Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 11 gru 2013, 23:38
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 11 gru 2013, 23:40
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 gru 2013, 23:42
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: edmundo » 11 gru 2013, 23:43
i wszystko wiemy.edmundo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 11 gru 2013, 23:44

HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 gru 2013, 23:48
Akurat w tym sezonie odpaliliście, stąd moje przypuszczenia przedsezonowe nie były absurdalne. To była realna ocena.fieldy pisze:to samo pisaleś przy okazji losowania grup, także wieszcloner pisze:Moim zdaniem szans nie ma jakichkolwiek na awans.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 12 gru 2013, 0:44
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 12 gru 2013, 1:04
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 gru 2013, 1:42
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 12 gru 2013, 1:46
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 12 gru 2013, 8:05
ja tam jestem zadowolony i z wypiekami na twarzy oglądam każdą edycje LM. wolę oglądać 4 drużyny z anglii czy 3 z hiszpanii niż jakieś olympiakosy, fenerbacze czy innych słabiakow, ktorych miejsce jest w lidze europy.Zaiste reszta Europy (kontynetu, który piłkarsko zrzesza ponad 50 federacji) na pewno jest zadowolona i z wypiekami na twarzy ogląda rozgrywki, w których o ostateczny triumf (od jakichś 10 lat) biją się przedstawiciele góra 4 lig.
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 12 gru 2013, 8:08
Dokładnie, niech grają najlepsi a nie dlatego że są z innych państw niż Anglia.rekinho pisze:ja tam jestem zadowolony i z wypiekami na twarzy oglądam każdą edycje LM. wolę oglądać 4 drużyny z anglii czy 3 z hiszpanii niż jakieś olympiakosy, fenerbacze czy innych słabiakow, ktorych miejsce jest w lidze europy.Zaiste reszta Europy (kontynetu, który piłkarsko zrzesza ponad 50 federacji) na pewno jest zadowolona i z wypiekami na twarzy ogląda rozgrywki, w których o ostateczny triumf (od jakichś 10 lat) biją się przedstawiciele góra 4 lig.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 gru 2013, 8:57
Dokladnie. Przeciez przez te 3 miesiace moze sie wiele zmienic i np. Bayern moze byc w mega kryzysie a MU w wysmienitej formie. No moze nie MU a MCWy naprawdę (tacy doświadczeni kibice) oceniacie jakie kto ma szanse w lutowo-marcowych spotkaniach 1/8 z perspektywy grudnia?
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 12 gru 2013, 9:03
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 12 gru 2013, 9:32
ryba_82
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio