Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 18 cze 2026, 20:45
Ojciecdyrektor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 18 cze 2026, 20:46
Priests?
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 18 cze 2026, 23:25
Ojciecdyrektor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 18 cze 2026, 23:51
Też mnie to zaciekawilo. Jak pojawiła się cisza po moim pytaniu to przyszło mi do głowy, że ktoś zdąży odpowiedzieć przed nim i się po prostu podepnie pod odpowiedź. Teraz już sie nie dowiemy co by było... ale to w sumie bez wielkiej różnicy.Chlopaczek pisze: ↑18 cze 2026, 17:15Lepiej wyrazasz mysli Zygmunta niz on sam jest w stanie. Nawet jezeli nie to mial na mysli ale przygotowales mu narracje pod ktora mogl sie wygodnie podpiac. Adwokat pro bono.
... obroncy konserwatywnych wartości - bo chyba nic się nie zmieniło, żę jak w temacie politycznym ktoś nagle zaczyna coś pisać o penisach, seksie analnym albo odbycie to prawie zawsze będzie to obrońca konserwatywnych wartości?
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 19 cze 2026, 0:54
To zaciekawiło czy bez różnicy? Zdecyduj się, bo jak sam nie ułożysz myśli we własnej głowie to trudno będzie dyskutować
Wszystko jak krew w piach, jak u Miauczyńskich
Bo jednak lepiej o tym pisać niż praktykować
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 cze 2026, 2:07
Arbiter elegancji sie znalazl co na jednym oddechu pisze ze Smiszek to zboczeniec fascynujacy sie fiutami a na drugim bedzie recenzowal jego przyzwoitosc i merytoryke.Zygmunt-1 pisze: ↑19 cze 2026, 0:54Nawet jeśli cieszy się w głębi duszy to pewne rzeczy powinien zostawić dla siebie. W ramach przyzwoitości. A jak już chciał dodać taki wpis to mógł napisać kilka zdań, zrobić to bardziej merytorycznie, w mądrzejszy sposób. Zamiast tego dał emotkę jak nastolatek na instagramie.

Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 cze 2026, 8:51
Jak dotąd to dorosły Venomik rozmawia z kimś co nie pisze jak dorosły. Widać od razu kto ty jesteś, sam piszesz żałosne, szczeniackie wpisy na temat orientacji posła czym sam się wypisujesz z poważnej dyskusji, a problem masz bo ktoś wrzucił posta informacyjnego o ataku na przemysł rosji. Nie w cywilów jak robi to rosja. I jak kraj który jest skazany na porażkę jest zaatakowany przez giganta który jest atakowany w sposób wybitnie niehumanitarny(żadna wojna taką nie jest) , bucza i inne. Ciągle ataki na szpitale, teatry gdzie ukrywają się dzieci nagle praktycznie samodzielnie jest w stanie przenieść wojnę na terytorium wroga atakując przemysł to jest sukces. Przyjąłeś jakieś ruble czy za darmo?
Przeczytaj 10 razy to moźe zrozumiesz.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 cze 2026, 8:53
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 cze 2026, 9:04
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart2 » 19 cze 2026, 11:21
Pelart2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 19 cze 2026, 12:56
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 cze 2026, 13:20
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 19 cze 2026, 15:15
To zwykła tautologiaj jest. "Uważam, że nie powinien dodawać takich zdjęć, ponieważ dodawanie takich zdjęć jest nie ma miejscu".
Uważam, że Śmiszek nie powinien tego robić, bo nie powinien tego robić w ramach przyzwoitości.Zygmunt-1 pisze: ↑19 cze 2026, 0:54Nie trzeba być detektywem żeby zauważyć jaki miał być wydźwięk tego wpisu. Fakt jest taki, że pan Śmiszek cieszy się, że na stolicę europejskiego państwa przeprowadzono nalot i efekty tego nalotu, widoczne na zdjęciach, publikuje w swoich mediach społecznościowych. Nawet jeśli cieszy się w głębi duszy to pewne rzeczy powinien zostawić dla siebie. W ramach przyzwoitości.
Ogolnie to jest trochę moim czułym punktem prorosyjskie podejście polskich 'patriotów'. Tak ogolnie. Ale tutaj to była tylko czysta ciekawość na ostrą reakcje na wrzucone zdjęcie
jestem, jeden z dwóch krajów, których, powiedzmy tak, aktywnie nie lubię
ja nawet nie widzę powodu dla którego miałbym lubić jakoś szczególnie Ukrainę, jako kraj, per se. Dlatego na przykład tutaj wypowiadam się na tematy ukrainskie niemal wylacznie w kontekscie wojny, a obrazowo mówiąc: mi - kibicowi Juve - zdarzało się i Interowi kibicować, jeśli zwiększało to szanse Juve na scudetto czy awans do LM
a tu już w ogóle nie. W znaczeniu: musiałem go znaleźć w sieci, bo nie wiedziałem kto to.
Bylem ciekaw czy odpowiedź od Ciebie będzie miała dla mnie logiczny sens. Nigdy nie bede miał pewności co dokladnie bys odpowiedział, ale w sumie to bez większej różnicy - bo i odpowiedź, którą ktoś inny udzielił, takiego sensu logicznego dla mnie nie ma. Dlaczego - pisałem w poprzednim poście.
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 19 cze 2026, 16:41
Hannibal
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio