Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 maja 2006, 10:19
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 maja 2006, 14:27
Bienias pisze:Ciekaw jestem czy pilkarze Wisly zrobia to co wiekszosc pilkarzy na zachodzie czyli wyjda wczesniej na mecz z Legia i oklaskami przywitaja nowych mistrzow
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 11 maja 2006, 14:31
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 maja 2006, 14:34
(L)egionista pisze:Martino skąd wiesz że są panami.Ja się nie czuje panem
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 11 maja 2006, 14:39
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 maja 2006, 14:46
(L)egionista pisze:Ale tak naprawde to mecz w Warszawie będzie najważniejszy i to będzie mecz o prestiż i wtedy będzie można ocenić kto był lepszy
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 maja 2006, 14:52
A ja myślę, że Legia tego meczu też nie przegra. Chociaż na pewno ciężko będzie grać na kacuMartinho pisze:Mysle ze Wisla tego meczu nie przegra
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 maja 2006, 14:53
Nie wiem jak się robi na zachodzie, ale w Polsce tego nie widziałem. Część piłkarzy już pogratulowała Legii majstra, podobnie Petrescu w czasie kiedy na równoległej konferencji Wdowczyk kupował mu bilet do Rumunii.Bienias pisze:Ciekaw jestem czy pilkarze Wisly zrobia to co wiekszosc pilkarzy na zachodzie czyli wyjda wczesniej na mecz z Legia i oklaskami przywitaja nowych mistrzow
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 maja 2006, 14:56
piwus pisze:Wdowczyk kupował mu bilet do Rumunii.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 maja 2006, 15:10
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 maja 2006, 15:12
Petrescu pogratulował Legii mistrzostwa, w czasie kiedy Wdowczyk kupował mu bilet do Rumunii.Bienias pisze:dlatego Petruscu powienien zachowac troche pokory
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 maja 2006, 15:17
A poprzednich wypowiedzi już nie pamiętasz ? Wdowczyk odpowiedział raz a dobrze kiedy był już pewny tytułu. Z tym biletem też koloryzujesz. Petrescu przecież powiedział, że gdyby wiedział jaka jest sytuacja to by w Rumunii siedział. No to Wdowczyk powiedział, że może mu bilet kupić jeżeli on zdecyduje się na powrót do ojczyzny. A nie kazał mu wyjeżdżać jak to sugerują niektórzy.piwus pisze:Petrescu pogratulował Legii mistrzostwa, w czasie kiedy Wdowczyk kupował mu bilet do Rumunii.
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 11 maja 2006, 15:19
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 maja 2006, 15:22
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio