Irek jest niesamowity. Jeszcze rok i będą o niego walczyć Barca i Real
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 lip 2011, 12:47

Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 05 lip 2011, 12:52
Sinik1988
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 lip 2011, 12:57
FM Crowd. Polecam bo idealnie wszystko jest dopracowane.Sinik1988 pisze:Arwin co to za skin??
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 05 lip 2011, 13:02
Sinik1988
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 lip 2011, 13:06
http://www.truefootballmanager.com/2011 ... crowd.htmlSinik1988 pisze:A masz może linka do tego??
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 lip 2011, 13:32
Absolutnie nie masz się zatem czemu dziwić. Jeśli przeprowadzałeś jakieś głębsze modyfikacje w taktyce + zmieniałeś ustawienie, piłkarze zwyczajnie zgłupieli stąd takie wyniki jak 0:5 z Sampdoria.JestemHardcorem pisze:Pewnie w tym też coś było bo zmieniałem taktyke co 4-5 spotkań.
Z różnych przyczyn tak się dzieje, ale głównie na skutek kiepskich wyników. Jak obiecuje się przed sezonem coś, czego później nie da się spełnić, piłkarzom spada morale, tracą wiarę w trenera i zniechęcają się do gry bo zespół gra poniżej oczekiwań. Z takiej sytuacji czasem ciężko wyjść i dużo ciężej jest wówczas o dobrą, równą formę drużyny i odpowiednie wyniki.JestemHardcorem pisze:Nie ogarniałem tez czemu piłkarze mają pretensje o to że w zespole jest mało dyscypliny
Za brutalne faule, po których delikwent dostaje czerwoną kartkę zawsze daję karę dwóch tygodni bez pensji, bo zwyczajnie nie toleruję takich zachowań i szlag mnie trafia, gdy za głupie wejście z tyłu na nogi wyaltuje mi zawodnik. Działa to o tyle skutecznie, że piłkarzom grającym zbyt agresywnie (u Ciebie na pewno kilku takich jest jak De Rossi) spada ów atrybut. Za czerwoną kartkę po dwóch żółtych daję upomnienia.JestemHardcorem pisze:Przeczytałem gdzieś że trzeba ich karac za kartki itp
Zakładam że nie grasz agresywnym odbiorem?Jestem Hardcorem pisze:Swoją drogą jeśli już przy kartkach. Dosteje tego mase. Prowadze w statystykach ligowych w kategorii żółtych i czerwonych odpowiednio 96-11. A mam chyba dopiero merzec.. Jakaś rada na to?
Od kiedy wiem co i w jakich okolicznościach mówić piłkarzom robię to samJestemHardcorem pisze:Rozmowy przed meczem i w czasie meczu powierzacie asystentowi?
Pamiętaj, że asystent motywuje graczy w sposób arkadowy, co nie zawsze przyniesie pożądany efekt. Ale skoro zacząłeś trzymać się jednej określonej taktyki, to już plus i to dużyJestemHardcorem pisze:Mój problem słabej gry jak na razie się rozwiązał. Postawiłem na jedną taktyke którą gram dłuższy czas, a poza tym i to chyba to sprawiło że gra wygląda inaczej, własnie owe rozmowy przed i w czasie meczu powierzyłem asystentowi.
JestemHardcorem pisze:W starszej wersji przed meczem życzyłem szczęscia, a piłkarze grali jak z nut.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 05 lip 2011, 13:45
W wersji 11 takie karanie najczęściej kończy się na tym, że piłkarz czuje się wyalienowany, chce odejść, ogólnie robi się niefajnie. Ja wolę dawać same upomnienia, skutkują przynajmniej tym, że piłkarz przyznaje mi racjęSalas11 pisze:Za brutalne faule, po których delikwent dostaje czerwoną kartkę zawsze daję karę dwóch tygodni bez pensji, bo zwyczajnie nie toleruję takich zachowań i szlag mnie trafia, gdy za głupie wejście z tyłu na nogi wyaltuje mi zawodnik.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 lip 2011, 14:01
Bazuję na wersji 09. Nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek zawodnik zbulwersował się na mnie za to, że dostał zjeby za brutalną grę. Zawsze ta sama kara, zawsze ta sama reakcja czyli skrucha i obietnica poprawy na lepszepiotrcies pisze:W wersji 11 takie karanie najczęściej kończy się na tym, że piłkarz czuje się wyalienowany, chce odejść, ogólnie robi się niefajnie. Ja wolę dawać same upomnienia, skutkują przynajmniej tym, że piłkarz przyznaje mi rację
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 05 lip 2011, 14:07
Minor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 05 lip 2011, 14:13
Sinik1988

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 05 lip 2011, 14:40
Też bazowałem na wcześniejszych wersjach i się trochę zaskoczyłem, gdy kilkukrotnie piłkarze byli zszokowani moimi karamiSalas11 pisze:Bazuję na wersji 09. Nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek zawodnik zbulwersował się na mnie za to, że dostał zjeby za brutalną grę. Zawsze ta sama kara, zawsze ta sama reakcja czyli skrucha i obietnica poprawy na lepsze
Widocznie to zależy od piłkarza, jakichś jego atrybutów (ambicja(?), determinacja(?)), niektórzy po prostu nie znoszą surowszych kar. Co do odbierania pensji po dwóch żółtych, to wiadomo, nie ma opcji, żeby delikwent ją spokojnie przyjąłMinor pisze:Za czerwo bardzo brutalne można spokojnie dawać tydzień/dwa zawieszenia pensji zaś jeśli da się zawieszenie pensji za dwie żółte kartki to najczęściej wąty ma i wtedy niestety trzeba mu lizać dupę, bo bardzo ciężko z tego wyjść.
StądSinik1988 pisze:piotrcies a skąd masz to uaktualnienie??
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 lip 2011, 14:58
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 lip 2011, 15:08
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 05 lip 2011, 15:14
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 lip 2011, 15:17
http://thepiratebay.org/torrent/5968135 ... s_MegapackTHEMANIEK pisze:Wlasnie sciagnalem skorke tego FM CROWD, skorka prezentuje sie bardzo ladnie,
Ma ktos moze jakas ogromna paczke facepackow? bo nie interesuja mnie poszczegolne tylko jakis wiekszy zbior tych lepszych klubow europy i niektorych z Ameryki Poludniowej. Powinna juz wyjsc takowa.
Arwin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio