Nikt nie twierdzi, ze Bundesliga jest nieciekawa. Ja np. wole ja ogladac od l. angielskiej, ale nie uwazam, ze jest lepsza.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 09 lip 2006, 14:21
assurbanipal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2006, 14:26
Ja Ci powiem, że futbol WKS był o wiele ładniejszy od Niemców. Ba grali oni chyba najładniej na tej imprezie mimo, że nie wyszli z grupy. Niemcy jednak też niekoniecznie by z tamtąd wyszli. Remis z Argentyną w regulaminowym czasie gry i to przy pomocy pana z gwizdkiem. Z Serbią by wygrali ale z Holandią nie wiadomo. Afrykanie prezentowali piłkę bardzo ofensywną i jak dla mnie szybką i widowiskową. Zabrakło im trochę szczęścia i skuteczności. Nie nauczyli się też jeszcze dosć dobrze grać w defensywie, przynajmniej jak na takie zespoły jak Argentyna i Holandia. WKS grało o WIELE ciekawiej od "Niemców".fieldy pisze:ładniejszy od Niemców ?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 09 lip 2006, 22:50
Luber0
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 12 lip 2006, 2:27
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 12 lip 2006, 13:07
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 lip 2006, 13:26
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 12 lip 2006, 16:39
Martinho pisze:Tak, niestety Klinsi zrezygnowal... Tlumaczyl decyzje tym ze chce poswiecic sie bardziej rodzinie oraz ze wklad jaki wlozyl w przygotowanie reprezentacji do MS wyczerpal jego motywacje do dalszego prowadzenia kadry. Wiec dlatego ustapil... Szkoda ze zrezygnowal, bo widac bylo ze za jego kadencji cos ruszylo w reprezentacji Niemiec.
Co do nowego trenera. Loew Nie jest jakims cieniasem, w kadrze za kadencji Klinsmanna to on glownie pomagal Jurgenowi w ustalaniu jedenastki. Czesto jego sugestie stosowal Klinsmann... Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale ja bardziej bym oscylowal za innym trenerem, moze Lippim...
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 lip 2006, 18:36
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 31 lip 2006, 17:06
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 31 lip 2006, 19:30
Luber0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 31 lip 2006, 20:38
girlfromipanema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 02 sie 2006, 10:45
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 02 sie 2006, 17:23
kama_reda pisze:W moim przekonaniu byli najefektowniej grającą drużyną na mundialu
Luber0
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AnYa » 05 wrz 2006, 10:02
AnYa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 05 wrz 2006, 17:04
Luber0
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio