Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 29 mar 2005, 20:08
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 29 mar 2005, 20:24
To było o tych kumplach : Jeden co mial dziewczyne, jeden brazylijczyk, jeden obciety na afro i jeden taki wysoki co tez mial dziewczyne ??Mazurek pisze:Ja polecam serial Różowe lata 70 (That '70s Show) swego czasu na polsacie leciał. Mnóstwo śmiechu. Każdy odcinek lepszy
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 29 mar 2005, 21:18
To jest opis z filmweb.pl. Nie odzwierciedla dokładnie tego ile szydery jest z tego serialuSerial opowiadający o grupce przyjaciół, którzy żyją w latach 70-tych. Zwariowani 17-latkowie z zasadami, które dla nas są obce. Ich pierwsze miłości, pierwszy alkohol szalona muzyka. Jak i sprawy dnia codziennego w latach 70-tych jest dla nas dosyć śmieszne co sprawia że film ogląda się przyjemnie i miło.

Mazurek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 29 mar 2005, 21:23
Panie modzie ale to topick chyba o filmach a nie serialach...Mazurek pisze:Ja polecam serial Różowe lata 70 (That '70s Show) swego czasu na polsacie leciał. Mnóstwo śmiechu. Każdy odcinek lepszy

Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 mar 2005, 21:24
Panie Baqu podał pan stare filmy, a topick jest o nowych filmach...Baqu pisze:Panie modzie ale to topick chyba o filmach a nie serialach...Mazurek pisze:Ja polecam serial Różowe lata 70 (That '70s Show) swego czasu na polsacie leciał. Mnóstwo śmiechu. Każdy odcinek lepszy
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 29 mar 2005, 21:57
nowe w sensie jakie nowe ? nowe ostatnie 10 lat ? sprecyzuj słowo "nowe" to pogadamyTomusmc pisze:Panie Baqu podał pan stare filmy, a topick jest o nowych filmach...Baqu pisze:Panie modzie ale to topick chyba o filmach a nie serialach...Mazurek pisze:Ja polecam serial Różowe lata 70 (That '70s Show) swego czasu na polsacie leciał. Mnóstwo śmiechu. Każdy odcinek lepszy
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 30 mar 2005, 17:10
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 mar 2005, 19:35
Nowe w sensie, które mają kilka lat, a nie jak Ty podałeś z lat 70 i 80. Pozatym to, że serial ma w tytule lata 70' to nie znaczy, że to jest rok produkcji. Film jest robiony w tych czasach, ale pokazuje to co było kiedyś. Nie mam do czego się przyczepić do Mazurka no chyba, że do tego, że to serial, a nie film. Widze, że jestes nie za bardzo w temacie i porpsotu nie oglądałeś tego serialu. Pozdrawiam również.Baqu pisze:nowe w sensie jakie nowe ? nowe ostatnie 10 lat ? sprecyzuj słowo "nowe" to pogadamyTomusmc pisze:Panie Baqu podał pan stare filmy, a topick jest o nowych filmach...Baqu pisze:
Panie modzie ale to topick chyba o filmach a nie serialach...
Nie wspomne już ze Mazurek podal serial z lat 70rozumiem "moderatorską" wspulnote, ale to jest śmieszne ze mi to wypominasz a jemu nie. Jak chcesz już mnie czymś zagiąc to proszę inteligentie.
pozdrawiam
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 31 mar 2005, 16:14
Nie widze sensu w zakładaniu oddzielnego tematu, tylko po to, żeby o tym serialu napisać, więc uznałem za stosowne poruszenie tego tutaj.Baqu pisze:Panie modzie ale to topick chyba o filmach a nie serialach...
O to mnie rozwaliłeśBaqu pisze:Nie wspomne już ze Mazurek podal serial z lat 70![]()
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 31 mar 2005, 19:32
no ja tez to polecam wymiata normalnie ale czy az taki nowy ja juz go dawno dosc widzialem...metol pisze:z nowych filmów polecam White Chicks...co sie na tym filmie uśmiałem...
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 kwie 2005, 13:16
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 10 kwie 2005, 13:25
Tak mi się jakoś napisałomathiasek12 pisze:no ja tez to polecam wymiata normalnie ale czy az taki nowy ja juz go dawno dosc widzialem...metol pisze:z nowych filmów polecam White Chicks...co sie na tym filmie uśmiałem...
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 kwie 2005, 13:27
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 10 kwie 2005, 13:34
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 kwie 2005, 13:37
futbolowa
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio