Może inaczej. Jak padnie jakieś konkretne sensowne nazwisko, to sądzę że Duch potwierdzi. Na razie to dywagacje i plotki.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 mar 2013, 22:46
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 mar 2013, 23:04
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 27 mar 2013, 23:07
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 27 mar 2013, 23:10
Czyli jeszcze nie przekroczyliśmy granicy absurdu. Jeszcze.bartbuks pisze:Niestety Maćku, nic z tych rzeczymaciek_88 pisze:Ja słyszałem o Zemanie i Di Matteo . Zdenek i jego 2-0-8 przy rozpoczęciu od środka w kadrze. Nie mogę się doczekać
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 27 mar 2013, 23:14
Czyli uważasz, że z San Marino powinna wyjść ta sama jedenastka, która cztery dni wcześniej skompromitowała nasz kraj? Archaiczne nie archaiczne, ważne, że ofensywne. Chociaż Fornalik pokazał, że nawet z taktyki ofensywnej może zrobić typowy beton. I naprawdę myślisz, że dwóch murarzy w środku pola to optymalne zestawienie na San Marino? Odmianą klasycznego 4-4-2 jest tzw. Diament i tutaj już można było próbować grać z piłkarzem defensywnym i ofensywnym.venomiq pisze:niente - piłkarze spotykają się rzadko, więc niech się zgrywają w meczach o stawkę. Jeśli trener chce grać docelowo w archaicznym 4-4-2 to trudno. Ale niech już sobie gra tak zawsze.
Rozgrywający w środku pola to nie jest obowiązek. Jest wiele taktyk w których żaden gracz nie ma roli rozgrywającego. Widoczne jest to zwłaszcza w klasycznym 4-4-2.
Tylko, że Mierzejewski o wiele bardziej, moim zdaniem, nadaje się na klasyczną „10” niż na skrzydłowego. No ale to już jak kto woli. Jak nie Mierzejewski, to jest Majewski, może na tej pozycji zagrać także Lewandowski. Może w przyszłości taką rolę będzie pełnił Wolski?grzegorzfcb pisze:Polska nie ma dobrych(tj wyszkolonych technicznie z golem i podaniem) środkowych pomocników a ofensywni pomocnicy to nie są żadni wirtuozi lub łowcy goli(od biedy może być pełniący czasem taką rolę w Trabzonie Mierzejewski), więc granie 4:2:3:1 w środku pola z drewnianymi przecinakami i gnuśnym francuzem jest bez sensu
Moim zdaniem jedyne na dziś rozwiązanie go grać 4:4:2 bądź 4:4:1:1 z dwoma napastnikami bo akurat wśród skrzydłowych i napastników jest względnie(słowo kluczowe względnie) w czym wybierać.
Ale drugi, a raczej pierwszy problem to obrona, środek i lewa strona. Są dwa cz raczej 3 słabe ogniwa - Wasilewski, Boenisch i Wawrzyniak. Poza tym Glik to nie jest "urodzony szef defensywy", ale z tym trzeba żyć. Jak bym wywalił obu obecnych lewych "defensorów"wystwaił Komorowskiego jako defensywnego Lewego obrońcę z zakazem przekraczania linii środkowej i raczej pracował na asekuracją Piszczaka. A na środku obok Glika może Celeban
Ja też nie.Dr.Football1 pisze:Widze, ze kazdy posiada jakies informacje z pierwszej reki dotyczace nowego selekcjonera, tylko nie ja
niente
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 27 mar 2013, 23:47
SobolPL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 mar 2013, 23:54
A ja myslalem że gdzieś od konca lutego jest trenerem SionuSobolPL pisze:Gattuso będzie trenerem
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 mar 2013, 23:56
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 mar 2013, 23:57
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 mar 2013, 23:58
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 mar 2013, 0:02
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 mar 2013, 0:05
Komornicki pokazał jedno. Że nie pierdoli się z pseudo-gwiazdeczkami. Zobacz co robi Fornali. Obejrzyj jego konferencje. On z każdym meczem zaczyna się coraz bardziej ośmieszać. Jakiś czas temu byłem za tym, aby postawic na znane nazwisko z zagranicy. Ale nie chcę jakiegoś odgrzewacza, co przyjedzie do PL ratować swoją i tak marną karierę. Jak ma być to ktoś na takim poziomie, to wolę, aby kadrę dostał np Komornicki. Z naszego podwórka ligowego nikomu bym nie dał na razie kadry.Dr.Football1 pisze:Oczywiscie jak zwykle masz racje, Bartku. Miejmy nadzieje, ze PZPN uprzedzi najlepsze europejskie kluby i jak najszybciej zatrudni Komornickiego.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 mar 2013, 0:11
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 mar 2013, 0:17
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 28 mar 2013, 8:55
ten sam komornicki który miał awansowac z górnikiem do ekstraklasy ale piłkarze go zwolnili i przyszedł nawałka ?bartbuks pisze:Komornicki pokazał jedno. Że nie pierdoli się z pseudo-gwiazdeczkami. Zobacz co robi Fornali. Obejrzyj jego konferencje. On z każdym meczem zaczyna się coraz bardziej ośmieszać. Jakiś czas temu byłem za tym, aby postawic na znane nazwisko z zagranicy. Ale nie chcę jakiegoś odgrzewacza, co przyjedzie do PL ratować swoją i tak marną karierę. Jak ma być to ktoś na takim poziomie, to wolę, aby kadrę dostał np Komornicki. Z naszego podwórka ligowego nikomu bym nie dał na razie kadry.Dr.Football1 pisze:Oczywiscie jak zwykle masz racje, Bartku. Miejmy nadzieje, ze PZPN uprzedzi najlepsze europejskie kluby i jak najszybciej zatrudni Komornickiego.
Tutaj trzeba trenera, który pokaże kto rządzi, jebnie w stół, posadzi nadąsane gwiazdy. A Fornalik zajebał się w akcji, wczoraj przed meczem zrobił ze 3kg kupy i spinał się strasznie, bo wie że zegar tyka.
j1mmy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio