Obstawiam 18L i "Ile dalbym by zapomniec... o akcjach Orlenu"infernus pisze:Ciekawe co szykuje Cimoszewicz ?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 sie 2005, 18:56
Obstawiam 18L i "Ile dalbym by zapomniec... o akcjach Orlenu"infernus pisze:Ciekawe co szykuje Cimoszewicz ?
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 30 sie 2005, 10:20
No i pięknie. W pierwszej turze ma mój głos.Janusz Korwin-Mikke zarejestrowany!
Janusz Korwin-Mikke został dziś oficjalnie zarejestrowany jako kandydat na prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej!
Jego kandydaturę poparło blisko 180 tysięcy osób! Już po raz trzeci będziemy mieli możliwość zagłosowania na Janusza Korwin-Mikke w wyborach prezydenckich. Wcześniej okazję ku temu mieliśmy w 1995 i w 2000 roku. Janusz Korwin-Mikke: W SWOJEJ DŁUGOLETNIEJ KARIERZE OSIĄGNĄŁ BARDZO WIELE - ZARÓWNO NA POLU NAUKOWYM, JAK I POLITYCZNYM. POSEŁ NA SEJM. ZAŁOŻYCIEL UNII POLITYKI REALNEJ. WYDAWCA I REDAKTOR NACZELNY TYGODNIKA "CZAS NAJWYŻSZY".
kostek

Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 wrz 2005, 15:25
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kozak12 » 12 wrz 2005, 14:46
kozak12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 12 wrz 2005, 20:15
kostek pisze: No i pięknie. W pierwszej turze ma mój głos.
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 12 wrz 2005, 20:27
Sam nie wierzysz w to, co piszesz. Napinka.pippen pisze:kostek pisze: No i pięknie. W pierwszej turze ma mój głos.
i tylko w pierwszej ,
w 1995 roku 2,3 % popracia 2000 1.3 a dzisiaj 0.3 coraz bardziej ludzie zauważają jakie to nieraelane rzeczy bredzi
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 12 wrz 2005, 20:30
kostek pisze:Sam nie wierzysz w to, co piszesz. Napinka.
Z roku na rok medialna propaganda sięga coraz dalej i stąd te wyniki. Zresztą nawet niech dostanie 0,0000000000001% - to i tak widząc na fotelu prezydenta takich kretynów jak Tusk czy Kaczor będę się cieszył, że ja byłem w mniejszości... Laughing
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 wrz 2005, 20:35
poniekad masz Pippen racjepippen pisze:i tu wcyhodzi cały korwinizm , "ja jestem najmądrzejszy inni to debile" "Kontrrerwolucja" wszytko trzeba zmienić
ja sie ciesze że nikt takiego szaleńca do władzy nie dopuści.
Traktują go jak Leppera i nie zapraszaja nawet na debaty żeby "obory nie robił"
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 12 wrz 2005, 20:38
pippen pisze:Traktują go jak Leppera i nie zapraszaja nawet na debaty żeby "obory nie robił"
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 12 wrz 2005, 20:47
to dlatego ten tygodnik polecasz zamiast wprost czy newsweeka.kostek pisze:ZAŁOŻYCIEL UNII POLITYKI REALNEJ. WYDAWCA I REDAKTOR NACZELNY TYGODNIKA "CZAS NAJWYŻSZY".
nie bedzie sie z czego cieszyc... raczej plakac. kaczor to polmozg, a tusk zaklamaniec. takie polska ma alternatywy. niestety.to i tak widząc na fotelu prezydenta takich kretynów jak Tusk czy Kaczor będę się cieszył, że ja byłem w mniejszości...
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 12 wrz 2005, 20:51
Przeczytaj kilka wydańzawdi pisze:to dlatego ten tygodnik polecasz zamiast wprost czy newsweeka.kostek pisze:ZAŁOŻYCIEL UNII POLITYKI REALNEJ. WYDAWCA I REDAKTOR NACZELNY TYGODNIKA "CZAS NAJWYŻSZY".![]()
przeciez to nie moze byc obiektywne!
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 12 wrz 2005, 21:00
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 12 wrz 2005, 21:02
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 12 wrz 2005, 21:11
Tomachos
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin