Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 lut 2008, 2:16
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 10 lut 2008, 2:19
Krzysztof Jarzyna pisze:chlopczyku
Widziałem to tylko jeden raz(powtórek nie widziałem). Do tego kamera była z oddaliKrzysztof Jarzyna pisze:I chociaz nie wiem ile bys madrosci mi tu nie wylewal to i tak zahaczenie Gudjohnsena widziales zapewne tylko Ty.
Niestety, ale to tak nie działaKrzysztof Jarzyna pisze:Jutro Bilbao wygra, wiec dla Ciebie i tak weekend bedzie na remis
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 lut 2008, 2:24
Ale... o co Ci chodzi?lepiej możesz spędzić czas pisząc kolejny wpis do kroniki. Zresztą jak cię ostatnio widziałem na forum to pisałeś coś o "siatkarzu" Gio Laughing Możesz być zawsze oryginalny, jak ci nie odpowiada klimat fioletowej stronki. Kronika Krzysia Jarzyny ładnie brzmi.
Masz racje, za glupi jestem, zeby ogarnac kibicowanie dwom druzynom z tej samej ligi.Niestety, ale to tak nie działaNie znasz tego systemu
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 lut 2008, 2:37
Przesada. Ja jako nadworny pesymista zadawałem głośno (poważnie!) pytanie czy dostaniemy trójkę w plecy. Piątka to przesada.Krzysztof Jarzyna pisze:Bo zaczelo sie na jednym biegunie (pytanie czy Sevilla da rade wcisnac piatke)
Gdyby...Krzysztof Jarzyna pisze:Gdyby
Dodałbym tam jeszcze słówko 'wszystkie'. Kilka razy liczyłem na to, że do piłki podejdzie Marquez, ale na nic się to zdało. Założenie było chyba takie, że rzut wolny to najlepsza szansa dla Dinho na jakieś 'odrodzenie' czy coś w ten deseń. W kilku sytuacjach naturalnie to właśnie Dinho powinien podchodzić do piłki, ale monopol na wykonywanie rzutów wolnych to zły pomysł.Krzysztof Jarzyna pisze:dlaczego to Ronaldinho bije wolne?
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 10 lut 2008, 2:41
Każdy musi mieć swoje zboczenieKrzysztof Jarzyna pisze:ogarnac kibicowanie dwom druzynom z tej samej ligi.
Chciałbyś. Ryjek zostaje do końca kadencji LaportyPowodzenia w poszukiwaniu zatrudnienia po sezonie Ryju.
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 lut 2008, 2:43
Chciałby. Na szczęście kibice w Hiszpanii mają zbyt wiele do powiedzenia.Bask pisze:Chciałbyś. Ryjek zostaje do końca kadencji Laporty
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 10 lut 2008, 11:44
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 lut 2008, 12:12
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 10 lut 2008, 12:13
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 lut 2008, 12:26

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 lut 2008, 12:55
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 10 lut 2008, 13:54
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 lut 2008, 14:00
Mentor pisze:Zapomniałem wcześniej wylać tutaj swoich żali odnośnie decyzji Ryja tak więc robię to teraz.
Dziękuję Ci Ryju za konsekwentne ograniczanie umiejętności Messiego wystawiając go na środku ataku.
Dziękuję Ci Ryju za konsekwentne wystawianie najlepszego napastnika (Henry) na lewym skrzydle.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 10 lut 2008, 14:06
iceald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 lut 2008, 14:34
Nie żywię specjalnych uczuć do Barcelony, ale brońcie się przed nim rękami i nogami - jeszcze wróci do Was Albertini czy Guardiola i będziecie mieli super środek pola.iceald pisze: Cała reszta jest dla mnie daleko za tą dwójką - no może gdyby Ancelotti był wolny, ale w jego rozstanie z Milanem nie uwierzę póki nie zobaczę;
Jak dla mnie świetny kandydat na następcę Rijkaarda, on może ten bałagan posprzątać. Tyle że raczej kibice go lubić nie będą.iceald pisze:Valverde
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio