Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 25 kwie 2008, 23:10
Hamek84
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 06 maja 2008, 21:05
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 01 cze 2008, 20:14
Hamek84

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 01 cze 2008, 22:58
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 23 cze 2008, 20:28
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 28 cze 2008, 16:16
Hamek84
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dramatic » 28 cze 2008, 16:59
Dramatic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mls » 06 lip 2008, 13:47
mls
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 lip 2008, 0:23
Ani Wisla ani Grecja tylko Cyprmls pisze:Jak myślicie czy Kosowski wróci znowu do Wisły Kraków??czy może wybierze GRECJĘ??![]()
Były reprezentacyjny piłkarz Kamil Kosowski podpisał w poniedziałek kontrakt z cypryjskim Apoelem Nikozja - poinformował klub na swojej stronie intenetowej.
W drużynie wicemistrza Cypru Kosowski, który rundę wiosenną ostatniego sezonu spędził w hiszpańskim FC Cadiz, spotka m.in. Marcina Żewłakowa oraz Brazylijczyka Jeana Paulistę, z którym jeszcze przed rokiem występował w krakowskiej Wiśle.
W przeszłości w Apoelu występowali m.in. Wojciech Kowalczyk, Jarosław Popiela czy Andrzej Krzyształowicz.
Kosowski w nowym klubie zadebiutuje 17 lipca w meczu pierwszej rundy kwalifikacyjnej Pucharu UEFA z macedońską ekipą FK Pelister Bitola.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dobry_typ » 14 lip 2008, 13:42
Transferowe ruchy Lechii Gdańsk nabrały tempa. Beniaminka wzmocnią obrońca Arkadiusz Mysona z Łódzkiego Klubu Sportowego oraz napastnik Krzysztof Gajtkowski z Korony Kielce. I choć z tym ostatnim wyniknął wczoraj mały problem, to obaj stawią się dziś w Gdańsku na testach medycznych. Jeśli przejdą je pomyślnie, dołączą do przebywającego we Wronkach na zgrupowaniu zespołu biało-zielonych.
Ostatecznie w piątek strony osiągnęły porozumienie w sprawie Mysony i zawodnik mógł odetchnąć z ulgą. - Cieszę się z takiego rozwiązania. Miałem propozycje także z innych klubów, między innymi Jagiellonii Białystok. Wybrałem jednak Gdańsk, bo to piękne miasto. A przede wszystkim z Lechią mam coś do osiągnięcia - powiedział Mysona.
Razem z nim na testach medycznych stawi się dziś Krzysztof Gajtkowski. Doświadczony zawodnik będzie z Korony wypożyczony na rok. Za 200 tysięcy złotych, a jeśli się sprawdzi, to za rok Lechia dopłaci klubowi z Kielc kolejne 300 tysięcy i dokona w ten sposób transferu definitywnego. Takie rozwiązanie nie do końca odpowiada samemu Gajtkowskiemu. - Jestem doświadczonym zawodnikiem i chciałbym większej stabilizacji ze względu na rodzinę. Wypożyczenie nie jest rozwiązaniem, które mnie satysfakcjonuje - mówi.
- Zdążyliśmy osiągnąć z Koroną porozumienie, aż tu wczoraj wyniknął mały problem z Krzysztofem. Będziemy o tym rozmawiać i myślę, że jakoś sobie poradzimy - powiedział dyrektor sportowy Lechii Radosław Michalski. - W miejscu natomiast stanęły negocjacje z kieleckim klubem w sprawie Marcina Kaczmarka. Ale nadal jesteśmy nim zainteresowani - dodał Michalski.
Definitywnie wykupiono też z Lecha Poznań Tomasza Midzierskiego, ale stoper ten grał już w Lechii wiosną na zasadzie wypożyczenia. Teraz jego przejście kosztowało gdański klub 200 tysięcy złotych.
źródło: Przegląd Sportowy
dobry_typ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mls » 23 lip 2008, 9:26
mls

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 23 lip 2008, 20:05
To sobie pogra na zapleczu ekstraklasymls pisze:Zbigniew Zakrzewski FC THUNARKA GDYNIA
![]()
![]()
ŻAKI WRACA DO POLSKI ALE TYLKO NA RAZIE NA ROK!!!!
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 lip 2008, 20:30
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 25 sie 2008, 16:22
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 25 sie 2008, 18:13
To że on nie będzie grał w podstawowym squadzie to bardziej niż pewne. Napoli ma na środku obrony gwiazdę reprezentacji włoch u21 Santacroce, który jest juz jest liderem defensywy, a obok niego będzie grał kupiony za jakieś 6 mln Rinualdo, który grał ostatnio w Palermo.BaSSu pisze:Tomasz Jodłowiec za 1,4 mln ojro do Napoli. Bardzo się zdziwiłem, bo o Polaku mało się mówiło i słyszało, a tu jakby nie patrzeć taka niespodziana. Tylko znając życie to będzie tam grzał ławę i płakał, że nie może grać po czym wykupi go jakiś średniak z Holandii tudzież Francji. Mimo wszystko, nadzieja umiera ostatnia.
Btw, duża cena.
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio