Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 05 sty 2009, 12:37
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nestinho_acm » 05 sty 2009, 16:48
nestinho_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 05 sty 2009, 18:16
A dlaczego tak uważasz. IMHO jeśli jego problemy zdrowonte są już rozwiązane (a tak myślę, skoro zapowiada powrót) to miesiąc porządnych tgeningów powinien wystarczyć żeby Sandro doszedł to formy. Bardzo na niego liczę w 2 części sezonu. Jeśli w najważniejszych meczach zdrowy Sandro będzie kierował naszą defensywą to powinna się ona spisywać o niebo lepiej niż teraz.nestinho_acm pisze:Nie chce krakać, ale szczerze wątpię w jego powrót do dobrej formy. Obym się mylił.
Z tego co wiem to mecz transmituje ogólnodostępna DSF. Tylko qrcze dlaczego grają tak wcześnienestinho_acm pisze:Wiecie może gdzie będzie transmisja?
Mates

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 05 sty 2009, 19:29
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nestinho_acm » 05 sty 2009, 21:39
Mates pisze:A dlaczego tak uważasz. IMHO jeśli jego problemy zdrowonte są już rozwiązane (a tak myślę, skoro zapowiada powrót) to miesiąc porządnych tgeningów powinien wystarczyć żeby Sandro doszedł to formy. Bardzo na niego liczę w 2 części sezonu. Jeśli w najważniejszych meczach zdrowy Sandro będzie kierował naszą defensywą to powinna się ona spisywać o niebo lepiej niż teraz.nestinho_acm pisze:Nie chce krakać, ale szczerze wątpię w jego powrót do dobrej formy. Obym się mylił.
Z tego co wiem to mecz transmituje ogólnodostępna DSF. Tylko qrcze dlaczego grają tak wcześnienestinho_acm pisze:Wiecie może gdzie będzie transmisja?
nestinho_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 sty 2009, 15:08
zupelnie nie potrzebny jezeli to prawda.dla gracza jego formatu nie warto zmieniac ustawienia.chyba ze na obronce go przerobia.ma jakies umiejetnosci w defensywie??jego ptzyjscie prawdopodobnie zamknelo by droge Gourcuffa spowrotem bo za duzo pomocnikowJermaine Pennant - skrzydłowy (prawa strona). Młody (1983 rocznik), ma papiery na granie(widziałem parę meczy LFC kilka sezonów temu - jak chce to może!). Obecnie w LFC. Jednak troszkę sobie za dużo pozwala, lubi wypić. Ale coś czuje że jakby przeszedł do Milanu to by go tam nastawili. Tylko czy trochę on nie mija się z koncepcją gry Carlo? To typowy skrzydłowy, gra blisko lini bocznej. Coś tam Carlo sapał kiedyś, że chce skrzydłowego. Taka alternatywa dla Davida.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 sty 2009, 15:43
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 06 sty 2009, 15:49
Pennant jest zajebisty na obronie gdzie chyba nigdy nie grał. Chociaż jak przed sezonem wyszliście w ustawieniu z Ambro, albo innym DM'em na ataku to nic mnie nie zdziwi.MazurXIII pisze:- Anglik będzie grał na prawej obronie
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 06 sty 2009, 20:07
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 07 sty 2009, 0:47
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 07 sty 2009, 3:34
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 07 sty 2009, 20:58
Hmm kogoś boli, że jego drużyna przyjeżdża i nikogo to nie obchodzi"Różnica między nami a nimi jest taka, że Bayern w Dubaju myślał o piłce nożnej, a Milan sprawiał wrażenie, jakby był w Hollywood na planie filmu z Beckhamem i małżonką. Ja jestem managerem piłkarskim i wśród moich obowiązków nie figuruje wyszukiwanie odpowiednio dużego pokoju hotelowego dla pani Beckham. Zastanawiam się, dlaczego Milan zgodził się na te wszystkie fanaberie. Również wczorajszy sparing z HSV wyglądał jak wyreżyserowany. Brakowało tylko Stevena Spielberga."
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 07 sty 2009, 21:11
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 07 sty 2009, 21:57
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 sty 2009, 22:19
Mniej więcej to powiedział tyle że innymi słowami. Czy przemyślane? Jako trener przez okno wyrzuciłbym takiego marketingowca.Chlopaczek pisze:Zreszta sama obecnosc Anglika jest ze sportowego punktu widzenia raczej malo znaczaca. Przemyslane zagranie marketingowe ot co.
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio