Według mnie Senderos zagrał właśnie na swoim ulubionym, niezbyt wysokim poziomieMazurXIII pisze:boki obrony + Senderos oraz Kaka' zdecydowanie poniżej swojego poziomu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 lis 2008, 10:37
Według mnie Senderos zagrał właśnie na swoim ulubionym, niezbyt wysokim poziomieMazurXIII pisze:boki obrony + Senderos oraz Kaka' zdecydowanie poniżej swojego poziomu
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 30 lis 2008, 22:18
jordan20

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 lis 2008, 23:09
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 30 lis 2008, 23:16
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 01 gru 2008, 11:03
Mates

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 01 gru 2008, 11:42
Raz ładnie z Seedorfem wymienił podania ale Amelia wyłapał. Tak samo jak ty uważam, że lepiej było Paluszka zostawić, Sheva jest tragiczny, aż ciężko uwierzyć, że kiedyś był takim świetnym piłkarzem. A Paloschi w jego roli teraz by się bardziej nadał, wchodzenie na ogony w lidze i gra w P. Uefa chyba lepiej by go ograła niż gra w 2 lidze. Co do meczu to szkoda komentować, nasza obrona to nieporozumienie, po raz kolejny na stojąco gra w ataku, no tragediaMates pisze:Ukrainiec od wejścia wczoraj na boisko miał jakiś kontakt z piłką, stworzył jakikolwiek zagrożenie?
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 gru 2008, 16:34
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 02 gru 2008, 23:13
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 03 gru 2008, 13:34
I remember how we arrived to sign powers with my father and my representative to sign on Milan. We spoke to Galliani and offered me twice the money from Barca, I said it would be incumbent, who were working on the computer ... but the family and especially my mother, who was the most that was contrary to my motion, which was decisive for me to stay. I also wish was to someday be able to succeed at Barca. "
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 gru 2008, 14:44
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 03 gru 2008, 16:46
Ty sobie żartujeszmamy Pirlo
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 03 gru 2008, 17:17
Teraz to ty jedziesz na całego, wiadomo, że Pyrlo gra lekki piach od kilku lat, ale żeby go do byłego gracza przyrównywać to już obelgagilardino11 pisze:ale gdy gra to co teraz to ja za brochim sie stęskniłem...
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 gru 2008, 18:35
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nestinho_acm » 03 gru 2008, 21:54
nestinho_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 04 gru 2008, 8:54
Rezus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio