U Ryjka nie możnaAsteniu pisze:Nie wiem, wiec sie pytam. Nie mozna zrobic tak :
Henry na prawej, Ronaldinho na lewej (?) i Eto'o w srodku ?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 05 mar 2008, 20:09
U Ryjka nie możnaAsteniu pisze:Nie wiem, wiec sie pytam. Nie mozna zrobic tak :
Henry na prawej, Ronaldinho na lewej (?) i Eto'o w srodku ?
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 mar 2008, 21:23
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 05 mar 2008, 21:33
Pojęcia Ci się chyba pomyliły. Bo kogo Rijkard miałby obrażać wystawiając Francuza na prawej?Mentor pisze:impertynencji trenera
iceald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 05 mar 2008, 21:40
To zajebiecie. Melisa by Ci sie Mentor przydała bo po wczorajszym meczu nadpobudliwy jakiś jesteśMentor pisze:Oczywiście gdyby Bask był trenerem to wszystko by się udało
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 mar 2008, 21:46
Zdecydowanie. Bojan również lepiej spisuje się na środku, ale z dwojga złego wolałbym Kameruńczyka na środku a Bojana na prawej. O Gio nawet nie wspominam bo uznaję za naturalne, że trzeba mu dać szansę na prawej.iceald pisze:Już chyba lepiej żeby Bojan/Gio grali na prawej stronie niż żeby Henryk czy Eto'o mieli się tam marnować.
Wystawienie Dinho na prawej śmierdzi mi podobną kupą co Leo na lewej. Jestem na nie.iceald pisze:Możnaby spróbować Ronaldinho na prawej a Hery'ego na lewej - ale też jakoś tego nie widzę.
Co nie zmienia faktu, że nie zaproponowałeś standardowego wyjaśnienia (Henry na prawej = słaby pomysł) tylko zawarłeś tam nie wiem z jakiej racji wątek Rijkaarda.Bask pisze:Niczego nie trzeba było się doszukiwać w mojej wypowiedzi.
Nie chcę żebyś mnie zajebał : (Bask pisze:To zajebiecie
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 05 mar 2008, 21:56
Napiszę może tak, żeby już nikt nie doszukiwał się w moim poście przekazu podprogowego: U nikogo prawdopodobnie Henry nie grałby dobrze na prawej. Tak jak mówiłem jeśli w ataku ma grać Henry, Eto i Dinho to żaden z nich nie gra dobrze na prawej stronie ataku.Mentor pisze:Jeżeli jednak się mylę to zapytam. Skoro u Ryjka nie da rady (Henry na prawej) to u kogo da radę (Henry na prawej)?
A ojciec zawsze mówił: Nie bijMentor pisze:Nie chcę żebyś mnie zajebał : (
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 mar 2008, 22:03
I w tym momencie Ryjek ma problem bo jakby nie patrzeć to jest nasza najlepsza trójka napastników a skoro powinni grać najlepsi to wiadomo o co kaman. Jeżeli Ryjek zdecyduje się pozostawić jednego z nich na ławce i spróbować wystawić w ataku Bojana, Gio czy też Iniestę to w razie kiepskiego rezultatu znowu sfrustrowane masy będą go (Ryja) 'fuerować'Bask pisze:jeśli w ataku ma grać Henry, Eto i Dinho to żaden z nich nie gra dobrze na prawej stronie ataku.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 mar 2008, 23:04
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 07 mar 2008, 16:22

Bask
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 mar 2008, 17:00
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2008, 17:27
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 07 mar 2008, 18:08
\o/Bask pisze:Tylko wielki Mou może zbawić Blaugranę
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 mar 2008, 18:36
Tyle tylko, że w przypadku Garaya nikt nie stawia go nad Rafą. Ezequiel miałby być zastępcą odchodzącego po sezonie Thurama a jednocześnie bardzo dobrą opcją na lata. Na dzień dzisiejszy Garay to nie tyle zawodnik o wielkich umiejętnościach co bardzo dużym potencjale. Prędzej czy później na pewno by się przydał. Póki co oczywiste jest, że Garay nie jest tak dobry jak Rafa, ale musimy patrzeć nie tylko na 'dziś', ale i na 'jutro'.kon2r pisze:co do Garaya to widziałem w tym sezonie ok. 10 meczów Racingu i jakoś mi ten transfer nie podchodzi, nie jest to jakśs fenomen a poprostu solidny defensor, rowniez popełnia błędy i w hierarchi napewno nie stawiałbym go nad Rafą.
Mou zbawi nas przyczyniając się do zakończenia kariery wszystkich niewygodnych nam arbitrów. To lepsze niż pakiet Laporty. Yes, yes, yes :kaziu:Tylko wielki Mou może zbawić Blaugranę
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 mar 2008, 23:41
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio