Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 25 lip 2005, 23:43
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 lip 2005, 23:46
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 lip 2005, 8:22
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 26 lip 2005, 14:03
Pewnie to już zadna nowość, w koncu ma już 7hDzidzius pisze:dodałem tą szybką odpowiedź razem z selektywnym cytowaniem, generalnie:
- klikając ikonę dymki z apostrofami - do formularza szybkiej odpowiedzi wędruje zaznaczony tekst
- klikając na nazwę usera nad avatarem - do formularza szybkiej odpowiedzi trafi nazwa usera otoczona znacznikiem pogrubienia
- każdy może sobie wyedytować czy, jak i gdzie ma być wyświetlany fromularz szybkiej odpowiedzi - to w profilu
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 lip 2005, 14:12
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 30 lip 2005, 18:30
Trzeba cos z tym zmienic, bo taki uzytkownik jak Kulek sobie bedzie pisal bzdury, dostanie 10 wp, a po 21 dniach i tak wroci...kulek pisze:. Jak chcesz to mnie wywal, i tak niedługo wyjezdzam na jakis czas przyjade i ban zniknie
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 lip 2005, 18:32
Zobaczymy jak będzie się zachowywał jak wróci po 21 dniach. Jeśli dalej będzie prowokował i wytykał wszystkim błędy zbanujemy go na dłużejLakier pisze:Trzeba cos z tym zmienic, bo taki uzytkownik jak Kulek sobie bedzie pisal bzdury, dostanie 10 wp, a po 21 dniach i tak wroci...kulek pisze:. Jak chcesz to mnie wywal, i tak niedługo wyjezdzam na jakis czas przyjade i ban zniknie
moim zdaniem powinno byc tak jak na forum pilkanozna.pl, 3 wp i ban tymczasowy, i jak ktos dostanie 2 razy bana to juz nie zostanie odbanowany, co wy na to?
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 lip 2005, 18:40
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 lip 2005, 21:27
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 lip 2005, 22:07
Lakier pisze:Trzeba cos z tym zmienic, bo taki uzytkownik jak Kulek sobie bedzie pisal bzdury, dostanie 10 wp, a po 21 dniach i tak wroci...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 lip 2005, 14:46
Dzieki wielkie Piwuspiwus pisze:Mozesz zmieniać w ustawieniach. Mi działa na nerwy i od razy wyłączyłem.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 20 wrz 2005, 17:17
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 wrz 2005, 17:22
Corinthians pisze:Czy nie dałoby się dodać własnego tła w swoim profilu? Bo to tło jest takie brzydkie, siwe. Confused
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 gru 2005, 22:50
petru
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio