Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lewan90 » 01 sty 2011, 14:50
Lewan90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 sty 2011, 14:51
Tak. 90% jego występów tak wygląda.Oberton grał kiedyś tak słabo jak dzisiaj?
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lewan90 » 01 sty 2011, 14:58
Lewan90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 01 sty 2011, 15:42
A znajdziesz w mojej wypowiedzi zdanie, w którym piszę, że tak nie było?Lewan90 pisze:Karny dla WBA ewidentny, ale jak według Ciebie sędzia nie okradł Manchesteru ostatnio z 2pkt to sorry.
niente
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 sty 2011, 15:42
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 01 sty 2011, 15:49
niente
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lewan90 » 01 sty 2011, 16:00
Mam Ci mówić jak to brzmi?niente pisze:Tak jojczyliście, że sędzia was ostatnio okradł, oszukał i Bóg wie co jeszcze.
Lewan90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 sty 2011, 16:50
Nie wiem co ma piernik do wiatraka. Jesteś nowy także przenalizuj sobie ten temat ile to razy w tym temacie kibice United usprawiedliwiali wynik błędami sędziego. Ktoś tam wskazywał te błędy, ale nikt nigdy nie pisał, że to głównie zadecydowało.Tak jojczyliście, że sędzia was ostatnio okradł, oszukał i Bóg wie co jeszcze. Ciekaw jestem, ile osób wypowie się na temat karnego, który ewidentnie należał się West Bromwich.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 sty 2011, 16:52
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 sty 2011, 17:45
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 sty 2011, 18:17
Richardson miewał podobneNie przpypominam sobie równie żałosnego występu w naszych barwach jakiegoś zawodnika ofensywnego.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lewan90 » 01 sty 2011, 18:32
Lewan90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 01 sty 2011, 18:33
Chętnie posłucham.Lewan90 pisze:Mam Ci mówić jak to brzmi?niente pisze:Tak jojczyliście, że sędzia was ostatnio okradł, oszukał i Bóg wie co jeszcze.
Póki co nie jestem Twoim podwładnym i nie zanosi się na to, a więc nie mów mi, co mam robić. Do brzegu. W moim komentarzu nie ma nic o piernikach. To jest po prostu moja ocena sytuacji. Po meczu Manchesteru z Birmingham roiło się tutaj od wypowiedzi w stylu: "Sędzia nas okradł z trzech punktów", itp. Zresztą wystarczy cofnąć się o parę stron wstecz i poczytać. Nie chcę się tutaj spierać o to, czy ręka była czy nie, bo nie to jest moim celem. Na powtórce rękę każdy widział, sędzia nie i rozumiem jego stanowisko. Napisałeś, że w tym temacie kibicie United wielokrotnie wypominali sędziowskie pomyłki, ale nigdy nie było słowa o tym, że to właśnie postawa arbitra zadecydowała o wyniku. Nieprawda! Nie pakuję wszystkich tutaj do jednego worka, ale natknąłem się na kilka komentarzy, gdzie nie było mowy o słabej grze Reds Devils czy jakichkolwiek błędach z ich strony. Z niektórych komentarzy można było wywnioskować, że to sędzia strzelił tą bramkę Diabłom, a nie Bowyer.Kamil232 pisze:Nie wiem co ma piernik do wiatraka. Jesteś nowy także przenalizuj sobie ten temat ile to razy w tym temacie kibice United usprawiedliwiali wynik błędami sędziego. Ktoś tam wskazywał te błędy, ale nikt nigdy nie pisał, że to głównie zadecydowało.Tak jojczyliście, że sędzia was ostatnio okradł, oszukał i Bóg wie co jeszcze. Ciekaw jestem, ile osób wypowie się na temat karnego, który ewidentnie należał się West Bromwich.
Ale jeśli w 92 minucie sędzia nie zauważa falu, ręki i spalonego to chyba można napisać, żę to jest wałek jakich nie było? Co jeszcze sędzia miałby zrobić i w której minucie by można było napisać, że to on odebrał drużynie punkty?!
I to wszystko porównujesz do niepodyktowanego karnego w pierwszej połowie spotkania?
A spalonego jeszcze tam przy tym golu nie było? Ten gol to żart, sędzia nas okradł z 3 pkt, nie dość że ręka Zigica to jeszcze Rio był pchany, skakano na niego i ew. spalony. Kpina po prostu.
niente

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 sty 2011, 19:51
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 sty 2011, 20:01
Jakiś, a może Jakaś ty wrażliwa.Póki co nie jestem Twoim podwładnym i nie zanosi się na to, a więc nie mów mi, co mam robić
Bo sęk w tym, że niektórzy rozumieją w jakich okolicznościach było rozgrywane tamto spotkanie. 2 dni po ostatnim meczu, w okresie w którym częstotliwość spotkań jest niesłychana. Ciekawy jestem czy Barcelona grając w tydzień 4 mecze każdy z nich by wygrała po 6-0 i grała na maxa przez 90 minut. I w drugiej połowie wbrew temu co piszesz zagraliśmy dobrze, zrobiliśmy wiele ażeby to spotkanie wygrać. Nie dopuściliśmy Birmingham do żadnej sytuacji, samemu robiąc to co trzeba czyli zdobywając gola i groźnie kontrując.Nie pakuję wszystkich tutaj do jednego worka, ale natknąłem się na kilka komentarzy, gdzie nie było mowy o słabej grze Reds Devils czy jakichkolwiek błędach z ich strony
No tak jakby bramkarz wziął piłkę i przebiegł z nią całe boisko mając ja w rękach i pod bramką rzucił sobie na nogę i strzelił to też można napisać, że to nie sędzia zdobył gola drużyny tylko bramkarzZ niektórych komentarzy można było wywnioskować, że to sędzia strzelił tą bramkę Diabłom, a nie Bowyer.
W takim razie bądź łaskaw napisać przykładową sytuację w której sędzia popełnia masakryczny błąd i okrada zespół z punktów. Nie zapomnij napisać w której minucie dochodzi do tej sytuacji bo to też jest niezwykle ważne.I mówienie, że sędzia popełnił masakryczny błąd, oszukał, okradł Manchester z punktów jest moim zdaniem trochę przesadzone
Nie wszystkie mecze w lidze da się wygrać po 7-1, niektóre punkty trzeba po prostu wyszarpać i jak powiedział Fergie nie ma żadnych pretensji do zawodników bo w tamtym meczu w tamtych okolicznościach zrobili wszystko, żeby wygrać tamto spotkanie, przeszkodził jedynie sędzia.Inna sprawa, że Manchester mógł ten mecz rozstrzygnąć na swoją korzyść dużo wcześniej, ale nie o tym.
"Jak można nie być sfrustrowanym ciągłymi decyzjami sędziowskimi na korzyść MU?! Karny i czerwona kartka były oczywiste!" - napisał Wojciech Szczęsny na swoim Twitterze.
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio