Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 22 lut 2013, 16:18
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 22 lut 2013, 19:07
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 26 lut 2013, 14:54
moja_stopa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 01 mar 2013, 17:19
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 01 mar 2013, 17:26
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 01 mar 2013, 17:31
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 mar 2013, 17:38
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 01 mar 2013, 17:54
Kumpel podesłał mi informacje z Eurosportu z pytaniem czy to prawda i czy coś o tym wiem. Odpisałem mu że pierwsze słyszę ale info ciekaweSergek pisze:Skąd Ty masz takie informacje?
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 01 mar 2013, 17:57
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 01 mar 2013, 18:08
Nie mam możliwości siedzenia w barze w Liverpoolu i rozmawiania z lokalnymi kibicami na temat Suareza, więc posiłkuję się dyskusjami na forach. Nie mówię tu oczywiście o tych polskich. Wystarczy wejść na redandwhitekop.com czy thisisanfield.com, bo właśnie te fora przeglądam najczęściej, by zobaczyć, że zdanie Twoje i oczywiście Twoich znajomych kibiców Liverpoolu, o których już kilka razy tutaj wspomniałeś, nie jest wśród kibiców Liverpoolu zbyt popularne, co oczywiście nie powinno dziwić.mascara pisze:Doczekam się Daaaamianie skąd twa wiedza o zadowolonych kibicach ze wspierania oszusta??
masacra pisze:Skoro, mimo tego, że Suarez oszukuje dalej go lubisz, wspierasz i w konsekwencji powyższych bronisz to w pewnym sensie jego oszukiwanie legitymizujesz.
masacra pisze:Chcesz popierać, kibicowac i wspierać oszusta i kłamce, Twój wybór, Twoja sprawa.
masacra pisze:To, że Twoje normy moralne są na niskim poziomie to nie znaczy, że większość kibiców LIverpoolu też tak ma.
masacra pisze:Kiedys jak facet chodził na dziwki, to chodził, nie chwalił sie tym dookoła. Takie czasy, że nawet z chodzenia do burdelu można byc dumnym.
...to mi się odechciewa.masacra pisze:Wciąz nie wiem skąd wniosek o zadowoleniu większości kibiców ze wspierania oszusta. Jak już oczerniasz swoich kolegów po szalu to możesz przynajmniej jakieś dowody albo chociażby poszlaki na prawdziwość swoich tez przedstawić.
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 01 mar 2013, 18:10
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 01 mar 2013, 18:19
Wciaz nie przestaje mnie bawić jak z taką pewnością piszesz o rzeczach, których nie możesz mieć 100% pewnościDaaaamian pisze: A żadnej klauzuli w kontrakcie Luisa nie ma, także jakiekolwiek dywagacje w tej kwestii można sobie darować.
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 01 mar 2013, 18:41
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 02 mar 2013, 20:21
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 02 mar 2013, 20:35
coco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio