Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 sie 2009, 16:02
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 25 sie 2009, 20:00
W sumie to nie chciałbym żeby zagrałfieldy pisze:Jest szansa, że Cesc zagra z United.
Mam nadzieje, że Wenger nie wpadnie na szalony pomysł wystawiania go do podstawy. Rosa imo może byc gotowy góra na 30'. Jeżeli zagra dłużej - za tydzień info o odnowieniu kontuzji = 100%fieldy pisze:Podobno jeśli zajdzie taka potrzeba, to Rosicky też zagra - już wznowił treningi.
Na bank Ramsey zagra za Cesca. Diaby też zagra, bo Denilson grał 3x90' o ile się nie mylęfieldy pisze:Myślę, że Diaby, bądź Ramsey zagrają w miejsce Cesca.
Dokładnie. Mógł go ew. na ławce posadzić. Chociaż brak Fabregasa moze być odczuwalny jeszcze bardziej ze względu na kontuzję Nasriego i problemy Rosicky'ego. Szczególnie "Małego Mozarta" mi brakuje, bo to zawodnik lepszy niż Fabregas, który w dodatku spokojnie mógłby grać na pozycji Cesca.fieldy pisze:Z Fabregasem Wenger niepotrzebnie ryzykował, bo już miał problemy, a z Pompey i tak dalibyśmy radę bez niego.
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 25 sie 2009, 20:12
Zgadzam się z loganem. Nie ma co podejmować niepotrzebnego ryzyka na początku sezonu. Z United zawsze gra się twardo, więc możliwość nawrotu urazu jest spora. Lepiej niech się Cesc wyleczy w 100 procentach i spokojnie wróci do gry. W jego miejsce Ramsey i szafa gra. Niech się chłopak ogrywa z klasowym przeciwnikiem.Logan pisze:W sumie to nie chciałbym żeby zagrał
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 sie 2009, 20:19
chyba każdy takim wyrazem twarzy przyjął ten transferDuch pisze:Campbell w Notts County
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 25 sie 2009, 20:30
To teraz jeszcze kolej na Figo i NedvedaPojawiły się w prasie doniesienia o tym, że nowy trener Notts County - Sven-Goran Erikkson chce do tego klubu z League Two ściągnąć Luisa Figo, Pavla Nedveda i Sola Campbella.
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 25 sie 2009, 21:35
Podobno zagotował się w meczu z Wigan i rzeczywiscie był gotowy do gry z Rodallegąfieldy pisze:choc o Vidicu nie słyszałem nic, z tego co wiem jest gotowy do gry
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 sie 2009, 21:44
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 sie 2009, 21:46
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 26 sie 2009, 21:19
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 26 sie 2009, 21:21
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 26 sie 2009, 21:29
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 26 sie 2009, 21:31
Większa kasa, mniej skrupułów.Sammyy pisze:Jak patrzy się na mistrzostwa kobiet, które obecnie lecą to można zauważyć, że nie ma tam prawie aktorstwa, symulowania czy chamskich i złośliwych fauli. Niech się faceci uczą
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 sie 2009, 21:36
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sie 2009, 21:37
W każdym zespole jacyś są.lisek_chz pisze:Na boisku nie ma miejsca dla aktorów...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 26 sie 2009, 21:44
Lisek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio