Jeszcze chyba Robben dołożył po przerwieMGiggs pisze:Olic nam strzelł w 1 połowie i to była ostatnia bramka.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 08 gru 2010, 14:48
Jeszcze chyba Robben dołożył po przerwieMGiggs pisze:Olic nam strzelł w 1 połowie i to była ostatnia bramka.
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 08 gru 2010, 14:51
Ja wiem że Anderson działa na zasadzie im lepszy przeciwnik tym lepiej gra. Już nie raz udowadniał że jeśli ma mocnego rywala przed sobą to gra świetnie chociażby przeciwko wyżej wspomnianemu Fabregasowi rozegrał b.dobry meczfieldy pisze:to działa też odwrotnie, bo wczoraj już słyszałem, że Anderson zagrał genialnie, ergo - zniszczy Ceska w poniedziałek. Co z tego, że Cesc raczej na pewno nie zagra
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 08 gru 2010, 15:02
Jest mowa o 1 połowachEnJoy's pisze:Jeszcze chyba Robben dołożył po przerwieMGiggs pisze:Olic nam strzelł w 1 połowie i to była ostatnia bramka..
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 08 gru 2010, 15:20
Można było się Ciebie spodziewaćred85 pisze:Tak, widać to przede wszystkim po tym jak powrócił do niezłej dyspozycji i dziwnym trafem zaczęliśmy grać dużo solidniej w tyłach. Wczoraj był kiepski, ale w ostatnich tygodniach zagrał niejeden mecz, w których należał do najlepszych na boisku.Mecz bylby cały czas pod kontrolą gdyby nie Majkel, ten człowiek naprawde więcej szkodzi tej drużynie, niż pomaga.
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 gru 2010, 15:37
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 gru 2010, 20:41
A własnie, że nie gówno prawda. Bronił dobrze, nawet bardzo dobrze, bo sam na sam z Berbą świetnie wyczekał. Strzał Parka z bliska, może to było instynktowne, ale skuteczne. Nie znam gościa i wierzę, że jest przeciętny, ale za wczoraj na pewno trzeba go pochwalić.bartbuks pisze: Np vcf.pl dziś rozpisuje się, jaki to fantastyczny mecz zagrał Guaita. Gówno prawda, w większości sytuacji po prostu musiał obronić, bo piłka zmierzała prosto w niego. Łapał dośrodkowania? No raczej chyba od GK wymaga się, żeby wyłapywał piłki na 5 m od swojej bramki. Guaita po prostu nie zepsuł tego występu.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 08 gru 2010, 22:18
smurano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przemo1955 » 11 gru 2010, 14:41
Przemo1955
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 gru 2010, 14:45
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przemo1955 » 11 gru 2010, 14:59
Przemo1955

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 gru 2010, 15:06
Potraktowałeś mój post zbyt dosłownie. Otóż nie zagrał spotkania a`la Casillas na MŚ, lecz miał dobry występ, a tam spuszczają się nad jego formą, jakby wybronił z 10 setek, wyjął 3 karne i zablokował z 5 strzałów z 2 metrów. Chłopak nie jest przeciętny, bo ma warunki i przy większej odwadze Emery`ego to on powinien bronić regularnie pod nieobecność Cesara. Moya jakoś mi nie leży, nieźle go wypromowano, a teraz tego nie potwierdza. Guaita w meczu z United zagrał tak jak powinien czesać bramkarz aspirujący do gry w dobrym klubie. Po prostu widziałem o wiele lepsze występy bramkarzy, więc zniesmaczyło mnie ów zachowanie polskiego serwisu. Cesar broni tak w każdym meczu, a nie pochwalono go nigdy. Mam wrażenie, że czasami specjalnie się go pomija, gdyż związany był z Realem.Cris7 pisze:A własnie, że nie gówno prawda. Bronił dobrze, nawet bardzo dobrze, bo sam na sam z Berbą świetnie wyczekał. Strzał Parka z bliska, może to było instynktowne, ale skuteczne. Nie znam gościa i wierzę, że jest przeciętny, ale za wczoraj na pewno trzeba go pochwalić.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 17 gru 2010, 13:02
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 gru 2010, 13:07
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 gru 2010, 14:01
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 19 gru 2010, 14:06
Rossi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin