Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 11 mar 2008, 13:23
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 11 mar 2008, 13:54
Mentor pisze:Sportowym przede wszystkim bo Deco to klasyczny najemnik nastawiony na zwycięstwa i tytuły a Atletico tego nie gwarantuje przy pełni szacunku do tego klubu.
No przecież oto chodzi, że muszi być LM innaczej nici z tego transferu.Mentor pisze:Co prawda może w tym roku uda Wam się zająć miejsce w pierwszej czwórce, ale to wcale nie jest pewne a poza tym nie wiem czy to nie za mało.
Ponoć Deco już jest dogadany z Atletico i teraz Rojiblanco muszą spełnić jeden jego warunek LM, choć to oczywiście nie musi być prawda. Mam też trochę inną wątpliwość co do tego transferu. Javier Aguirre nie używa takich zawodników jak Deco i to mi dziwnie pachnie, choć z drugiej strony może to oznaczać że po sezonie Aguirre żegna się z Atletico.Mentor pisze:Jeżeli Deco podejmie decyzję o odejściu z klubu to na pewno znajdzie się więcej chętnych niż jedne Atletico Madryt.
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 11 mar 2008, 14:29
Deco to jeden z ulubionych graczy Mourinho. To może Wielki Mou zostanie trenerem AtleticoAsteniu pisze:Javier Aguirre nie używa takich zawodników jak Deco i to mi dziwnie pachnie, choć z drugiej strony może to oznaczać że po sezonie Aguirre żegna się z Atletico.
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 11 mar 2008, 15:35
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2008, 18:02
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 12 mar 2008, 20:58
DominoWalcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2008, 21:02
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 12 mar 2008, 21:11
DominoWalcz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 13 mar 2008, 17:19
Tobik33
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 14 mar 2008, 2:02
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 14 mar 2008, 10:18
Kim jesteś i co zrobiłeś z BaskiemBask pisze:jeśli uda mu się wygrać LM to pewnie będę chciał, żeby został
iceald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 14 mar 2008, 15:46
Mozna powiedziec, ze Liga Mistrzow dla Barcelony zacznie sie dopiero od meczu polfinalowego. Dopisalo im ogromne szczescie i dwa razy z rzedu wylosowali najlepiej jak tylko mogli - najpierw Celtic, teraz Shalke. Tak wiec Ryjek ma ulatwione zadanie, zeby zajsc troche dalej w LM.Bask pisze:Choć z drugiej strony, jeśli uda mu się wygrać LM
DominoWalcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 14 mar 2008, 15:55
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 mar 2008, 15:58
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio