wieku jest bardzo prawdopodobne) i jeśli chodzi o bramkę to wówczas leżymy ...Morrow pisze:Jak ten De Gea gra na przedpolu mógłby ktoś napisać bo to, że refleks ma kosmiczny już zdążyłem zauważyć.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szynszyl » 24 lis 2010, 12:31
szynszyl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 24 lis 2010, 20:48
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 lis 2010, 21:35
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Filipczak » 24 lis 2010, 22:03
Filipczak
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin