Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 31 mar 2013, 14:35
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 31 mar 2013, 14:57
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eegoiste » 31 mar 2013, 15:16
eegoiste
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 31 mar 2013, 15:20
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 31 mar 2013, 15:31
Mas jednak problemy z oceną zawodników.Henderson pierwszy do zmiany. Kreatywność jak u Carraghera.
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 31 mar 2013, 15:35
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 31 mar 2013, 15:52
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 31 mar 2013, 15:56
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 31 mar 2013, 16:07
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 31 mar 2013, 16:23
Nie wiem jak ta bramka ma się do jego kreatywności w środku pola.masacra pisze:O i nastęony, po Carrollu zawodnik Liverpoolu jak na złosć Daaaaamianowi
Jakaś argumentacja byłaby mile widziana. Jak satysfakcjonowała Cię gra Hendersona w pierwszej połowie, to jednak nie ja mam problem z oceną zawodników.masacra pisze:Mas jednak problemy z oceną zawodników.Daaaamian pisze:Henderson pierwszy do zmiany. Kreatywność jak u Carraghera.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 31 mar 2013, 17:40

Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 01 kwie 2013, 2:47
Problem z tymi faktami jest tego typu, że w pierwszej części sezonu Enrique był albo kontuzjowany i na jego stronie występował Johnson, albo grał na skrzydle (pozycja Coutinho) a na lewej obronie testowany był Downing, albo grał na lewej w defensywie w taki sposób, że obok Stu był jednym z dwóch piłkarzy wciąż grających dla LFC (Carroll już mieszkał w Londynie), o których głośno mówiło się, że Rodgers jest skrajnie nie zadowolony i w lecie będą sobie szukali klubu. Od nowego roku (podobnie jak Downing) Luis faktycznie gra dobrze acz nie znowu jakoś znakomicie. Podobnie jak Johnson.MGiggs pisze:Oceniam fakty.To że Ty jesteś we wszystkim oderwany od rzeczywistości to nie moja wina
Daaaamian pisze:Nie wiem jak ta bramka ma się do jego kreatywności w środku pola.masacra pisze:O i nastęony, po Carrollu zawodnik Liverpoolu jak na złosć Daaaaamianowi
Westwood powinien wylecieć z czerwoną za faul na Jordanie.
Jakaś argumentacja byłaby mile widziana. Jak satysfakcjonowała Cię gra Hendersona w pierwszej połowie, to jednak nie ja mam problem z oceną zawodników.masacra pisze:Mas jednak problemy z oceną zawodników.Daaaamian pisze:Henderson pierwszy do zmiany. Kreatywność jak u Carraghera.
Okazałe zwycięstwo nad Evertonem, za ten smutny jak dupa Beniteza sezon wszystkim kibicom się należy. Po prostu nam się nam to należy i tyle!Sergek pisze: W ogóle fajnie by było zanotować powtórkę z derbów z poprzedniego sezonu. Ten poniedziałkowy wieczór wciąż jest jednym z niewielu miłych momentów związanych z Liverpoolem w ostatnim czasie.
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 kwie 2013, 9:13
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 01 kwie 2013, 9:52
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 01 kwie 2013, 12:41
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio