Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 22 lut 2011, 0:04
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 lut 2011, 1:03
W takim razie po co ten pośpiech co? Czemu Fergie wziął kogoś kogo nawet nie oglądnął w akcji, szybciorem? Czemu spokojnie gościa nie obserwowano jak się rozwija nawet choćby przez pół roku w Guimares?watpie zeby to byla prawda.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 22 lut 2011, 10:06
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 lut 2011, 10:11
wielkie zaufanie do swego bylego drugiego trenera? moge tu wiele powymyslac tez ale po co? Fakt jest taki, ze SAF kupil zawodnika w ciemno za duze pieniadze. A po co to zrobil to on sam wie. Inna sprawa ze Real jakby sie tym zawodnikiem interesowal to juz dawno by on gral w Madrycie. Poza tym znajdz mi trasfer Realu w podobnym stylu. Nie pamietam zeby Real kupil zawodnika bez uznanej marki w danym kraju.No nie wiem może wskażesz mi inny powód brania gościa w ciemno bez oglądania co?
Dlaczego zadajesz pytania w taki sposob aby nie podwazyc bledu kompetencyjnego Alexa?W takim razie po co ten pośpiech co? Czemu Fergie wziął kogoś kogo nawet nie oglądnął w akcji, szybciorem? Czemu spokojnie gościa nie obserwowano jak się rozwija nawet choćby przez pół roku w Guimares?
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 lut 2011, 17:03
Jakiego błędu? Przecież on go nawet w akcji nie oglądał, nic o gościu nie wiedział, wziął go w ciemno więc jaki kompetencyjny popełnił?Dlaczego zadajesz pytania w taki sposob aby nie podwazyc bledu kompetencyjnego Alexa?
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 lut 2011, 17:13
zadenJakiego błędu? Przecież on go nawet w akcji nie oglądał, nic o gościu nie wiedział, wziął go w ciemno więc jaki kompetencyjny popełnił?
Jak zwykle wine za szybki i nieprzemyslany transfer ponosi ktos inny niz MU. Tutaj pada Real. A te twoje okolicznosci to sa tylko przypuszczenia bez pokrycia.Pusty ble bla bla być.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 lut 2011, 17:17
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 22 lut 2011, 20:36
smurano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 4everunited » 23 lut 2011, 10:29
4everunited
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 23 lut 2011, 11:07
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 4everunited » 23 lut 2011, 12:37
4everunited
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 lut 2011, 14:59
Tak, to jakim najczęściej ustawieniem wychodzimy na spotkania wyjazdowe w Europejskich Pucharach?Niezbyt często stosowane ustawienie na wyjazdach przez Fergiego,
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 4everunited » 23 lut 2011, 15:32
Mam nadzieję, że zrozumiałeś, iż to zdanie odnosiło się do 4-3-3.Kamil232 pisze:Tak, to jakim najczęściej ustawieniem wychodzimy na spotkania wyjazdowe w Europejskich Pucharach?Niezbyt często stosowane ustawienie na wyjazdach przez Fergiego,
4everunited
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 lut 2011, 15:42
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 4everunited » 23 lut 2011, 15:54
Przecież podałem identycznyKamil232 pisze:Gdybym miał typować skład to bym postawił na:
VDS-Rafael, Smalling, Vidic, Evra- Scholes, Carrick, Fletcher, Rooney, Berbatov, Nani.
4everunited
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio