Oczywiście piwo należy pić tylko wtedy gdy się ma na to ochotę. Czasami jak wybywam na miasto z kumplami to czasem zdarzy się (na szczęście niezbyt częstoEmbi pisze:Luknełem ten topik i pomyślałem, że coś napisze na ten temat tym bardziej że stary zemnie piwosz! Z alkoholi pije wyłącznie piwo czasem nie patrzę na % ilość tylko na jakość a żeby nie przesadzić staram się delektować. Staram się pić piwo wówczas kiedy mam do tego ochotę kupuje zawczasu chłodzi się w lodówce po to jakby w przypadku reklamy czy też meczyku nie musiał gonić do pierwszego lepszego pubu. Wiadomo jak obejrzy się reklamę złocistego zimniutkiego piwka to od razu piana się toczy z pyska. Ahhh jak lato się zbliża i te upały to sikacze to najlepszy sposób na ochłode…
Dokładnie - nie ma to jak dostać piwo na dzień dziecka. To jest prezent na każdą okazjęEmbi pisze:Moje marki to: Bosman, Żubr, Tyskie które dostałem dziś na dzień dziecka choć już nim nie jestem ale wiadomo mamy dzieckiem każdy jest więc trza się cieszyć że i na starość taki prezent jest najlepszy), Lech i uważam za dobre piwo też Warkę Strong trochę słodkawa ale wchodzi.
Lubię Warkę Stron choć jest troszkę słodkawa. Najlepiej smakuje mi poza Warką Heineken, Pilsner czy Żywiec ale nie pogardzę także Tatrą.
Pozdrawiam wszystkich piwoszy