Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 03 lis 2009, 15:32
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 03 lis 2009, 16:30

NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 lis 2009, 17:35
Chyba nigdy w życiu nie czytałem głupszego tekstu "od kibica dla kibiców", choć coś czuję, że znajdą się tu jego sympatycy. Tekst krąży po internecie i wrzucam go tu ku uciesze co sprawniejszych intelektualnie - jeśli ktoś taki jest jednym z liderów swojego ruchu kibicowskiego - ponoć, realia wrocławskie mnie interesują równie mocno, co afrykańskie - to oznacza, że polska piłka upadła równie mocno, co iloraz inteligencji jej "jedynych i prawdziwych" fanów...Prożydowskie media twierdzą, że takie zachowanie było zwykłym chamstwem. To akurat było łatwe do przewidzenia. Tymczasem my się zastanawiamy, czy po śmierci Stalina też powinniśmy współczuć? Albo jak Sowieci sami usunęli Bolka Bieruta, również mieliśmy nad nim płakać? Jagodę i Jeżowa, krwawych czerwonych oprawców zlikwidowali... ich następcy na stanowisku tajnej policji politycznej ZSSR. Ich także powinniśmy opłakiwać? Generalnego Gubernatora Hansa Franka również? A szefa SS i Gestapo dystryktu warszawskiego Franza Kutscherę? Zdrajców narodu polskiego likwidowanych przez Kedyw Armii Krajowej powinniśmy żałować? Hitler uratował świat przed komunizmem, ale czy to jego dokonanie uzasadniałoby żal po tym, jak strzelił sobie w łeb? Nie! Każda taka śmierć była miodem na nasze, polskie serca. Z każdej nasi przodkowie się cieszyli. Przy kilku - aktywnie uczestniczyli w przejściu w zaświaty.
Jan Weichert zrobił wszystko co w jego mocy, by zniszczyć jeden z elementów ruchu kibicowskiego. Dlatego że niezależny, ale również dlatego, że narodowy. Mariusz Walter nie jest inny.
Wrogom się życzy wszystkiego najgorszego. Śmierci lub kalectwa. Chyba, że jest się obłudnikiem.
Zemsta, zemsta na wroga, z Bogiem, i choćby mimo Boga.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 03 lis 2009, 18:17
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 lis 2009, 18:53
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... tml#p99044cloner pisze:ja na mecze nie chodze
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... ml#p113194cloner pisze:przykro mi bardzoale nie bylem na meczu
ja nie chodze na mecze
wg mnie jest to troche zbyt drogi sposob na spedzenie milego wieczoru
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... ml#p129841cloner pisze:ja Polonii kibicuje tylko tak lokalniemieszkam 20metrow od stadionu, to ciezko byloby nie kibicowac
ale na mecze nie chodze
![]()
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lis 2009, 19:33
Chcesz, możesz tak nazywać, zacząłem chodzić jak była 2 liga, zaprowadził mnie kolega ze szkoły.czeher pisze:to co cloner... jestes kibicem sukcesu? zaczales chodzic jak byla 2liga
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 03 lis 2009, 20:10
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 lis 2009, 20:15
A ile ma dostać klub? To nie jego wina, że kibicują mu troglodyci.Znając życie klub dostanie potężną karę 5 tysięcy złotych za skandaliczne hasła.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 lis 2009, 20:43
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 03 lis 2009, 21:37
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 lis 2009, 22:24
Tutaj nie ma dowodu. Inaczej w przypadku zamkniętego scyzoryka znalezionego w polu karnym przez bramkarza Odry, którego momentu rzucenia przy najlepszych chęciach nie mógł znaleźć Canal +, czy pobitych piłkarzy Arki po ostatnim meczu sezonu (jeden złamany nos, jedna ręka i Bóg jeden wie co jeszcze), gdzie nic nie mogła wykazać ani służba medyczna, ani obdukcja. PZPN nie dał walkowera, ale Arka i tak się utrzymała, więc sprawa dziwnym trafem znikła. Tam dowody były, cała Polska widziała.lisek_chz pisze:piwus, nie ma żadnego dowodu, że z racami były gwoździe. Mogli to wymyślić pseudokibice Wisły.
lisek_chz pisze:Afera goni aferę.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 04 lis 2009, 8:48
Z petardami nie racami. I uwierz, były.lisek_chz pisze:piwus, nie ma żadnego dowodu, że z racami były gwoździe. Mogli to wymyślić pseudokibice Wisły.
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 lis 2009, 16:04
Tutaj pan redaktor prawie powiedział "to przecież bez znaczenia, ważne, ze i tak nie zamierzacie...". Pewnie się powstrzymał w ostatniej chwili.To przecież powinna być norma, że wyjazdy i pobyt na meczach przebiegają bez zakłóceń.
- To prawda, ale jechaliśmy do Kielc, gdzie było wiadomo, że czeka na nas wroga publiczność. Dlatego staraliśmy się robić wszystko, by nie dać się sprowokować. Nikt nie wspomina, jak to się stało, że na ponoć jeden z najbardziej bezpiecznych obiektów kibice Korony wnieśli petardy wypełnione gwoździami i rzucali w nas. Trudno w takiej sytuacji nie dać się sprowokować.
Czyli cały wasz trud poszedł na marne. Ale i tak nie zamierzacie nic zrobić z tymi kibolami, których okrzyki wystawiają świadectwo wszystkim kibicom Wisły.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 04 lis 2009, 17:50
Ja myślałem, że ty fanatyk wieloletni jesteś a tu okazuje się, że Twój staż sięga niecałe 5 latcloner pisze:Już to kiedyś wyjaśniałem i teraz wszyscy beda do tego wracac![]()
Napisz ostatni raz: kiedys sympatyzowalem z Legia, spodobala mi sie ich gra, jak bylem maly, lecial ich meczyk w TV, i tak sie zaczelo. Nigdy na meczu nie byłem. A co do Polonii, to na pierwszym meczu byłem po awansie do II ligi, sezon 2005/2006. Od tamtego momentu na własnym boisku byłem na wszystkich meczach, a na wyjazdach prawie wszystkich, z ekstraklasy opuściłem jedynie Gdańsk.
Miłego trollowania.
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 lis 2009, 22:05
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio