Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 52

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 26 sie 2005, 22:05

Drodzy, Essien jest bardzo utalentowanym i perspektywicznym graczem, Romek się nim zainteresował po jego świetnych występach w OL. Jednak do dzisiaj sie zastanawiam czy Red Romek nie dał sie zrobić w bambuko :wink: :?: Czy włodarze Olympique na czele z Aulasem nie wyciągnęli od niego o pare milionów za dużo :?:

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 26 sie 2005, 22:55

Mikusinski pisze:Drodzy, Essien jest bardzo utalentowanym i perspektywicznym graczem, Romek się nim zainteresował po jego świetnych występach w OL. Jednak do dzisiaj sie zastanawiam czy Red Romek nie dał sie zrobić w bambuko Wink Question Czy włodarze Olympique na czele z Aulasem nie wyciągnęli od niego o pare milionów za dużo Question

Zapytaj sie twojego psychiatry.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 sie 2005, 1:03

Mikusinski pisze:Drodzy, Essien jest bardzo utalentowanym i perspektywicznym graczem, Romek się nim zainteresował po jego świetnych występach w OL. Jednak do dzisiaj sie zastanawiam czy Red Romek nie dał sie zrobić w bambuko Czy włodarze Olympique na czele z Aulasem nie wyciągnęli od niego o pare milionów za dużo

jak to się mówi piłkarz jest wart tyle ile się za niego zapłaci ;) ale dla mnie to Aulas jest genialny.....tak naciągnął abramovich'a. Piłkarz, ktoóry dopiero w poprzednim sezonie zaczął grać w 1.składzie na poziomie sprzedany za taką kasę. Podziwam działaczy OL ;) Bo jeśli chodzi o Essien'a to on może być niewypałem w stylu Drogby(choć ten może coś jeszcze pokażę :roll: )

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 27 sie 2005, 1:34

bagg pisze:ale dla mnie to Aulas jest genialny.....tak naciągnął abramovich'a. Piłkarz, ktoóry dopiero w poprzednim sezonie zaczął grać w 1.składzie na poziomie sprzedany za taką kasę. Podziwam działaczy OL Bo jeśli chodzi o Essien'a to on może być niewypałem w stylu Drogby(choć ten może coś jeszcze pokażę )
:lol: :lol: naciagnac Romka to nie jest wielki problem... o ile w ogole mozna mowic o naciaganiu :roll: przeciez gdyby krzyknal 50mln to tak czy tak Essien by przeszedl. a to o czym napisales (jeden sezon dobrej gry) to jest wlasnie to psucie rynku przez Ruska. bo jezeli za Aulasem pojda inni, to bedzie coraz wiecej takich kosztownych niewypalow. nie mowiac juz o gwizdeczkach zarabiajacych niebotyczne kwoty za siedzenie na lawkach.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 sie 2005, 2:10

Krzysztof Jarzyna pisze:
bagg pisze:ale dla mnie to Aulas jest genialny.....tak naciągnął abramovich'a. Piłkarz, ktoóry dopiero w poprzednim sezonie zaczął grać w 1.składzie na poziomie sprzedany za taką kasę. Podziwam działaczy OL Bo jeśli chodzi o Essien'a to on może być niewypałem w stylu Drogby(choć ten może coś jeszcze pokażę )
:lol: :lol: naciagnac Romka to nie jest wielki problem... o ile w ogole mozna mowic o naciaganiu :roll: przeciez gdyby krzyknal 50mln to tak czy tak Essien by przeszedl. a to o czym napisales (jeden sezon dobrej gry) to jest wlasnie to psucie rynku przez Ruska. bo jezeli za Aulasem pojda inni, to bedzie coraz wiecej takich kosztownych niewypalow. nie mowiac juz o gwizdeczkach zarabiajacych niebotyczne kwoty za siedzenie na lawkach.
czemu odrazu piszesz niewypał? Dla mnie Essien jest bardzo dobrym zawodnikiem, pokazał , ze ma możliwosci...kompletne nie porozumienie pisac odrazu niewypał...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 sie 2005, 8:21

Kamil232 pisze: czemu odrazu piszesz niewypał? Dla mnie Essien jest bardzo dobrym zawodnikiem, pokazał , ze ma możliwosci...kompletne nie porozumienie pisac odrazu niewypał...

zobaczymy po sezonie :lol: :roll: jeśli piłkarz został kupiony za takie olbrzymie pieniądze to myślisz, że nie będą one na nim wywierały presji?
a taka presja u tak młodego zawodnika, który 1.sezon zagrał na tak dobrym poziomie może być ogromnie trudna do pokonania. Wszystko w rękach Mourinho właściwie

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 27 sie 2005, 8:33

bagg pisze:Bo jeśli chodzi o Essien'a to on może być niewypałem w stylu Drogby(choć ten może coś jeszcze pokażę
Drogba był niewypałem :?: Tym mianem możesz raczej określić sprzedanego do Atletico Keżmana. W poprzednim sezonie Didi strzelił w Premiership 9 goli, co jak na niego nie jest bardzo dobrze. W tym sezonie się rozkręca i z meczu na mecz strzela coraz więcej bramek :wink: . Dopiero po seazonie zobaczymy czy Essien był wart 40 mln Ł :wink:

[nevermind] pisze:Zapytaj sie twojego psychiatry
:roll: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 sie 2005, 8:39

Mikusinski pisze:Drogba był niewypałem

dla mnie był. Strzelił 9 bramek? a ile to strzelił w swoim ostatnim sezonie w OM? od napastnika takiego jakon wymaga się przede wszystkim skuteczności :?

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 27 sie 2005, 8:48

Sam przyznaję, że pierwszy sezon w Chelsea nie wyszedł za bardzo. Jednak przecież, każdy wie, że najtrudniejsza jest aklimatyzacja, zamienił cieple morze, owoce morze, plaże i słońce na deszcz, śnieg i wiatr. Po za tym Ligue 1 jest łatwiejsza poziomem od Premiership. Liczę, że w tym sezonie napastnik z Wybrzeża Kości Słoniowej strzeli ok. 15 goli.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 sie 2005, 9:02

Mikusinski pisze:Sam przyznaję, że pierwszy sezon w Chelsea nie wyszedł za bardzo. Jednak przecież, każdy wie, że najtrudniejsza jest aklimatyzacja, zamienił cieple morze, owoce morze, plaże i słońce na deszcz, śnieg i wiatr. Po za tym Ligue 1 jest łatwiejsza poziomem od Premiership. Liczę, że w tym sezonie napastnik z Wybrzeża Kości Słoniowej strzeli ok. 15 goli.
Kupując tego zawodnika Chelsea chciała żeby strzelał dla nich jak najwięcej bramek, tak? OK, rozumiem sytuację z aklimatyzacją....ale jeśli on był kupiony za takie pieniądze, a w lidze ma strzelić ok. 15 bramek to coś nie tak :roll: to już nie lepiej Andrew Johnoson'a było kupić? :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2005, 18:04

I Koguty oskubane z pkt. przez Chelsea na terenie kurnika :twisted: :lol:

Ale liczyłam na wiecej. Jednak to nie derby takie jak Tottenham - Arsenal. SWPower wiązał ich na flance jak chciał dam zmiane jakich mało :lol: Szkoda że Pitt Bul tylko pokazał sie w destrukcji bo tyle razy zapędzał sie w atak że mógł coś próbować.

Defoe nie widoczny. Widać ja ma obok obrońców pokroju Terrego to nie istnieje :wink:

Jak saądzicie czeriweń dla Mido słuszna :?: :?: Bo ja co powtórke byłem bardzie za "TAK" tym bardziej że wcześniej Del Horno o mało nie został odwieziony na oddział :lol: :roll:

Crespo pierwszy kontkat i już po swojemu próbował strzelać a to żuczek :lol:

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 27 sie 2005, 19:08

I kolejne zwycięstwo Chelsea :lol: no jak pięknie widziałem z tego meczu tylko gramki , bramka delhorno bardzo ładna jak zwykle perfekcyjne wykonanie stałego fragętu gry :) a natomias bramka Duffa troszke przypadowa ale ładny kontraktak :lol: Więc Chelsea ma komplet 12 ptk po 4 kolejkach :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2005, 19:13

Del Horno ładnie sie złożył do tej główki ale gdzie byli gracze Tottenhamu ? :shock:

Jak by Hiszpan nie trafił w światło bramki to mógł by Gallas przeciąć ją

.... a jak by Gallas strzelił jakimś cudem zamiast do pustej to w słupek to był Essien nie daleko. A graczy Kogutów ani widu ani słychu. :lol:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 sie 2005, 19:23

Mecz mnie zawiódł był jakiś taki smentny. Essiena bardzo dobrze grał :lol: jak na tyle kasy to można powiedziec że superr :lol: W Tottenhamie dobra zmiane dał Aron Lennon (18 lat) przyszedłz Leeds i wdać że chłopaczyna ma niezły gaz bo brał ich na szybkość jak chiał :roll: Terry znowu bardzo dobry mecz :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2005, 19:29

Rossi ten młody Lennon to taki SWPower :lol: ja na swój wiek jeszcze przednim kariera ale może być swietnim graczem. Już pokazał co nie co a Jol go tylko wpuszcza na końcówki.

On jest chyba najmłodczym gracze debiutujacym w Premiership ? cos takiego mówili nie ?

A mecz smetny i na derby nie zasługiwał. Bardzie: "Jak Mistrza Angli robi rosół z kogótów" :lol: a szkoda bo myślałem że Tottenham powalczy ale ta czerwień zabiła gre. Bo Migo hasał dobrze do czasu kartki...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”