Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 kwie 2009, 23:50
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 08 kwie 2009, 23:51
No właśnie, za złość na decyzję sędziego, czy za "nurkowanie" (jak nazywali niektórzy ewidentny faul na Messim).mistyk pisze: Nie wiem tylko, za co Leo dostal zółta kartke.
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 08 kwie 2009, 23:55
Mam nadzieje, ze w finale odstawimy Portoczeher pisze:
No ale jak chcesz barca jest wielka, rozjedzie wsyztskich tak jak stojacy Bayern, czlowieku .... odstawicie z kwitkiem kogos powaznego to bedzie inna gadka
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 kwie 2009, 0:02
Rzeczywiście 10 100% sytuacji z meczu z Bayernem= 0 100% w spotkaniu z nami.Pod wzgledem dominacji to dzisiejszy mecz byl podobny do tego z zeszlego roku z Man U, tyle tylko, ze ci mieli duzo lepsza murarke. Bo zagrozenia, pdoobnie jak Man U Bayern nie stwarzal dzisiaj zadnego.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 kwie 2009, 0:07
Tak, śmiech to zdrowie więc więcej emot by się przydało cobyś nam nie chorowałKamil232 pisze:Coś jeszcze?
Dobrze że tego nie słyszałem, za to Szpaq m.in. stwierdził iż Iniesta jeszcze przed zagraniem wie co chce zagrać i dlatego jest geniuszemBarcaQzYN pisze:Kalinowski fajnie kombinował, dlaczego to Marquez grał na czas i dostał żółtko
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 09 kwie 2009, 1:20
To ile drużyn w Europie można nazwać poważnymi? Pięć?czeher pisze: No ale jak chcesz barca jest wielka, rozjedzie wsyztskich tak jak stojacy Bayern, czlowieku .... odstawicie z kwitkiem kogos powaznego to bedzie inna gadka
Roodeck
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 kwie 2009, 1:20
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 09 kwie 2009, 1:31
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 09 kwie 2009, 8:42
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 09 kwie 2009, 9:26
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 kwie 2009, 9:41
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 kwie 2009, 10:13
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 kwie 2009, 10:19
Szkoda tylko, że wtedy przegraliście.mistyk pisze:Pod wzgledem dominacji to dzisiejszy mecz byl podobny do tego z zeszlego roku z Man U, tyle tylko, ze ci mieli duzo lepsza murarke. Bo zagrozenia, pdoobnie jak Man U Bayern nie stwarzal dzisiaj zadnego.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 09 kwie 2009, 10:22
a kiedy Messi udawal??I dalej nie wiem co ma wspólnego udawanie Messiego do wyniku meczu United-Porto. Za cholerę.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 kwie 2009, 10:30
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio